Maia Sandu se spală pe mâini cu sfatul lui Băsescu de a face o coaliție cu PDM
 Author: Deschide.MD

anastasia – A. Radu 
D-nule Radu, ati spus pur adevar.Ce tine de Salaru ,pai tocmai el a agittat toti unionistii la alegerile locale sa nu voteze pe Nastase,dar mai devreme prin iulie ii numea pe Maia Sandu si Andrei Nastase „tradatori”.Acum ei pledeaza pentru discutii cu penalii Candu, Cebotari, Sirbu, Diacov , ca mai apoi sa-i inviniasca de legaturi cu PD (care se asociaza cu Plahotniuc.) Acest Salaru e un tip foarte smecher si viclean (cum spunea Ghimpu ).Ca sa arate pe cineva cu degetul ,e mare mester si patriot,dar sa organizeze niste proteste ca acelea, care au fost organizate de PAS si DA nu au capacitate.Ies si acesti asa numiti „unionisti” inainte de alegeri,fac putina zarva ca mai apoi urmatorii 4 ani sa se odihneasca bine mersi.Sa va fie rusine Salaru.
Radu
DESCHIDE.MD plelungește să fie un portal dubios și lansator de bârfe. Acesat fapt îl demonstrează și titlu articolului. Doamna . Sandu este un politician corect, căreia nu-i poți atribui epitete cu spălatul pe mâini. Iar T. Băsescu de departe nu e sfânt și drept în toate. El ar face bine dacă s-ar dezbăiera de A. Salaru, care e plin de bube și a fost (poare și mai este) omul de taină a lui Plahotniuc și a PD-lui. Ar fi o eroare ca ACUM să facă alianță cu un PD cu cadre ca FINU Candu, Diacov, Cebotari, etc., care în orice moment pot să te lovească din spate și care azi trăiesc cu grija cum să-și salveze spatele.
Echip 
Îl stimăm și apreciem pe Domnul T. Băsescu pentru tot ce el a făcut pentu RM. Dar, fiind un politician foarte versat, o mai dă și în bară. Iar faptul că s-a asiociat cu Anatol Șalaru, chiar îl descalifică, pentru că acesta e un om imoral, care sub paravanul ideii UNIONISMULUI, slugește unor scopuri meschine și imorale, făcând-o cu o anumită ”finețe” securistă. Și apoi, ratingul lui la lumea bună – e ZERO. Așa că T. Băsescu ar trebui să judece despre evenimentele din RM nu din trompeta lui Șalaru. Iar Doamana M. Sandu, din ”conlucrarea” cu PSRM și Dodon, credem că a tras o lecție și s-a mai vndecat de altruism. Or, ar fi o gravă eroare să-i crezi pe niște indivizi grupați în așa zisul PD, care mai ieri stigau IUDA în adresa lui Dodon, și aruncau curcani în curtea preșidenției, iar azi votează fără a cricni guvernul lui total pro-rus. La final, două cuvinte despre sintagma ”S-A SPĂLAT PE MÂINI”. Cred că SITE-ul Deschide.MD deja ar trebui să se spele la gură și să înceteze a linge și sligi diavolul. Timpul lui Plahotniuc a trecut și va trece și timpul celor care azi o atacă pe ea în așa mod bădărănesc. Și timpul PD-lui deja trece, pentru că nu o să le ajungă orice cantitate de detergenți, ca să spele trecutul petrecut alături de Plahotniuc/ulinici/ novak, sau nu mai știm cum se numește.
_____________________________________________________
Ion Costas
Cu regret insa trb.de spus ADEVARUL: D-na e cu mult ORGOLIU si RANZA mare ca la o multime de moldoveni ,cu lipsa totala de exsperienta solida in viata politica si sociala!!! Eu personal am sustinut-o cu un grup de 5 generali in batalia cu DODON+ PLOHOTNIUC ,am crezut ca e in stare sa formeze venind la putere echipa de oameni PROFESOINISTI, persoane devotati Neamului,curajosi si obligatoriu cu exsperienta profesionalasi administrativa- inca mai avem persone cu aceste capacitati destui in R.Moldova. Insa Dna NU a dorit,a refuzat sfaturile oamenilor la acest obiect care au dorit numai un lucru- sa fie un fel de SFATUL INTELEPTILOR- si NU functiila in guvern. Dna a format echipa NUMAI din cei care erau devotat ei PERSONAL si NU din cei care au dovedit in timp de 30 Ani ca sunt in serviciu Neamului si Tarii. Acesta a fost greseala D-nei M.Sandu- FATALA!!! Sa VREI si sa DORESTI sunt doua lucruri foarte diferite – Nu este suficient sa VREI sa DORESTI este o mare NEVOE si sa mai POTI a realiza in realitate acesta DORINTA!!!!
_____________________________________________________
Ion Costas
Maia Sandu anunță că ar fi gata să negocieze cu Partidul Democrat formarea unei majorități parlamentare în condiția în care formațiunea condusă de Pavel Filip s-ar „curăța” și ar scăpa de „păcatele trecutului”. Astfel a comentat fostul premier și liderul PAS propunerea ex-pr…
DESCHIDE.MD
Maia Sandu se spală pe mâini cu sfatul lui Băsescu de a face o coaliție cu PDM
Maia Sandu anunță că ar fi gata să negocieze cu Partidul Democrat formarea unei majorități parlamentare în condiția în care formațiunea condusă de Pavel Filip s-ar „curăța” și ar scăpa de „păcatele trecutului”. Astfel a comentat fostul premier și liderul PAS propunerea ex-pr…Maia Sandu anunță că ar fi gata să negocieze cu Partidul Democrat formarea unei majorități parlamentare în condiția în care formațiunea condusă de Pavel Filip s-ar „curăța” și ar scăpa de „păcatele trecutului”. Astfel a comentat fostul premier și liderul PAS propunerea ex-pr…
Ion Costas
Ion Costas Cu regret insa trb.de spus ADEVARUL: d-na e cu mult ORGOLIU si RANZA mare ca la o multime de moldoveni ,cu lipsa totala de exsperienta solida in viata politica si sociala!!! Eu personal am sustinuto cu un grup de 5 generali in batalia cu DODON si PLOHOTNIUC,am crezut ca e in stare sa formeze venind la putere echipa deoameni PROFESOINISTI, persoane devotati Neamului,curajosi si obligatoriu cu exsperienta profesionalasi administrativa- inca mai avem persone cu aceste capacitati destui in R.Moldova. Insa Dna NU a dorit,a refuzat sfaturile oamenilor la acest obiect care au dorit numai un lucru- sa fie un fel de SFATUL INTELEPTILOR- si NU functiila in guvern. Dna a format echipa NUMAI din cei care erau devotat ei PERSONAL si NU din cei care au dovedit in timp de 30 Ani ca sunt in serviciu Neamului si Tarii. Acesta a fost gresala D-nei M.Sandu- FATALA!!! Numai sa VREI sa DORESTI si sa POTI sunt doua lucruri foarte diferite – Nu este suficient sa VREI sa DORESTI este o mare NEVOE si sa mai POTI a realiza in realitate acesta DORINTA insa pentru aceasta trb.sa ai,sa SELECTEZI echipa,oamen: cinstiti,curajosi cu exsperienta si cunostinta in domeniu dat si patriot ai NEAMULUI si TARII dar NU de cei care spun ce doreste sa auda SAFU !!!!
Nicolae Madan
Nicolae Madan Pentru a face politica D-na aceasta ar trebui sa se retraga intr-un fel din politica.
Filip Untila
Filip Untila Dupa parerea mea M . Sandu e mai periculoasa decat Dodon , si anume , idiotul de Dodon in compania electorala prezidentiala a declarat ca va fi contra oricarei decizii care contravin intereselor FR , M. Sandu face declaratii patriotice , in realitate face ceea ce face Dodon .
Vasile Zgardan
Vasile Zgardan Susțin întru totul decizia Maiei Sandu.PD cum a fost așa și a rămas un partid al hoților și corupților, nu a dat nici un semnal,că ei se curăță de păcate. Trebuie să nu te respecți de loc ca să faci coaliție cu cei care l-au slujit ani în șir pe Plahot…Vezi mai mult
Vasile Soimaru
Vasile Soimaru Ești un curajos, Vasile, de-ți permiți să nu fii de acord cu un adevărat General, și nu cu unul de paie din cei fătați de Dodik șu Karabina lui… Subsemnez, Vasile!!!… Vreau să par și eu curajos!!!…
George Marzenco
George Marzenco Cică ”este partid democratic”. E atât de democratic că până și miniștrii ei, nu numai cei din partid, s-au dus la muncă miniștri, dar s-au întors șomeri. Femeia asta și-a asumat o prostie, de care n-au știut nici apropiații ei……Vezi mai mult
Petru Sclifos
Petru Sclifos Unii din cei ii doamnei Maia Sandu o cunosc numai după Hans pe care o poartă și uita că Unii din criticii doamnei Maia Sandu cum se vede o cunosc numai după haina uitind că mai are și suflet!

George Marzenco
George Marzenco Petru Sclifos Mai degrabă, unii sunt îndrăgostiți de ea atât de tare că lucrurile evudente de autoritarism infantil le vede ca pe niște ”elemente democratice”. Dacă nu v-ați convins de purul ei ”democratism”, vă propun să mai studiați și felul în care …Vezi mai mult
Tatiana Chitoroga
Tatiana Chitoroga Petru Sclifos Daca era deșteaptă nu făcea coaliție cu Dodon ca ultimul sa o spulbere de la guvernare. In politică trebue să fii diplomat nu curajos sa ai școala negocierii in cele mai fericile momente. Maia Sandu,a demonstrat numai de ce este în stare…
Petru Sclifos
Petru Sclifos Tamara Citoraga lucrurile alcatues o ecuație cu multe necunoscute și cei de sar in cap la persoana de care vorbiți nu pot rezolva această ecuație .Doamna de care vorbiți este bun matematician și poate rezolva acesta ecuație.Toamna se numără bobocii!!!
Petru Sclifos
Petru Sclifos Cer scuze ,sunteți Tatiana Citoraga Mai cunosc și o Tamara deacwia v-am încurcat numele.
Xenia Lozinschi
Xenia Lozinschi Tocmai ca e orgolioasa ! Chiar fudula ! Ca daca nu era , nu ajungea unde este acum ! Din tafna si orgoliu a dat puterea – nu pentru ca e femeie ! Timpul ei de ppolitician s-a inchiat aici !
Xenia Lozinschi
Xenia Lozinschi George Marzenco , da , un element ” democratic ” este si faptul cum a pasit peste lideriii din diaspora si si-a inaintat candidatura sa !
Petru Sclifos
Petru Sclifos D.George Mirzenco Domnia Voastră putea sa se inainteze din părți diasporei.Aceast și este prevăzut in lege.
Petru Sclifos
Petru Sclifos Xenia Lozonschi eu sunt matematician.Public lucrări științifice de matematica pura.Sunt unii așa zisei matematiceni cara îmi scriu că ce am demonstrat e trivial . Eu la început mă stăruiam sa le arat liceul sau creta și demonstrați.Se așezau inloc sa demonstreze. Și atunci mă numeau orgalios!!! Vremea costa bani!!!
Petru Sclifos
Petru Sclifos Xenia Lozonschi probabil că nu sunteți la curent unde a ajuns. Va spun eu este șeful continentului de ministrul din umbra,aveți posibilitatea să constați cu doamna Maia!!!
George Marzenco
Petru Sclifos Cu tot respectul ptru ceea ce faceți, practica bate matematica, spune o vorbă. Și în cazul de față se vede o atitudine superficială a dvs față de un politician care a suferit doar înfrângere după înfrângere. Unica reușută a acestui politi…Vezi mai mult

George Marzenco
George Marzenco Xenia Lozinschi ”Timpul ei de ppolitician s-a inchiat aici” Adevărat. Însă domnul Sclifos vrea să se convingă abia la toamnă.Să-i fie de bine. Dar tocmai încetineala asta de a înțelege lucrurile evidente, care stau în față – ne joacă festa de vreo trei decenii.
Petru Sclifos
Petru Sclifos Domnul Mirzenco eu sunt convins acum.Pentru cei care nu înțeleg vor înțelege la toamna cît rău fac prin neînțelegerii lucrurilor. Multi,este evident,nu înțeleg corect rezultatul alegerilor din circ. 38 .Și anume nu înțeleg ce înseamnă disciplina de partid cu statut și program.Multi confunda partidul cu SRL-ul!!!
Nicolae Madan
Nicolae Madan Toata confuzia consta in faptul ca se incurca politica cu specialist in domeniu.Cine nu intelege acest lucru este nu bine.Daca nu recunosti gresala nu poti sa schibi lucrurile.
Gheorghe Filip Bârsan
Gheorghe Filip Bârsan E Bine să Conștientizăm și Să Luăm Aminte, nu este Important un Partid sau Altul, un ministru sau altul, dintr-un partid sau altul…, Esențială este Viitorul Țării, al Basarabiei, deci, Azi nu e Timpul să Luptăm pentru Partide, pentru Promovarea Membrilor de Partid, ci pentru Meritocrație, pentru Cei mai buni dintre Cei Buni, pentru Cei care ne Vor Solidariza într-un tot Întreg Unitar, pentru a ne Salvă de Imperiu, de NeoComunism…
Ion Costas
Ion Costas Gheorghe Filip Bârsan. Dl profesor,as punctat frt. corect si la OBIECT!!!
Nicolae Madan
Nicolae Madan Ar fi bine sa se inteleaga acest lucru.
Ion Costas
Ion Costas Noi NU avem oameni politicieni. In R..Moldova NU sa format o clasa politic MATURA sa aiba grija de poporul sau si nivelul lui de TRAI de VIATA, exzistenta. In R..Moldova NU avem un partid in sensul bun ai cuvantului – de 30 ani alegem pseudo lideri (profitori de functie, hoti si LASI) si partide prezentate de SRL politice si condusa AUTORITAR de acesti lideri de partide SRL!!!
Nicolae Arion
Nicolae Arion Basescu ,cu scimbarile de prieteni ,a ajuns ,, acolo unge este ,,cind vorbeste de Rominia ,mai merge , cind vorbeste de Moldova nu intalege cit de urit miroasa clasa politica moldoveneasca