Prin voceau lui Nicu Popescu a fost destăinuită politica separatist-statalistă a actualei guvernari. Un fel de curvie politică.

Se recomandă lui Nicu Popescu, Ministrul de Externe al RM să privească acest filmuleț.
Amintim, că Nicu Popescu la la postul de radio „Эхо Москвы” în calitate de Ministru de Externe a făcut publică pozitia separatist-statalistă (👎👎👎) a actualei Guvernări. Prin asemea declaratii abuzive în lipsa rezultatelor unui eventual referendum a făcut declarații ticaloase, pecum că cetătenii Republicii Moldova nu-și doresc reUnirea cu România.
● La fel, acest ticălos Nicu Popescu mai are și alte abateri deocheate, declarând, că în ’92 în Transnistria a fost un conflict civil, nu războiul ruso-moldovenesc. Asemenea declaratii josnice umilesc demnitatea nationala a cetățenilor Republicii Moldova, denigrează adevărul istoric, umileste cinstea si onoarea veteranilor de război si a eroilor cazuti pe câmpul de lupta. Ca urmare asemenea declaratii sunt favorabile doar ocupanților ruși care duc un război hibrid în terenul Republicii Moldova și care au drept scop dispersarea societății din interior, înadușirea patriotismului, a dragostei de neam și tară, distrugerea cultului eroilor și a identitătii naționale românești.
● Prin voceaui lui Nicu Popescu a fost destăinuită politica separatist-statalistă a actualei guvernari. Un fel de curvie politică, cu poziții dubioase,
👉 când ceea ce declari la Moscova nu se potriveste cu ceea ce declari la Bucuresti sau Bruxel;
👉 când ocupantul își are tancul la tine în grădină, dar tu îi faci declarații de dragoste, și declari jubileu de prietenie;
👉 când ai conductă pentru gaze la Ungheni și vecinul este dispus sa-ti ofere gaze, dar tu te conectezi la prohabul rusesc… Bă, politicienilor, voi sunteți teferi la cap?