Dumitru Buta
92 aprobate
Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.12
ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

Mai 4, 2023

MAREA BRITANIE: INCORONAREA printului SI DETRONAREA PRINTULUI

Marea Britanie: Încoronarea prințului și detronarea Prințului

Învățații și potențații acestei lumi vor converge în Londra pe 6 mai pentru a valida un ritual fără sens, fără valoare și de care nimeni nu are nevoie: întronarea Prințului Charles în funcția de Monarh al Marii Britanii, dar și de „Guvernator Suprem” al Bisericii Anglicane. Ce ar putea fi mai plicticos ca asta? Chiar și generația britanică tânără cască de somnolență când subiectul e adus în discuție.

Un regat pe moarte spirituala

În timp ce britanicii se pregătesc să participe la acest ritual cu mai multă ardoare decât s-au pregătit să sărbătorească Sfintele Paște luna trecută, Marea Britanie e pe moarte. Spiritual vorbind, dar, zic unii analiști, și economic. Iar în spatele acestei realități se petrece altceva și mai tragic: detronarea Prințului Hristos!

Preocuparea britanicilor ar trebui să fie reîncoronarea și reîntronarea Prințului Adevărului în țara lor în loc de încoronarea unui om muritor care s-a dovedit, până la acest punct în viață, a fi mai mult o epavă morală decât un om moral ori spiritual. Nu doar el, ci întreaga Casă Regală. Acum câțiva ani Casa Regala a încheiat prima căsătorie homosexuală din istoria Imperiului, între un bărbat cu un alt bărbat. Charles a trăit în adulter, la fel ca prima lui soție. Iar ceilalți membri ai Casei Regale sunt la fel de dezorientați din punct de vedere moral, fără a cunoaște diferența dintre stânga și dreapta asemenea oamenilor din Ninive.

Vă amintiți de Prințul Andrew? Mai doriți să-i vedeți fața? Vă amintiți de volumul The Spare și frații care sunt la cuțite?

Dan Hitchens propune Intronarea Printului Adevarului

Aceste observații ne aparțin dar sunt împărtășite și de britanici spirituali, mai inteligenți și vizibili decât noi. Unul dintre ei este Dan Hitchens, un intelectual britanic care merita respect. Dan Hitchens este fratele ateului Peter Hitchens, prolificul scriitor anticreștin. Spre deosebire de Peter, însă, Dan și-a regăsit calea înspre Adevăr și Credința în Divinitate. A găsit-o în Dallas, Texas, cu mulți ani în urmă, după o vizită la Huntsville, Texas unde a urmărit execuția unui criminal.

Era jurnalist la vremea aceea și i s-a cerut să scrie un articol acid la adresa texanilor care încă execută criminalii. Curiozitatea l-a împins să viziteze Muzeul Creștin din Dallas, o mostră a creștinilor texani. Ajungând în fața picturii Fiului Risipitor, Dan a rămas înmărmurit vreme de zeci de minute dându-și seama că el este Fiul Risipitor, de fapt. Curios, fratele lui Dan, Peter Hitchens și-a sfârșit viața tot în Texas, în Houston, unde făcuse tratament pentru cancer.

De ani de zile Dan Hitchens scrie și și-a dedicat viața să readucă Viața în Biserica Anglicană. Ironic, King Charles va deveni, în virtutea lui de Rege al Marii Britanii și „Cap” al Bisericii Anglicane.

Arhiepiscopul de Canterburry, Welby, nu crede în Învierea în trup a lui Hristos. E la cuțite cu Papa Francis, și a dus Biserica Anglicană pe o pantă alunecoasă a lumificării. În februarie a influențat adoptarea noii politici a Bisericii Anglicane care „binecuvântează” uniunile homosexuale la altar. Se discută deja următorul pas: înfăptuirea „căsătoriilor” homosexuale în fața altarului în Bisericile Anglicane.

Generația tânără anglicană s-a depărtat atât de mult de Evanghelie încât, scrie Dan Hitchens, tinerii britanici sunt „astonished / uimiți” când li se spune că relațiile de intimitate sunt doar pentru cuplurile heterosexuale căsătorite. [Link: https://www.spectator.co.uk/…/the-lost-shepherds-can…/]

În acest context haotic de imoralitate și confuzie de toate felurile, Prințul Charles va fi desemnat de puterea lumească drept Rege al Marii Britanii. Elita care îl va înconjura nu îi va da sfatul de care de fapt are nevoie, și de care a avut nevoie și Solomon. Sfatul cel mai util este ca printul Charles să-l pună pe Hristos drept Prinț al Marii Britanii, iar el să se pună la dispoziția Marelui Prinț pentru a contribui la trezirea morală și spirituală a Marii Britanii.

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: „Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului”. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile si valorile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic http://www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

Manage Your Subscription
This message was sent to Dumitrubuta189@yahoo.com from office@alianta-familiilor.ro

Alianta Familiilor din Romania
Str. Zmeica nr. 12, sector 4
Bucuresti, N/A N/A, Romania

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

iContact – Try it for FREE