către eu
Stimate Domnule profesor ,
 
 
fara efortul tenace, inquizitivitatea si dorinta Domniei Voastre de a face cu cea mai formidabila astutiune sa triumfe adevarul  istoric stiintific, obiectivnu cel inventat de ‘ministerul adevarului’ ajuns la putere absoluta in zilele noastresi de nedesurubat, inventat   de tot felul de farisei- profitori- dusmanosi- fata- de- intreaga omenire – ce – vor – sa- invrajbeasca- lumea- pasnica- nonstop, adica cei ce nu vor ca adevarul obiectiv, cel bazat pe dovezi documentate, istorice, sa triumfe in istoriografia romana si universala – caci istoria nu apartine doar evreilor ci intregii omeniri –  deci fara demersul Domniei Voastre , eu si majoritatea romanilor ce Va citesc, nu am fi aflat ceea ce conchideti atat de just cand scrieti:
„Nota bene: Păcatul cel mai mare al evreilor din România este faptul că în loc să-și arate recunoștința și gratitudinea față de români pentru soarta pe care au avut-o în România, evreii se complac în postura de acuzatori pentru crime inventate. Este de neiertat și atitudinea evreilor care tac și nu impun conaționalilor lor o linie de conduită a onoarei și a respectului pentru adevăr. Există o justiție divină care nu va întârzia să-și spună cuvîntul. Cât de curând!
Dumneavoastra faceti aici un efort de impacare istorica pentru care ambele parti , si romanii si evreii, ar trebui sa Va revereze , vorba englezului, cand vorbeste despre laude si apreciere suprema  ! Bun cuvant , just right for our linguist ! People should revere you for your writing, professor !
In loc sa faca asta , evreii rasculati intr-un activism etnic fara precedent ca intensitate si  durata – adica extremist – in istoria omenirii, starnesc revolta victimelor lor , care isi acutizeaza  luciditatea, intensificandu-si efortul de cunoastere a fenomenelor si gradat, intensificandu-si revolta ineluctabila in fata minciunilor  oficiale – platite desantat , tot de victime, ca orice propaganda de razboi – care li se pun in carca !
Rezultatul este producerea si intretinerea artificiala a conflictelor, prin falsificarea istoriei !
Cui bono ?
Miliardarilor sociopati de astazi care nu au in cap decat eugenismul natiilor si care sunt atat de siguri de ei ca o spun si la televizor ?
Vezi Kill Gates, Vezi Klaus Schwab, vezi incotro se duce orgia  financiara nonstop a lui Soros care face tot posibilul sa omoare natiile prin miriadele lui de ONG-uri si de lobbyuri corupte cu care actualmente dirijeaza intreaga omenire inspre o catastrofa finala .
El nu-si da seama ca distrugerea omenirii este ireversibila, pentru ca oamenii nu sunt niste agregate conectabile la niste computere .
Si nu vor fi niciodata .

Deci iata pana unde poate merge nebunia unor sociopati, atata timp cat oamenii cei buni si in toate mintile, nu se conecteaza ca sa formeze o contraputere care sa salveze ce este bun pre acest pamant , in toate azimuturile .