MULT RAU A FACUT IOHANNIS ROMANIEI! (IX)

Teoretic, singura legatura a lui Iohannis cu covidul este citirea de pe prompter a minciunilor asupra originii carora nu ma pronunt intrucit nu stiu daca ii sint impuse de stapinii lui sau sint sugerate de slugile lui. Nu el redacteaza propunerile legislative, nu el emite actele de guvern. Dar presimt ca nimic in tara asta nu misca fara stiinta si voia lui – daca gresesc, imi cer scuze marelui patriot Iohannis.

Din aceasta cauza, il consider un criminal. Am scris mai inainte ca il acuz pentru toti cei care au murit cu zile intrucit avind boli cronice, nu au fost primiti pentru operatii sau tratament in spitalele care, goale fiind, primeau doar “covizi”. Eu nu mai am nici puterea si nici priceperea de a incepe o campanie de stringere de informatii pentru a identifica aceste victime, sa putem formula o sesizare penala pentru omor contra criminalilor.

Dar mai sint si alte victime. Mai tineti minte cazul Colectiv? Au fost multi cei care au murit din cauza arsurilor sau intoxicarii cu fum. Dar au fost multi si cei care au murit din cauza bacteriilor luate din spital. In Romania exista spitale care sint surse de moarte. Au fost in aceste luni oameni internati cu forta in spitale – au murit unii din cauza bacteriilor pe care le-au luat in loc de medicamente? Si asta ar trebui verificat desi, daca nu s-au facut autopsii este foarte greu. Oare au interzis autopsiile doar ca sa ascunda minciuna, sau sa isi ascunda urmele crimelor?

Orban critica starea jalnica a sanatatii din Romania, totul din cauza PSD. Constat ca manifesta amnezii repetate. A uitat ca PNL a fost la guvernare intre 1997-2000 si apoi intre 2005-2008, cind l-au pus ministru al sanatatii pe economistul Eugen Nicolaescu (bizare criterii de competenta!). Acelasi economist a revenit ministru al sanatatii intre 21 dec. 2012 – 5 martie 2014. Intre 17 nov. 2015 – 4 ian. 2017 in fruntea sanatatii au fost, pe rind, doi membrii ai “primului meu guvern”, guvernul Ciolos (Patriciu Achimas Cadariu si Vlad Voiculescu). Din 4 nov. 2019 avem guvernul Orban. A facut el ceva pentru sanatate pina la izbucnirea epidemiei? Eu spun ca nu. Daca gresesc, imi cer scuze si acestui mare patriot.

PSD este plin bube, din pacate si acum, cind mimeaza opozitia. Dar asta nu inseamna sa nu vedem bubele PNL si ale lui Iohannis.

x

Creste numarul infectarilor, ceea ce din unele puncte de vedere (da, doar din unele) este o problema. O problema la care eu nu pot raspunde, cum nu pot raspunde nici Iohannis, Orban, Tataru, Arafat, nu poate raspunde nici OMS, nu pot raspunde nici marii medici cumparati de Big Pharma si nici medicii de valoare care au ramas cinstiti si fideli juramintului lui Hipocrate.

Prea mult seamana cu o afacere enorma, cu un plan monstrous, cu o tentativa de ingenuchiere si sclavagizare populatiei intregii planete.

Plec de la un fapt concret. In ziua de 10 iulie meciul de fotbal Viitorul Constanta – Academica Clinceni s-a aminat intrucit 6 jucatori de la Viitorul iesisera pozitiv la testul covid. Analizele au fost repetate a doua zi, si la toti au iesit bine! Cita incredere se poate avea in aceste teste?

Au fost nenumarate cazuri in care repetarea testelor ducea la rezultate opuse.

Hai sa vedem cit costa un test. Conform Radio Romania Actualitati, costa intre 285 si 390 lei (la Arad insa este cel mai ieftin prêt: 215 lei). In Romania, la data de 17 iulie, au fost prelucrate 18.986 teste. Inmultiti aceasta cifra cu pretul minim.

O sa ma refer in alt capitol la basmul cu cocosul rosu, la banii de la UE, cu care Iohannis si Orban vor sa faca autostrazi, cai ferate, spitale, scoli, sa relanseze economia accentuind asupra agriculturii. Hai sa vedem cit vom primi, cit sub forma de imprumut si cit nerambursabil, si apoi sa vedem cit va mai ramine dupa ce vor cirpi gaurile cauzate de jaful lor dezmatat profitind de covid, ca din cite am auzit nu prea mai au bani pentru salariile bugetarilor si pentru pensii.

De ce creste numarul de infectari? Este simplu, intrucit creste numarul de testari dar nu ni se precizeaza procentul infectatilor ci doar cifra Se pare ca procentul este 4,5 %. Iar la mitingul de duminica din Piata Victoriei, s-a anuntat ca 4,5 % este nivelul de eroare declarat de producatorii testelor!

Si mai este de retinut un lucru: aceste cifre ne sint comunicate de un mic grup de politruci, fara nici o pregatire de specialitate, slugi umile ale lui Iohannis, pe care nu ii poate controla nimeni.

Daca la nivelul conducerii tarii PNL fura pe rupte, de ce sa nu aibe un cistig si Gabi Firea? Ea vroia sa dea teste gratuite la doua milioane de bucuresteni, dar nu a reusit. Acum, bucurestenii care vor sa plece in concediu in strainatatate isi fac gratuit testul, in 43 de puncte de testare, cu o capacitate totala de 1.500 teste pe zi.

Testele sint gratuite pentru beneficiari, dar nu sint o pomana din partea clinicilor private. Ele costa, si pentru ca cei care vor sa plece in strainatate sa faca testul gratuit, platim noi, bucurestenii, inclusiv eu, din prapadita mea pensie deja mutilata de majorarea in trei rinduri cu cite 5 lei per cartusul de tigari de cind a ajuns Orban la putere, iar mincarea se scumpeste continuu.

Simt eu ca este ceva in neregula cu filotimia Gabitei pe banii nostri.

Gabita a dat 14 milioane lei din banii nostri pentru 1.000 de familii, in vederea fertilizarii in vitro. Intrucit ea insasi a beneficiat de aceasta procedura, probabil ca le-a ramas datoare (sau, cine stie, altceva si mai penal).

Gabita a cumparat sute de autobuze din Turcia, si am citit multe criticiaduse acestora. Turcia este locul ei preferat de petrecere a concediilor. Dar am scris in decursul timpului multe articole despre Gabita.

Totusi, in aceste zile prinde bine si ea. Din interes (pentru un nou mandat in fruntea Capitalei) iese la atac impotriva nemernicilor din fruntea tarii:

https://octavpelin.wordpress.com/2020/07/20/guvernul-meu-face-fake-news-pe-covid-primarul-capitalei-gabriela-firea-demonteaza-minciunea-ca-bucurestiul-ar-fi-focar-de-covid-4260-este-numarul-total-de-pacie/

x

Nimeni nu stie nimic, dar toti vin cu explicatii si cu sfaturi care adesea se bat cap in cap.

Care este originea virusului? Este naturala? – adica provine din piata de peste din Wuhan, provine de la lilieci sau de la alte lighioane? Sau este produs in laborator pentru a reduce populatia lumii? M-am gindit si la asta, dar am eliminat explicatia – numarul mortilor nu depaseste pe cel din perioadele ante-pandemie. Dar daca totusi a fost creat in laborator in alte scopuri (fiindca si despre asta se poate discuta), cine l-a creat?

Fusesem anuntati ca virusul moare la caldura – a venit caldura, dar virusul nu moare, ci dimpotriva, creste numarul contaminarilor (daca raportarile sint sincere). Dar si aici am rezerve. Iata un motiv:

https://www.activenews.ro/externe/Regatul-Unit-intrerupe-publicarea-zilnica-a-numarului-de-decese-cauzate-de-covid-19.-Cifrele-au-cuprins-si-moartea-unor-persoane-vindecate-de-coronavirus-dar-care-ulterior-au-facut-infarct-sau-au-fost-calcate-de-autobuz-162324

Fusesem anuntati ca se transmite pe cale orala, prin discutii apropiate, prin tuse, prin sarut, etc. – asa ca am fost obligati sa purtam botnita. Am citit apoi ca se transmite prin aer, se depune pe miini, asa ca trebuie sa purtam nu botnita ci manusi. Cu asa specialisti pe plan mondial, cred ca nici Dumnezeu nu intelege nimic!

Oricum, pina si Anthony Fauci, propagandistul american al apocalipsei, a ajuns sa declare ca mastile nu functioneaza.

https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/19/dr-anthony-fauci-medicul-american-responsabil-cu-epidemia-covid-19-spune-ca-mastile-nu-functioneaza/

Doar in Romania functioneaza, fiindca mai sint citeva sute de milioane de masti care trebuie vindute intru bunastarea mafiei PNL.

Dan Cristian Ionescu