Maia Morgenstern?

2021-04-01T15:14:45+03:001 aprilie 2021|Holocaust|

Necinstirea sufletească a evreicei Maia Morgenstern

Maia Morgenstern, după o replică antisemită rostită la o întrunire pentru directori de teatre și instituții de cultură: "Sunt rănită. Tremur"

Actrița de origine evreiască Maia Morgenstern a primit mai multe mailuri pe adresele Teatrului evreiesc în care era amenințată în mod incalificabil de un descreierat. La final, mesajul era semnat „din partea Partidului AUR”. Ce s-a gândit actrița? Să-l publice imediat pe facebook și să se vaite, fără să se gândească (sau poate chiar asta a gândit) că va acuza pe nedrept niște persoane, mai mult, un întreg partid de lucruri de care nu se fac vinovați.

O fi descreierat acel individ ce a scris asemenea mizerii, dar evreica Maia Morgenstern este o necinstită sufletește pentru modul ticălos prin care a atras ura și calomnia asupra unor oameni nevinovați. A trebuit ca partidul AUR să publice un comunicat de presă prin care dezmințea că acel mesaj i-ar aparține și condamna conținutul său.

Dacă era cinstită și de bună credință, actrița ar fi trebuit întâi să contacteze conducerea AUR și să-i întrebe dacă acel mesaj le aparține. După care publica mesajul unde vroia dânsa, dar fără a-i fi atribuit partidului AUR. Este atât de greu să fii corect? Chiar și pentru faptul că ești evreu?

Cu astfel de nedreptăți, nu va atrage nimeni compasiune și înțelegere față de comunitatea evreiască din România, ci dimpotrivă. Dacă vreți respect, atunci dați dovadă de respect, semiților!

Ion Cristoiu avertizează de mai bine de o săptămână că, de ceva vreme, se desfășoară în mod coordonat o operațiune periculoasă, de natură să aplice eticheta de antisemitism asupra României. Și are dreptate!

Totul a început prin treaba ciudată prin care Cîțu și-a înființat o funcție de consilier pe probleme de antisemitism, unde l-a numit pe unul dintre gemenii Muraru, fratele viitorului ambasador român în SUA. Adică, la câte probleme majore are guvernarea, Cîțu a inventat o funcție pentru o problemă inexistentă. Pe această linie a venit destituirea lui Bjoza, șeful foștilor deținuți politici dar, conform propriilor vorbe de la GOLD FM, și prigonirea lui Marius Oprea din fruntea institutului ce investighează crimele comunismului. Hodoronc-tronc, a mai fost anunțată de SRI și înființarea unei catedre/curs unde s-ar studia problema antisemitismului sau ceva similar.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top