Buta Dumitru
27 aprobate

Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.5

 

Autovictimizarea este concepția victimizării într-un cartier dintr-o varietate de motive, cum ar fi justificarea abuzului față de alți vecini, manipularea de către alții sau necesitatea atenției .
Psihologii şi chiar psihiatrii ne vorbesc despre cum anumiţi indivizi practică victi­mizarea cu scopul precis, chiar dacă şi numai subconştient, pentru a obţine avantaje de la cei cărora le induc sentimentul de vinovăţie şi de a-i face pe aceştia, astfel, slujitorii lor.
Şi, de multe ori, „vinovaţii“ sunt victimele reale ale victimizaţilor.
În multe cazuri suferinţa nici nu a existat, ci este doar o predispoziţie a perso­na­li­tă­ţii privind modul de a-şi privi viaţa, predispoziţie transmisă de la ancestori (înaintaşi, părinţi, fiind preluată fie genetic, fie cultural, prin exemplu).
Procesomanii sunt şi ei, adesea, invocând atacuri şi persecuţii la adresa lor, tot nişte meşteri ai victimizării, care, exagerând în rău tot ce li se întâmplă, au învăţat sau încă caută căile câş­tigului uşor prin acuze şi reven­dicări.
Victima care se joacă (de asemenea cunoscut ca si jucând victima, cardul victimei, sau auto-victimizare) este fabricarea sau exagerarea victimei dintr-o varietate de motive, care să justifice abuz al altora, la manipula altele, a strategie de coping, căutarea atenției sau difuzarea responsabilității.
Față de alte popoare care practică politica auto-victimizării, la evrei (mai ales) această politică nu este ceva doar la nivel subconstient sau intuitiv, are rădăcini mai adânci: psihologic, prin permanenta auto-victimizare, evreii incearcă să abată atenția lumii și a lumii creștine în special de la cea mai mare crimă, Răstignirea lui Iisus Hristos. Auto-blestemul, ca pedeapsă a Sfântului Duh asupra iudeilor (“Sângele lui asupra noastră și asupra copiilor nostri”), este implacabil, îi urmărește de două mii de ani (așadar, cred că închinarea la Zidul Plângerii este un grav păcat împotriva Duhului Sfânt, care din câte stiu nu se iartă!. Aviz și pentru domnul George Simion, cu dragostea lui reală sau nu față de Israel. De iuda Traian Basescu și alții care sși-au pus tichia pe cap și au pupat bălos infamul zid, ce să mai spunem!). Iar “viermele neobosit” care roade în conștiința colectivă iudaică nu poate fi liniștit decât ori prin pocăință sinceră pentru crima comisă. Dar ei mânați de la spate de “tatăl minciunii” încearcă asta zadarnic printr-o ură și mai mare față de cei care îndrăznesc să spună Adevarul sau prin această perpetuă auto-victimizare. Ei știu că noi știm că ei știu ce crimă au comis.
Şi să te victimizezi ca evreu, o practică constantă, dovadă că infractorii evrei de după 1990 au stat foarte rar şi foarte puţin, mai degrabă deloc, în închisori în România.
Exemple: preşedintele Ion Iliescu l-a gra­ţiat înainte de Paştele lui 2004 pe israelianul infractor Aha­ron Sch­warz, care, în urmă cu ceva ani înainte, furase 200 de mii de dolari de la Banca Ro­mâ­nă de Dez­vol­tare (încă românească la data furtului). Acesta, însă, s-a victi­mi­zat apoi, acu­zând România, deşi fusese iertat de efectuarea pedepsei meritate şi ar fi tre­bu­it să fie recunoscutor. Aharon Schwarz, ca un evreu standard permanent auto-victimizat, dă statul român în judecată la CEDO pentru cele mai năstruşnice abuzuri pe care le-ar fi în­durat în puţinele zile cât a stat totuşi la închisoare şi, culmea, deşi îi sunt respinse majo­ri­tatea acuzelor, prin hotă­rârea CEDO primeşte 12 mii de euro despăgubiri din partea României pentru că nu l-a vin­decat de râie (scabie) în penitenciar. Vedeţi „Cauza Aharon Schwarz împotriva Români
Nemțeanul” Laufer, delir de autovictimizare:
Iohannis nu m-a numit pentru că sunt evreu
Astăzi, în anul 2018, am fost respins de către preşedintele României, Klaus Iohannis. Sunt îngrijorat de motivele reale care au stat la baza respingerii mele, atunci când m-a refuzat în funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, fără să motiveze această decizie, ceea ce este neconstituţional. Consider că refuzul preşedintelui Iohannis, în ceea ce mă priveşte, este un nou act de antisemitism şi vreau să atrag atenţia asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat în ultimul an preşedintele Klaus Iohannis. Aşa cum se ştie, domnul Iohannis a avut mai multe ieşiri împotriva evreilor şi declaraţii antisemite. A refuzat şi blocat numirea unui ambasador în Israel, dorind pe această cale să saboteze relaţia dintre România şi Israel. Totodată, vă pot spune că a contribuit inclusiv la sabotarea şedinţei de guvern comune care trebuia să aibă loc între Guvernul israelian şi cel român”, a spus Laufer.
Declarația isterică a lui Laufer a fost desființată chiar de președintele Institutului Elie Wiesel.
3. O familie de evrei, care calatorea din Franta spre Israel, sustine ca un granicer german „i-a umilit”, scupiandu-le in pasapoarte si facand cu mainile gesturi ce sugerau ca ii impusca, informeaza ynetnews.com. Michael si Dvora Sitbon au declarat ca, in timpul escalei facute in Germania, ei si cei patru copii au fost supusi unui tratament degradant si rasist de catre unul dintre ofiterii germani de la punctul de frontiera.
Cei doi Sitbon au declarat ca incidentul a fost observat de o singura persoana, care este martorul lor.
„M-am confruntat cu antisemitismul si in trecut. Franta nu duce lispa de asa ceva. Insa n-am sa tac in legatura cu acest incident. Il vom da in judecata pe ofiter, chiar daca va trebui sa-l confrunt. Nu voi putea sa-i uit fata. Avea o tunsoare precum cea a lui Hitler”, a declarat Michael.
Ambasada germana din Israel a fost informata in legatura cu incidentul.
De ce sa nu putem fi in dezacord cu evreii? astia numai bani vor, si nenumarate avantaje. sa se care la ei in israel si sa taca din gura jegosii…ca stiu numai sa escrocheze popoarele in interiorul carora sunt. daca mi se pare ca exagereaza cu holocaustul lor, care e problema? e democratie,si am tot dreptul sa spun asta. toti se rusineaza cand vine vorba de holocaust…dar romanii si tiganii care au fost omorati in lagare? eu sunt roman si ma doare undeva de evrei, noua ca popor nu ni s-a recunoscut nimic in aceasta privinta. asa ca sa ne mai scuteasca evreii de tampeniile lor. ce a fost a fost. ce tot cer atatia bani