Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc
militarupetruvoda@yahoo.com
86.124.122.255
Adevărații legionari n-ar fi acceptat niciodată să fie curierii lui Stalin pentru vânătorul de legionari Ion Antonescu. Cred că Antonescu a încercat și varianta unui armistițiu cu Stalin. Însă nu trebuie să uităm că Antonescu a început războiul fără să încheie un tratat de alianță cu Hitler. Cum nu trebuie să uităm că legionarii au fost vânați sistematic de Ion Antonescu. Niculae – ealucin trebuie să recunoască faptul că istoricii români, pe care-i apără necondinționat, au fost niște frecători de mentă inclusiv în problema studiului mișcării Legiunii. Proba este toată literatura de memorialistică din temnițele comuniste. Editorul Viorel Cucu și tipografii Rusei (Ionel și Mihai) sunt niște eroi pe lângă marii profesori universitari doctori în istorie inclusiv academicieni.
Mișcarea Legionară în Romanați este ultima probă a imposturii istoricilor români. Niște anonimi au publicat sute de documente de arhivă care probează cum regimul antonescian a participat la exterminarea mișcării Legiunii. O carte de excepție,
Toate documentele de arhivă prezintă că Antonescu avea trei obsesii: legionarii, comuniștii și evreii. Cu evreii s-a mai domolit în a doua parte a războiului, dar pe legionari nu i-a iertat până în ultima zi de viață.

*
Nota redacției: „Editorul Viorel Cucu și tipografii Rusei (Ionel și Mihai) sunt niște eroi pe lângă marii profesori universitari doctori în istorie, inclusiv academicieni.”
Subscriu. Susnumiții s-au pus în slujba adevărului și au făcut lucruri minunate. Patria recunoscătoare!