anonim
259 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.119

 

Guvernul Romaniei minte pe fata la fel si autoritatile statului roman. Oficial autoritatile din Moldova au comfirmat in cifre oficiale ca 163000 de refugiati ucrainieni au intrat dinspre Moldova in Romania in timp ce Politia de Frontiera a comfirmat intrarea a 260000 de refugiati si ca au iesit 192000 de refugiati.
Deci, daca comparam cifrele vom vedea ca mai multi refugiati ucrainieni au intrat dinspre Republica moldova in Romania decat direct dinspre Ucraina in Romania si asa ceva e mai mult decat bizar. Cifrele in sine deconspira manipularile .
Circa 240000 de refugiati ucrainieni au ramas in Republica moldova si asa ceva reprezinta o schimbare etnica mai mult decat tragica pentru ca etnicii romani moldoveni sunt in scadere – populatia Moldovei a ajuns la 2,5 milioane de oameni…. Republica moldova s-a trezit ,,oficial” cu o minoritate de 240000 de ucrainieni din care nimeni nu stie la modul oficial cati din ei sunt ucrainieni si cati din ei sunt evrei, rusi sau de alta natie… care vor primi in scurt timp si dreptul de vot prin acordarea cetateniei moldovenesti. In prima faza o masa de 240000 de votanti va face jocurile la Chisinau pentru care orice vot pentru o unificare pe cale pasnica va cadea automat si o dublare a numarului de refugiati cu drept de vot va fi o catastrofa pentru statul roman pentru ca vine si declararea limbii ucrainiene sau evreiesti(ebraica) ca limbi oficiale la Chisinau.
250000 sau 500000 de refugiati in caz de continuare a razboiului poate transforma aceasta masa intr-o armata hibrida care poate supune un guvern fragil sub control…. Mai mult de atata Ucraina intreprinde astazi si o epurare etnica cu sprijinul statului roman pentru ca o mare parte din refugiatii ,,ucrainieni” care apuca in emigratie spre UE sunt de fapt romani din Bucovina , din Buceac, din Transnistria de pana la Bug si din Transcarpatia. Asa cum am prevazut in acesti ani, pentru ca e o problema de logica, intr-un val de refugiati nu ai cum sa mai stii care e ucrainian si care e roman pentru ca limba romana si identitatea de roman e interzisa de evreul Zelinski. Toti acesti romani in mare parte aruncati intr-o masa de refugiati ucrainieni si rusi prefera in fapt sa-si continue drumul care Germania si catre Franta unde vor fi considerati ucrainieni si nu romani…. Ucrainienii sunt constienti de posibilitatea pierderii Buceacului si a bucovinei de Nord daca armata rusa ajunge pe Nistru si pentru asa ceva au tot interesul sa intensifice exodul minoritatilor in vederea obtinerii unui procent mai mare de ucrainieni pentru ca toti la fel ca la debutul WW2 erau constienti ca va urma o conferinta de pace in care se va pune in discutie si componenta etnica a provinsiilor….
https://www.libertatea.ro/stiri/peste-260-000-de-refugiati-din-ucraina-au-intrat-in-romania-pana-acum-cati-au-ramas-4018379
https://noi.md/md/in-lume/refugiatii-in-r-moldova-statistica-celor-intrati-in-tara