nicu pîrîu
75 aprobate

gravatar.com/nicupiriux
nicu.piriu@gmail.com
95.76.0.1

 

Citiţi şi:
Popor român, ridică-te și umblă!
https://ioncoja.ro/popor-roman-ridica-te-si-umbla/
Dar nu vă puneţi speranţe în generaţiile care vor veni, şi nici în pronia Cerească, căci Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi bagă în traistă.
Urmaşii au nevoie de un exemplu al părinţilor, faptic, nu scriptic. Până la a-şi pune părinţii speranţa în copiii lor, mai întâi părinţii trebuie să acţioneze, şi abia pe urmă, în virtutea exemplului dat, pot nădăjdui în a-şi pune speranţa în copii şi Dumnezeu.

Pentru articol(a nu se considera Textele altora):
Autorul textului nu ia în calcul trădarea! Cu cât trădarea se produce la nivel mai înalt, cu atât ea este mai greu de contracarat și are consecințe mai dezastruoase! Am avut președinți trădători, vânduți sau șantajați. Am ajut magistrați trădători, vânduți sau șantajați. Am avut politicieni și ziariști trădători, vânduți sau șantajați! Am avut militari trădători, vânduți sau șantajați! Care este vina bietului romăn, înarmat cu un vot amărât, utilizabil o dată la 4 ani?!

România a fost trădată! Trădarea este greu de parat, iar așa zisa democrație este un sistem care poate aduce la guvernare persoane rău intenționate față de Țară. Manipularea este ușor de efectuat atunci când mass media trădează, când clasa poliică trădează! Avem posibilitatea să intervenim o dată la 4 ani, dar pe lista de candidați se află numai candidații propuși de ei, de manipulatorii din umbră. Ce poate face poporul cu votul său ?

Poporul n-are ce să facă! Dar unii dintre cei mai meritoşi membrii ai naţiei pot să se exprime nu în scris, că ăsta nu doare, ba chiar trece.
SANCŢIUNE PRIN ACŢIUNE!