Marian Dumitru: Când nebunia devine politică internațională. Radiografie la zi
DE MARIAN DUMITRU / OPINII / Publicat: Luni, 01 iulie 2024, 13:15 / 7 comentarii

„Persoana” cu rochiță și mustață din poza de mai jos nu e de la balamuc, ci de la Casa Albă! Mai exact, este Tyler Cherry, noul director de comunicare de la Casa Albă.

Am scris „persoană” pentru că nu e bărbat. Dar nu e nici femeie. Este o „persoană non-binară”. Cel puțin așa susține el, scuze, persoana.

Problema nu e că e un clovn cu aere de centuristă, ci că „persoana” și-a șters vreo 2500 de postări anarhiste, comuniste si sexo-marxiste. Persoana, ca sa nu spun imbecilul, urăște America și tot ce reprezintă ea. Cu toate acestea, sau poate tocmai de asta, administrația păpușii senile Biden, l-a făcut șef pe Comunicare la Casa Albă. Casă care s-a făcut curcubee zilele astea:

Pentru cei care nu au aflat încă, Occidentul a luat-o razna. Lumea, așa cum o știm noi, e în mod sistematic întoarsă cu susul jos. Principiile, valorile și reperele sunt toate mânjite, scuipate și distruse; pentru a fi înlocuite cu unele noi, grotești, inventate de o adunătură de cretini, lunatici și nătărăi.

În Occident nebunii au ajuns să conducă „spectacolul”, iar crizele lor sunt prezentate drept semne și dovezi de normalitate.

Această „nouă normalitate” e o demonică inversare a tot ceea ce numeam până acum normalitate.

Dacă un bărbat spune că e Napoleon e băgat la nebuni, dar dacă se declară femeie e aplaudat ca un erou, iar dacă spune că nu e nici bărbat și nici femeie e angajat director la Casa Albă.

Un copil e considerat imatur pentru a vota, sau pentru a șofa, însă e crezut când susține ca e câine, mâță sau cal.
Băieți care se cred fetițe, sau fete care se cred băieți, primesc tratament hormonal încă din preadolescență. Iar părinții sunt decăzuți din drepturi daca se opun.

Alba ca Zăpada și celelalte povești sunt interzise ca rasiste, extremiste, homofobe și ofensatoare, dar bărbați maturi costumați în prostituate sunt invitați să le citească micuților din grădiniță despre transexuali și alți eroi moderni.

Credința în Dumnezeu e considerată semn de barbarie, însă o nouă religie se naște și e băgată pe gât maselor. Sfinții acestei noi religii sunt non-binarii, transexualii, blănoșii, travestiții și alții. Ei trebuie venerați, aplaudați, compătimiți, adorați și copiați. Sunt vedete, sunt idoli, sunt modele și repere.

Sunt manifestări ale „omului nou”.

Ăsta e și scopul final al acestui imens și înfricoșător experiment social: omul nou.

Nebunii sunt ajutați ca întotdeauna de idioți utili.

S-a pornit în marș o imensă armată de cretini, frustrați și imbecili, care au pus foc civilizației într-un vacarm de chiote, gâfâieli, guițături, râgâieli și aplauze.

Noua religie, ca și noua politică, și noua civilizație sunt despotice. Nu acceptă nici critică, nici împotrivire.

„Cine nu e cu noi e împotriva noastră și trebuie anulat, interzis, distrus!”

Cei care nu gândesc așa cum cere Noua Gândire, noi ăștia care credem printre altele că oamenii sunt fie bărbați fie femei suntem extremiști, homofobi, înapoiați.

Firescul e decretat ofensator și trebuie interzis.

Mândria nu mai e un păcat ci o virtute. Iar păcatul e noul firesc.

Paradele Mândriei (Pride) sunt nu doar încurajate, dar impuse cu de-a sila peste tot în lume.

Să fie bine înțeles: Globalism nu înseamnă să trăim cu toții mai bine, ci să ne închinăm cu toții în fața noilor idoli ai desfrâului tont și fonf.

Cu bună știință și cu rea intenție e aleasă în fiecare an data paradei Pride din București. A fost de Sf. Marie, anul ăsta au pus-o de Sf. Petru și Pavel.

Dorința a fost și este de sfidare, batjocură și instigare.