Mâine votați cu oricine numai cu partidele lui Johanis să nu votați cumva!

Johanis are planuri anti-românești exacte, pregătite de mult! Va fi vai de țară dacă mâine va Johanul obține un parlament obedient, care să facă ce-și dorește malacul și, mai ales, ce-i vor cere cei care ne-au pricopsit cu acest individ corupt și mincinos. În prostia lui congenitală, individul a început să creadă că i se cuvine și i se potrivește să fie în fruntea Țării! Votul nostru trebuie să-l trezească la realitate: Țara nu te mai vrea, Johane!

Duminică, prin votul nostru, putem da de pământ cu Johanis și partidele care îl slugăresc!

Sigur că mașina de furat voturi va fi pusă în funcțiune! Dar dacă voturile date lui Johanis vor fi foarte puține, frauda nu poate răsturna total voința noastră! Iar voia noastră este clară: România nu trebuie să încapă pe mâna slugilor lui Johanis! E destul că avem un președinte incapabil și corupt! Ne trebuie un guvern care să i se opună! Un parlament care să știe care sunt nevoile reale ale Neamului românesc.

Mâine, la vot, fraților!

Săturați-i de votul nostru! Să le iasă pe nas aceste alegeri, cu care și-au bătut joc de noi! Dejucați-le planurile mârșave! Faceți în așa fel să nu le uite vreodată! Să țină minte că nu-și pot bate joc de noi la nesfârșit!

Destul!

ion coja