Radu
211 aprobate
radu.g@yahoo.com
149.102.242.198
MAI MULȚI PREȘEDINȚI AMERICANI AU RECUNOSCUT CĂ „GUVERNUL” SUA ESTE CONDUS DE CRIMA ORGANIZATĂ INTERGENERAȚIONALĂ

Publicat: 3 iulie 2024
Gratie Carolinei
SURSA: ART OF LIBERTY

Susțin cazul și în cartea „Guvernul” – Cea mai mare înșelătorie din istorie… Demascat! că „Guvernul” este condus de crima organizată inter-generațională centrată pe banca și banca centrală. Acest cartel al crimei organizate a folosit rezerve bancare fracționale pentru a crea bani din aer și au cumpărat și monopolizat toată mass-media pentru a înșela și distrage atenția publicului de la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Una dintre obiecțiile frecvente pe care le primesc este:

„CU SIGURANȚĂ, DACĂ AR FI EXISTAT O CONSPIRAȚIE CRIMINALĂ ATÂT DE VASTĂ, ATUNCI CINEVA AR FI VORBIT.”
Faptele sunt că istoria americană este plină de avertizori care și-au riscat cu curaj viața pentru a aduce în atenția publicului activitățile crimei organizate, dar a căror mărturie a fost îngropată de „matricea de propagandă” a „știrilor” mass-media de monopol a crimei organizate și distragerile 24 x 7. a mijloacelor media înarmate și a jocurilor pentru copii jucate de adulți.

Iată câteva citate verificabile de la cei care au încercat să ne avertizeze, inclusiv mai mulți președinți americani, mărturisiri ale infractorilor înșiși, inclusiv unele mărturisiri uimitoare pe video.
„În spatele guvernului aparent stă întronat un guvern Invizibil, care nu datorează loialitate și nu recunoaște nicio responsabilitate față de oameni. A distruge acest guvern invizibil, a murdări această alianță nesfântă dintre afacerile corupte și politica coruptă este prima sarcină a omului de stat de astăzi.” – Theodore „Teddy” Roosevelt – Discursul Președintelui SUA The Progressive Covenant with the People, 1912- Audio – Biblioteca Congresului

Sound Recordings of Theodore Roosevelt’s Voice | Articles and Essays | T…
When running as the third-party Progressive (Bull Moose) candidate for president of the United States in 1912, T…

„Adevărul adevărat este, după cum știm tu și cu mine, că un element financiar din centrele mai mari deține guvernul încă de pe vremea lui Andrew Jackson.”
– Franklin Delano Roosevelt, președintele SUA
Scrisoare către Col. Edward Mandell House (21 noiembrie 1933); după cum este citat în FDR: His Personal Letters, 1928-1945 , editat de Elliott Roosevelt (New York: Duell, Sloan and Pearce, 1950), pg. 373.
„De când am intrat în politică, mi s-au încredințat, în principal, opiniile bărbaților în mod privat. Unii dintre cei mai mari bărbați din Statele Unite, din domeniul comerțului și al producției, se tem de ceva. Ei știu că există o putere undeva atât de organizată, atât de subtilă, atât de vigilentă, atât de interconectată, atât de completă, atât de răspândită, încât ar fi bine să nu vorbească mai presus de respirația lor când vorbesc pentru a condamna aceasta.”
-Woodrow Wilson, fostul președinte al Statelor Unite, The New Freedom
„Din zilele lui Spartacus-Weishaupt până la cele ale lui Karl Marx și până la Troțki (Rusia), Bela Kun (Ungaria), Rosa Luxemburg (Germania) și Emma Goldman (Statele Unite), această conspirație mondială pentru răsturnare. a civilizației și pentru reconstituirea societății pe baza dezvoltării oprite, a răuvoinței invidioase și a egalității imposibile, a crescut constant. A jucat, așa cum a arătat cu atâta pricepere o scriitoare modernă, doamna Webster, un rol cu siguranță recunoscut în tragedia Revoluției Franceze. Ea a fost izvorul principal al fiecărei mișcări subversive din timpul secolului al XIX-lea; și acum, în sfârșit, această bandă de personalități extraordinare din lumea interlopă a marilor orașe ale Europei și Americii a strâns poporul rus de părul capului și a devenit practic stăpânii de necontestat ai acelui imperiu enorm.”
– Winston Churchill , prim-ministru Marea Britanie Sionismul vs. Bolșevism, Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920, pagina 5

Some people like them, some don’t
Winston Churchill’s article on the Jews, Bolsheviks, Soviet torturers, and Zionism, February 8, 1920

„De mai bine de un secol, extremiștii ideologici de la fiecare capăt al spectrului politic s-au apucat de incidente bine mediatizate, cum ar fi întâlnirea mea cu Castro pentru a ataca familia Rockefeller pentru influența excesivă pe care pretind că o exercităm asupra instituțiilor politice și economice americane. Unii chiar cred că facem parte dintr-o cabală secretă care lucrează împotriva intereselor cele mai bune ale Statelor Unite, care ne caracterizează familia și pe mine ca internaționaliști și conspirăm cu alții din întreaga lume pentru a construi o structură politică și economică globală mai integrată – o lume, dacă veți. Dacă aceasta este acuzația, sunt vinovat și sunt mândru de asta.”
– David Rockefeller, bancher, eugenic și monopolist petrolier – Memorii, 2003, pagina 406

David Rockefeller – Wikiquote

„Adevărata amenințare a Republicii noastre este guvernul invizibil, care, ca o caracatiță uriașă, își întinde picioarele lipicioase peste orașele, statele și națiunea noastră. Pentru a pleca de la simple generalizări, permiteți-mi să spun că în fruntea acestei caracatițe se află interesele Rockefeller – Standard Oil și un mic grup de case bancare puternice, denumite în general bancheri internaționali. Micul grup de bancheri internaționali puternici conduce practic guvernul Statelor Unite în propriile lor scopuri egoiste. Ei controlează practic ambele partide, scriu platforme politice, îngrădesc liderii de partid, folosesc liderii organizațiilor private și recurg la orice dispozitiv pentru a plasa în nominalizări pentru înalte funcții publice doar candidații care vor fi supuși dictaturilor marilor corupți. Afaceri. Acești bancheri internaționali și interesele Rockefeller-Standard Oil controlează majoritatea ziarelor și revistelor din această țară. Ei folosesc coloanele acestor ziare pentru a se supune sau pentru a-i alunga pe oficialii publici care refuză să îndeplinească cererea puternicelor clicuri corupte care compun guvernul invizibil. Funcționează sub acoperirea unui paravan creat de sine [și] confiscă ofițerii noștri executivi, organele legislative, școlile, tribunalele, ziarele și fiecare agenție creată pentru protecția publicului.”
– John F. Hylan , primarul orașului New York
– Discurs transcris în articolul din New York Times : Hylan îl adaugă pe Pinchot la Lista Președinției, prevede o revoltă , 10 decembrie 1922
Edward Bernays, pionier al PR corporative și al propagandei
„Cei care manipulează acest mecanism nevăzut al societății constituie un guvern invizibil care este adevărata putere de conducere a țării noastre. …Suntem guvernați, mințile noastre sunt modelate, gusturile noastre formate, ideile noastre sugerate, în mare parte de oameni despre care nu am auzit niciodată. Acesta este un rezultat logic al modului în care este organizată societatea noastră democratică. Un număr mare de ființe umane trebuie să coopereze în acest mod dacă doresc să trăiască împreună ca o societate care funcționează fără probleme. …În aproape fiecare act al vieții noastre de zi cu zi, fie în sfera politicii sau în afaceri, în conduita noastră socială sau în gândirea noastră etică, suntem dominați de numărul relativ mic de persoane… care înțeleg procesele mentale și sociale. modele ale maselor. Ei sunt cei care trag firele care controlează mintea publicului.”
– Edward Bernays ,

Edward Bernays – Wikipedia
Of his many books, Crystallizing Public Opinion (1923) and Propaganda (1928) gained special attention as early e…

Pionier al PR corporativă, propagandist pentru familia Rockefeller și autor al lucrării fundamentale despre manipularea minții publice : Propaganda. Nepotul său, Marc Bernays Randolph , a fost CEO-ul și co-fondatorul Netflix , care a produs „documentarul” Pandemic – How to Prevent an Outbreak , despre o viitoare pandemie de gripă cu Bill Gates în rolul principal și viitoarele vaccinuri care au avut premiera în ianuarie 2020, la fel ca s-au presupus că au avut loc primele cazuri de Covid. – Propaganda (1928) p. 9–10

The Brainwashing of a Nation | Edward Bernays – Christian Observer
Yvonne Nachtigal
Edward Louis Bernays (1891 – 1995) was an Austrian-born pioneer in the field of public relations and propaganda,…

Marc Randolph – Wikipedia
A serial entrepreneur who is said to have helped found the U.S. edition of Macworld magazine and the Ordinal com…

Netflix is not what you think it is

„În martie 1915, interesele JP Morgan, interesele oțelului, construcțiilor navale și pulberii, și organizațiile lor subsidiare, au reunit 12 bărbați de sus în lumea ziarelor și i-au angajat pentru a selecta cele mai influente ziare din Statele Unite și suficiente un număr dintre ei pentru a controla în general politica presei zilnice… Au constatat că era necesar doar să cumpere controlul a 25 dintre cele mai mari ziare. „S-a ajuns la un acord; s-a cumpărat polița hârtiilor, pentru a fi plătită cu luna; Pentru fiecare lucrare a fost furnizat un editor care să supravegheze și să editeze în mod corespunzător informațiile referitoare la problemele de pregătire, militarism, politici financiare și alte lucruri de natură națională și internațională considerate vitale pentru interesele cumpărătorilor.”
– Oscar Callaway , congresman al SUA, Congressional Record din 9 februarie 1917, pagina 2947

SCAN: 1917 Congressional Record Confirms Purchase & Manipulation Of The …
SCAN: 1917 Congressional Record Confirms Purchase & Manipulation Of The MSM, page 1

„Vom avea un Guvern Mondial, indiferent dacă ne place sau nu. Singura întrebare este dacă Guvernul Mondial va fi obținut prin cucerire sau prin consimțământ”.
— James Warburg , membru al Consiliului pentru Relații Externe (CFR), fiul lui Paul Moritz Warburg (cofondator, consiliu și vicepreședinte al Rezervei Federale), nepotul lui Felix Warburg și al lui Jacob Schiff, ambii din Kuhn, Loeb & Co. , care a turnat milioane în Revoluția Rusă prin fratele lui James, Max, bancher al guvernului german, Declarație către Comisia de Relații Externe a Senatului din 17 februarie 1950

Paul Warburg – Wikipedia
Warburg was born in Hamburg, Germany, to the Warburg family, a German Jewish banking dynasty with origins in Ven…

James Warburg – Wikipedia
Born in Hamburg, Germany, he was educated at Middlesex School and Harvard University. He served in the Navy Fly…

„Individul este handicapat dacă se întâlnește față în față cu o conspirație atât de monstruoasă încât nu poate crede că există.” – J. Edgar Hoover , fost director al FBI- The Elks Magazine, 1956 .

Elks Magazine, August, 1956 : Free Download, Borrow, and Streaming : Int…
J. E. Hoover’s Quote on a Vast Conspiracy most can’t even believe exists on Pg. 48

CONFESIUNI PE VIDEO
Comandantul Black Op CIA E. Howard Hunt recunoaște rolul CIA în asasinarea lui Kennedy
E. Howard Hunt este probabil unul dintre cei mai cunoscuți agenți CIA din lume. Personajul lui Tom Cruise, Ethan Hunt, din filmele Mission Impossible, se bazează pe E Howard Hunt și a fost arestat ca unul dintre spărgătorii Watergate. Pe patul de moarte, el a mărturisit implicarea CIA în asasinarea președintelui american John F. Kennedy, inclusiv numirea vicepreședintelui Lyndon B. Johnson și personalul specific al agenției implicat în complot: Cord Meyer, David Atlee Phillips, Frank Sturgis, David Morales, Antonio Veciana, William Harvey și un asasin pe care l-a numit „ pistolul francez ierbivor ”, despre care mulți presupun că este Lucien Sarti.

Badge Man – Wikipedia
The Badge Man is a figure that is purportedly present within the Mary Moorman photograph of the assassination of…

Cord Meyer – Wikipedia
From 1945 to 1958, Meyer was married to Mary Pinchot, who was later romantically linked to President John F. Ken…

David Sánchez Morales – Wikipedia
Morales, of Cuban-Mexican descent, spent his early life in Phoenix, Arizona, and attended school at Arizona Stat…

Antonio Veciana – Wikipedia
In the mid-1970s, Veciana told the United States House Select Committee on Assassinations (HSCA) that a represen…

William King Harvey – Wikipedia
William King „Bill” Harvey (September 13, 1915 – June 9, 1976) was an American Central Intelligence Agency (CIA…

Lucien Sarti – Wikipedia
On April 19, 1968, Sarti was arrested along with Auguste Ricord and François Chiappe for questioning regarding t…

Mărturisirea în aer/radio a israelianului dansator despre „documentarea evenimentului”
Rezumat din articolul lui Whitney Webb: The Dancing Israelis: FBI Docs aruncă lumină asupra aparentelor preștiințe ale Mossad-ului asupra atacurilor din 11 septembrie
Dancing Israelis Arrested on 9-11 Admit on Israeli Television to Documenting the Event

Dancing Israelis Arrested on 9-11 Admit on Israeli Television to Documen…

Dancing Israelis Arrested on 9-11 Admit on Israeli Television to Documenting the Event

Etienne de la Boetie2
1.37K subscribers
Timp de aproape două decenii, una dintre cele mai ignorate și puțin cunoscute arestări efectuate în urma atacurilor din 11 septembrie a fost cea a așa-numiților „High Fivers” sau „Israelienii care dansează”. Cu toate acestea, noile informații publicate de FBI pe 7 mai au adus un nou control asupra posibilității ca „israelienii dansatori”, dintre care cel puțin doi erau agenți cunoscuți ai Mossad-ului, să fi avut cunoștințe prealabile despre atacurile asupra World Trade Center.
La scurt timp după ora 8:46 în ziua atacurilor, la doar câteva minute după ce primul avion a lovit World Trade Center, cinci bărbați – ulterior dezvăluiți a fi cetățeni israelieni – se poziționaseră în parcarea Complexului de apartamente Doric din Union City. , New Jersey, unde au fost văzuți făcând fotografii și filmând atacurile în timp ce sărbătoreau distrugerea turnurilor și „pozandu-se” unul pe altul. Cel puțin un martor ocular intervievat de FBI văzuse duba israelienilor în parcare încă de la ora 8:00 în acea zi, cu mai mult de 40 de minute înainte de atac. Povestea a fost acoperită în mass-media din SUA la acea vreme, dar de atunci a fost în mare măsură uitată.

Exerpt-Letterman Interviews Dan Rather 9/17/01

Bărbații – Sivan Kurzberg, Paul Kurzberg, Oded Ellner, Yaron Shimuel și Omar Marmari – au fost ulterior prinși de forțele de ordine și au pretins că sunt turiști israelieni aflați într-o „vacanță de lucru” în Statele Unite, unde erau angajați de o companie de mutări, Urban. Companie de mutare. La arestarea sa, Sivan Kurzberg i-a spus ofițerului care l-a arestat: „Suntem israelieni; nu suntem problema ta. Problemele tale sunt problemele noastre, palestinienii sunt problema.”
Oded Ellner, a declarat ulterior la televiziunea israeliană că cei cinci israelieni se aflau la New York în acel moment „pentru a documenta evenimentul”, adică atacul asupra World Trade Center.

ABCNEWS.com : Were Israelis Detained on Sept. 11 Spies?
A New Jersey homemaker saw something on the morning of Sept. 11 that prompted an investigation into five young I…

Puteți găsi dovezile Fundației Art of Liberty privind implicarea agențiilor de informații israeliene și americane în 9-11 în unitatea noastră flash necenzorabilă a libertății: The Liberator disponibil gratuit la Government-Scam.com/Liberator în Liberator 2, în 9-11 Dosar în False Flag Terorism pentru război și stat poliție internă

The Liberator – Government Scam

DESPRE AUTOR
Etienne de la Boetie 2 este fondatorul “Fundației Art of Liberty” , autorul cărții „Government” – The Biggest Scam in History… Expus! și editorul Art of Liberty Daily News pe Substack și Five Meme Friday , care oferă meme voluntariste puternice și cele mai bune din media alternativă.
El este autorul cărții The Covid-19 Suspects and Their Ties to Eugenics and Population Control/Reduction and Solving Covid – The Covid-19, Eugenics, and Vaccine/Drug Scam Timeline
DESPRE FUNDAȚIA ARTA LIBERTĂȚII
O organizație de politică publică înființată: luptători voluntariști ai criminalității care expun controlul intergenerațional al crimei organizate asupra „guvernului”, mass-media și mediul academic. Fundația este editorul „Guvernul” – Cea mai mare înșelătorie din istorie… Expus! – Cum crima organizată intergenerațională conduce „guvernul”, mass-media și academia .

Despre Fundația Arta Libertății
O organizație de politică publică înființată: luptători voluntariști ai criminalității care expun controlul intergenerațional al crimei organizate asupra „guvernului”, mass-media și mediul academic. Fundația este editorul „Guvernul” – Cea mai mare înșelătorie din istorie… Expus! – Cum crima organizată intergenerațională conduce „guvernul”, mass-media și academia .
https://WWW.BLACKLISTEDNEWS.COM/ARTICLE/86118/MULTIPLE-US-PRESIDENTS-HAVE-ADMITTED-THE-US-GOVERNMENT-IS-RUN-BY-INTERGENERATIONAL-ORGANIZED.HTML