Iulian MARES
430 aprobate
mares.iosif@gmail.com
195.254.182.103 În răspuns la Cristescu P. Radu.

Dar, care este ” calea gresita pe care a ales-o pentru poporul romanesc”? La Maresal va referiti, nu?
ce alta cale putea urma cand Romania pierduse atat de mult teritoriu si un numar atat de mare de romani sufereau in teritoriile vremelnic ocupate fara lupta? De ce nu maculati toti membrii Consiliului de Coroana, Guvernantii si politicienii de top ai vremurilor acelea?

Sper ca nu veniti cu argumentul unora ca trebuia sa se opreasca la Nistru, intrucat va combat cu faptul ca nu intelegeti modul de functionare al coalitiilor si/sau aliantelor! Sa nu privim modalitatile de ducere a razboiului, campaniilor din anii 40 prin okii si practica militara a anilor de acum! Oricum, cine si-ar lasa in spatele frontului o coloana a 5-a? Va aduc la cunostinta ca pentru anihilarea unui detasament de aproximativ 100 paramilitari sunt necesari cel putin 800 combatanti, plus resursa materiala, iar daca acestia actioneaza in loalitate sau teren accidentat si/sau impadurit numarul combatantilor necesari se dubleaza si kiar tripleaza!

Nu doresc deocamdata sa dezvolt mai mult acest subiect, insa daca dv afirmati in PS „Chiar daca mi-e mila de el, tot nu pot sa-l iert pentru calea gresita pe care a ales-o pentru poporul romanesc”, atunci pot si eu afirma ca mi-e nu mi-e mila de cel care, sub inventarul varstei si cu o minte mult prea cruda, a avut naivitatea sa creada (el si cu gasca lui de aventurieri) ca jertfindu-l pe Maresal si-ar scapa pielea lui de Uns al lui Dumnezeu! Si lui sa-i fie tarana si mai usoara, caci inrobind tara in si prin comunismul iudeo-sovietic a comis pacatul urias!

Ce bine ne-ar fi prins noua o alianta solida Rege-Maresal! Oare, puterea ce se instala rapid avea sa-i asasineze pe amandoi?