CD
791 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Iata ce ne pregatesc partenerii nostri strategici cu mana Ukrainei. Iata de ce Rusii au intrat din nord, din Belarusia, ca sa asigure Cernobilul de mana criminala a Ukrainei, rusii cunosteau marfa nazista uka.
Daca ne uitam pe harta observam ca localitatea Zaporojskaya este cam la acelasi nivel de latitudine nordica cu al Vasluiului si la o distanta de aproximativ numai 500 km in linie drepta de Vaslui, si la cca. 800km de Bucurestiul inconstient al lui Iohanis.

Atacurile uke sunt sinucigase, Zaporojskaya fiind cea mai mare centrala nucleara din Europa, ea furnizeaza peste 40% din energia electrica regiunilor inca ramase in Ukraina. Deci NATO si Unchiul Sam nu au nici o mila fata de populatiile din zonele adiacente expuse si poluarii nucleare, asa cum am mai fost expusi si in mai 1986, din cauza Cernobilului.

Partea distrusa a Cernobilului este mai putin de ¼ din capacitatea centralei Zaporojskaya, iar raza de poluare/radiatii a depasit 800km. In cazul actual raza va fi dramatic mai extinsa depasind usor 1400Km afectand grav o mare parte a Europei estice si a Rusiei vestice.
Iata unul din motivele pentru care Rusia inainteaza extrem de prudent si protectiv.

Acum face sens declaratia lui Lavrov referitoare la noua geografie a “actiunii speciale”, se va crea o distanta suficienta care sa asigure siguranta teritoriilor noilor republici independente, cat si a teritoriului rusesc.

Cineva ar putea sa spuna: „Condiții disperate necesită măsuri disperate”. Dar aceasta maxima se aplica in conditiile in care se urmareste o imbunatatire a situatiei, iar masurile sa nu exceada pericolul initial. Asta ar fi logica; dar cine mai gandeste logic acum?
Aceast dicton provine de la medicul grec antic Hipocrate, care în Aforismele sale spune: „Pentru boli extreme, metodele extreme de vindecare, în ceea ce ce privește restricționarea, sunt cele mai potrivite.”
O expresie similară apare în dictonul latin al lui Erasmus „Malo nodo, malus quærendus cuneus”, din cartea sa de la 1500 Adagia.
Un alt proverb al latinei medievale este similar, „extremis malis extrema remedia”.

Pana la logica si normalitate avem de a face cu agenti inconstienti si criminali ai ideologiei atee, anticrestine porniti impotriva Umanitatii cu instrumente malthusiene si sustinuti cu bani Kosher.

CD

CE NE PREGATESTE UKRAINA
– de ce tace Europa cu privire la încercările Ucrainei de a crea un nou Cernobîl?
Editorial NEO

Ucraina, în ajunul deciziei rezidenților eliberați de regimul nazist de la Kiev de a organiza un referendum pentru ca regiunea Zaporojie ca să devină parte a Rusiei, s-a orientat către terorismul nuclear, încercând să distrugă centralele nucleare, să intimideze civilii și să forțeze locuitorii să părăsească regiunea.

În acest scop, regimul de la Kiev a atacat CNE- Combinatul Nuclear Energetic Zaporojskaya cu lovituri de drone pe 20 iulie. Cu o zi înainte, alte două drone ucrainene au lovit, de asemenea, o clădire din apropierea CNE Zaporojskaya, iar apoi forțele de securitate ucrainene au folosit drone într-o zonă rezidențială a unitatilor nuclear energetice.

Atacurile forțelor armate ucrainene asupra CNE Zaporojskaya au rănit 11 angajați, dintre care patru se află în prezent în stare gravă. Numai prin pur noroc, atacurile asupra CNE Zaporojskaya nu au dus insa la deteriorarea echipamentului uzinei și la un Armaghedon creat de om.

Aceste atacuri ar putea fi, fără îndoială, un „foc pregătitor” pentru un atac masiv ulterior asupra CNE Zaporozhskaya. Procedând astfel, Kievul creează condiții clare pentru un dezastru nuclear pentru toată Europa.
Acest lucru a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova, pe 21 iulie, subliniind că provocările continuă în Ucraina cu scopul de a amenința instalațiile nucleare și securitatea lumii întregi.

După cum a subliniat Zakharova, forțele armate ucrainene efectuează atacuri cu drone de câteva zile pe teritoriul centralei nucleare Zaporojskaya, în imediata vecinătate a instalațiilor critice pentru siguranță – depozitul de combustibil uzat și rezervorul de răcire a reactorului. Numai din pur noroc, acest lucru nu a dus încă la deteriorarea echipamentului uzinei și la un dezastru provocat de om similar cu cel de la Cernobîl. Dacă rachetele din Ucraina ajung direct în sistemele vitale ale centralei nucleare Zaporozhskaya, jumătate din Europa ar suferi un dezastru.

„Acest lucru confirmă scopul autorităților ucrainene de a crea condițiile prealabile pentru un dezastru nuclear nu numai pe propriul lor teritoriu, ci pe întregul teritoriu al Europei”, a subliniat purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus pentru comunitatea mondială.
Totodată, Maria Zakharova a subliniat că responsabilitatea pentru posibilele consecințe ale unui astfel de comportament din partea regimului de la Kiev revine atât Ucrainei, cât și statelor care oferă sprijin militar regimului criminal.

Prin urmare, Rusia a cerut din nou Națiunilor Unite, Agenției Internaționale pentru Energie Atomică și altor organizații internaționale să exercite influență asupra Kievului, oficial și să ia măsuri eficiente pentru a preveni provocările la instalațiile periculoase din cauza radiațiilor.

Potrivit unui membru al Consiliului General al Administrației Regiunii Zaporojie, Vladimir Rogov, unul dintre motivele atacurilor armatei asupra CNE Zaporozhskaya ar putea fi, de asemenea, dorința regimului de la Kiev de a ascunde experimentele interzise effectuate acolo în timp ce uzina era sub controlul Kievului și de a perturba. o posibilă sosire a unei inspecții AIEA la uzină.

În același timp, Rogov a spus că la centrală au fost găsite o cantitate mare de materiale nucleare, care nu sunt necesare pentru funcționarea centralei și nu ar putea fi rezultatul reactoarelor sale. El a explicat că, conform reglementărilor, experții de la Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA) trebuie să înregistreze în mod oficial toate ACTIVITĂȚILE ILEGALE ALE REGIMULUI DE LA KIEV LA CENTRALELE NUCLEARE.

După cum a anunțat directorul general al AIEA Grossi la sfârșitul lunii mai, Centrala Nucleara Zaporozhskaya, înainte de februarie, avea 30.000 de kilograme de plutoniu pentru arme și 40.000 de kilograme de uraniu îmbogățit, suficient pentru a produce arme nucleare. Prin urmare, Grossi intenționa să trimită o misiune AIEA la ZNPP pentru a se asigura că uraniul și plutoniul „nu au fost folosite în alte scopuri” de către autoritățile de la Kiev.

În ciuda lipsei de mijloace a regimului de la Kiev de a construi arme nucleare în ultimii ani, suficiente deșeuri nucleare care nu sunt luate în considerare de AIEA ar putea fi totuși folosite pentru a construi o „bombă murdară”. Rapoartele conform cărora Kievul ar putea construi o „bombă nucleară murdară” au apărut la începutul operațiunii speciale a Forțelor Armate Ruse de a apăra Donbass, după ce Rusia a preluat controlul asupra instalațiilor industriei nucleare din Ucraina.

După ce va fi confirmată situatia de AIEA, întrebarea principală pentru autoritățile de la Kiev ar fi cum au fost obținute materialele pentru a produce o asemenea cantitate de uraniu și plutoniu îmbogățit, întrucât acestea intră sub incidența Tratatului de neproliferare a armelor nucleare. Și Ucraina, ca parte la acorduri internaționale, va trebui să dea explicații.

Pentru că compania rusă TVEL, care furnizează combustibilul nuclear, preia materialul uzat și această cerință este în mod clar aplicată, împiedicând de principiu ca țara beneficiară să efectueze manipulări care ar putea încălca tratatul de neproliferare.

Deși în apropierea centralei nucleare sunt desfășurate sisteme robuste de apărare aeriană rusească, zona rămâne un „punct de presiune” până când militanții ucraineni sunt împinși înapoi cu câteva zeci sau sute de kilometri.
Până la urmă, pe un mal al râului Nipru – la Energodar – sunt reprezentanți ai regiunilor eliberate din Donbass, în timp ce pe celălalt, în Nikopol și în alte localități, sunt militanți ai președintelui ucrainean Zelensky.

Militanții regimului de la Kiev și-au arătat în mod repetat angajamentul față de terorismul nuclear în ultima vreme. Astfel, în noaptea de 4 martie, un grup de sabotaj ucrainean a organizat o provocare armată, care s-a soldat cu o ciocnire armată în apropierea centrului de antrenament al Centralei de la Cernobîl. Pe 9 martie, naționaliștii ucraineni au efectuat un alt atac asupra substației și liniilor electrice care alimentează sistemul de răcire al depozitului de combustibil uzat situat la Centrala NuclearElectrica de la Cernobîl.

În același timp, au creat obstacole pentru reparatiile de a reface substația electrică, ceea ce ar fi putut duce la un alt dezastru acolo dacă trupele ruse nu ar fi localizat aceste acțiuni criminale.
În afară de Cernobîl, Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) și militanții batalionului Azov plănuiau să arunce în aer un reactor la Institutul de Fizică și Tehnologie Harkov la începutul lunii martie și să dea vina pe Forțele Armate Ruse pentru un atac cu rachete asupra instalației nucleare experimentale.

Pe 7 martie, premierul japonez și-a exprimat îngrijorarea cu privire la acțiunile sus-menționate ale militanților de la Kiev în cadrul unei dezbateri parlamentare. El a subliniat că problema preocupă întreaga lume. „Ordinea internațională, inclusiv în Asia, a fost zguduită”, a adăugat el.
În acest sens, este pertinent să reamintim că la 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a declarat că Federația Rusă nu va permite Ucrainei să aibă arme nucleare, în urma căreia Rusia a lansat o operațiune militară specială de demilitarizare și denazificare a Ucrainei. Iar unitățile trupelor aeriene ruse au preluat în curând controlul asupra zonei din jurul centralelor nucleare de la Cernobîl și Zaporozhskaya pentru a preveni provocările nucleare ale militanților la acele instalații.

Faptul că militanții controlați de Kiev efectuează în mod regulat provocări menite să creeze o situație de urgență la centralele nucleare ucrainene și la alte instalații nucleare, pe care Occidentul le folosește pentru a alimenta isteria anti-rusă.
La Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA), a fost deja adus la cunoștință. în atenția internațională a purtătoarei de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova, pe 12 martie: „Atacuri împotriva propriilor instalații nucleare devin deja o marcă înregistrată a regimului aflat la conducere din Ucraina. Vina pentru acest lucru este în întregime a Kievului, a stăpânilor americani ai lui Volodymyr Zelensky și a vasalilor americani din NATO.

Fără un astfel de sprijin, aceste provocări ar fi lipsite de sens”, a adăugat ea. „Aventurieri politici occidentali care încurajează acțiunile lui Zelensky pun în pericol nu numai viața ucrainenilor și rușilor, ci și întreaga Europă”. „Având o industrie nucleară bine dezvoltată, Rusia este pe deplin conștientă de potențialele riscuri pentru infrastructura nucleară și face tot posibilul pentru a asigura siguranța corespunzătoare a instalațiilor nucleare ale Ucrainei”, a spus Zakharova.

În legătură cu cele de mai sus, în special cu atacul din 20 iulie al militanților lui Zelensky asupra centralei nucleare Zaporojskaya folosind drone, este surprinzător că nu există un răspuns internațional eficient la astfel de acțiuni provocatoare ale Kievului, care ar putea declanșa Armaghedonul nuclear.

Și nu doar pentru Europa. Aceasta ne aduce în minte încercările președintelui american Biden și ale prim-ministrului britanic Johnson de a convoca o reuniune urgentă a Consiliului de Securitate al ONU în martie, ca răspuns la propaganda și declarațiile incendiare ale lui Zelensky cu privire la presupusa deteriorare a securității centralelor nucleare de la Cernobîl și Zaporojie. după ce au fost preluate de Rusia.

Astăzi, totuși, acești „garanti ai Kievului” rămân tăcuți, sperând clar că, în cazul unei noi provocări militante, amenințarea unui posibil dezastru nuclear nu le va afecta țările lor…

Sursa: https://journal-neo.org/2022/07/29/why-is-europe-silent-on-ukraine-s-attempts-to-create-a-new-chernobyl

Traducerea: CD