Mihai
213 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.245.103
.
Cifra cu cei 65 de mii este veche si neactualizata.
Cei 73 de copii salvati de Spetzna si Palariile Albe sunt ultimii salvati, dar de la cei 65 de mii au mai fost actiuni de salvare. Vom afla tot adevarul cand toata mascarada se va sfarsi.
Pana atunci suportam minciunile jidanului poponar Zelensky cel Viteaz, care face ca Bideu Alzheimer: trece reusitele lui Putin la el, si soldatii lui ii ies cu plus la inventar, cand in realitate o ia in freza minut de minut.
La cate droguri consuma Zelensky, lucru confirmat chiar de o filmare a lui in propriul birou cum tragea linii pe nas, nu este de mirare ca traieste intr-o lume paralela.
Pentru sefii lui el este doar un IDIOT folositor de care se vor descotorosi imediat ce vor incerca sa fuga in alta galaxie, pentru ca pe Pamant nu au unde sa se ascunda nici jidanii paduchisi si nici reptilele imputzite Rockefeller si Rothschild.
Se duc negocieri in spatele usilor inchise si ascunse, intre diferite grupari chineze, japoneze, etc si reptilele oplosite sub lacul Geneva. Criminalilor le-a mai ramas de negociat doar viata lor si a familiilor lor de reptile, pentru ca orice altceva nu mai pot controla ca sa aiba moneda de schimb: banci, aur, inalta tehnologie si nici pe sclavii care au inceput sa simta ca sefii sunt pe farash si cauta fiecare sa scape fara sa mai dea ascultare stapanilor.
Asa cum am mai spus, finalul este apoteotic, cu acorduri ample si puternice, insa in scurt timp ,,ultimul acord” se va incheia brusc . Pe Mefistto il va lua Dracu’ ! OMUL, creatia Lui Dumnezeu, va triumfa !

Satana, Fiara si Prorocul Mincinos vor fi aruncati in iezerul de foc.