Lumea fără Israel… Așa este intitulat un capitol din excelenta carte a dlui Marian Oprea, intitulată Discipolii lui Albert Pike, dedicată unui subiect pasionant: conspirațiile care au schimbat față lumii în ultimele două secole, două secole și ceva. Cartea a apărut în anul 2016, la editura Lumea Magazin, care editează și cunoscuta revistă de istorie condusă de același neobosit și lucid publicist care este domnul Marian Oprea! Neînfricatul domn Marian Oprea!

Nătărăilor care iau în derîdere teoriile conspiraționiste le recomand cu precădere lectura acestei cărți ca leac pentru îndobitocirea voluntară de care au parte…

La paginile 455-56 ale extraordinarei cărți citim următoarele:

„11 Lumea fără Israel

Într-un articol din 2012, The New York Post îl citează pe Henry Kissinger: „Peste 10 ani, Israelul nu va exista”.

Afirmația lui Kissinger este directă și fără echivoc. El nu spune că Israelul, chiar dacă se află în pericol, poate fi salvat cu trilioane de dolari și protecție militară americană. Kissinger nu spune nici că Israelul ar exista în continuare, în cazul în care va fi bombardat Iranul. Kissinger nu propune nicio soluție, el pur și simplu constată că, în anul 2022, Israelul nu va mai fi.

Agențiile americane de spionaj sunt de acord cu afirmațiile lui Kissinger, chiar dacă nu sunt sigure de data precisă. Cele 16 servicii speciale americane au prezentat un material analitic de 82 de pagini, intitulat „Pregătirea pentru un Orient Apropiat fără Israel”.

În material se face referire la cei 700 000 de evrei care locuiesc ilegal în teritoriile ocupate în anul 1967. Toată lumea este de acord că aceste pământuri aparțin Palestinei, însă Israelul nu le va ceda de bunăvoie.

Cele 16 servicii secrete americane sunt de acord că Israelul nu este în stare să se opună forței propalestiniene aflate în ascendență, care include Renașterea Islamică.

De menționat că nici Kissinger, nici experții serviciilor de spionaj care au elaborat acest material nu intenționează să plângă după Israel. Este un lucru curios, ținând cont de faptul că Henry Kissinger este de origine evreiască și a fost privit întotdeauna ca un prieten, uneori foarte apropiat, al Israelului, iar americanii, inclusiv colaboratorii serviciilor secrete, s-au aflat un timp îndelungat sub influența presei proisraeliene. Prin ce se explică această poziție?

Americanii care se interesează de situația internațională s-au săturat până la refuz de fanatismul și obsesia Israelului. Studiile arată că majoritatea evreilor americani nu mai susțin politica Israelului și, totodată, tot mai mulți americani sunt nemulțumiți de lobbyismul prea autoritar al Israelului în problemele ce țin de formarea opiniei publice.

Dar cea mai puțin evidentă, însă cea mai serioasă explicație care decriptează calmul lui Kissinger și al CIA privind soarta Israelului este informația parvenită despre implicarea Israelului și a aliaților lui în atentatele din 11 septembrie 2001, și nu a islamiștilor radicali. Despre aceasta vorbesc tot mai des nu grupurile radicale antisemite, ci observatori de rang înalt. Fostul director al Departamentului de Studii Strategice al Colegiului militar din SUA, Alan Sabrosky, care este pe jumătate evreu, a declarat, într-o emisiune, că a discutat această problemă cu colegii săi și aceștia sunt absolut convinși că, în spatele atentatelor teroriste din 2001, se află Israelul și aliații lui.

Iar Merlin Miller, candidat la alegerile prezidențiale din 2012, a evocat public implicarea Israelului în atentatele din 11 septembrie 2001.”

Textul de mai sus nu-mi produce nicio satisfacție, oricât aș fi eu de …anti-semit. Antisemiți au fost catalogați și legionarii, chiar dacă liderul lor, Corneliu Zelea Codreanu, s-a pronunțat ferm în favoasrea proiectului sionist de constituire a statului Israel, cămin pentru evreii din toată lumea, deci și pentru evreii din România, al căror exod spre Palestina legionarii l-au susținut și încurajat!…

Am o singură satisfacție, față de evreii din România care m-au luat peste picior atunci când am tras semnalul de alarmă privind încetățenirea „pe blat” în România a sute de mii de evrei sub pretextul că au acest drept de vreme ce, cu zeci de ani în urmă, când acei evrei sau părinții lor au părăsit România pentru a alege viața liberă din Israel, nu au renunțat la cetățenia română!… O minciună cât holocaustul din Transnistria de mare!

Junele Liviu Ornea, intempestiv și neinspirat, se mira: cum să dea evreii viața dulce din Israel pentru mizeria din România!… E nebun Coja ăsta!…

Numai că Ion Coja avea informații de la sursă, de la prietenii săi din Israel care se înghesuie să-și cumpere case și alte proprietăți în România! Unul dintre ei, pe care îl bănuiesc a fi mare sculă în Mossad, mi-a spus-o clar: „Nu văd pentru nepoții mei un viitor în Israel!” Același, originar din Bucovina, mi-a mărturisit: „Bunicii mei au fost deportați în Transnistria! De la ei se știe în familie că nu a fost niciun Holocaust în Transnistria!”

…Îl invit deci pe Liviu Ornea, fiul onorabilului său tată, să-l ia la mișto și pe numitul Henry Kissinger și ceilalți experți americani! Tare mult m-aș bucura să mi se demonstreze că bat câmpii acești super-informați indivizi!…

Așadar, evreii se pare că sunt pe cale să trăiască o nouă dramă, o nouă tragedie!… Nu ar fi normal să le sărim în ajutor?…

Așa ar fi normal, dacă și evreii ar avea un comportament normal! Dacă ar veni în fața noastră și ne-ar spune care este baiul, care este situația lor, atât de neplăcută! Și împreună am căuta o soluție! …Ceea ce evreii nu fac!

Ci evreii au ales calea minciunii, a diversiunii, a coruperii câtorva lideri trădători de Neam și Țară, cu care au aranjat mascarada încetățenirii ilegale, necondiționate în vreun fel, a sute de mii de evrei. O veritabilă invazie făcută în secret, în taină, fără zgomot, pe nesimțite, într-o manieră nemaiîntâlnită în istorie! Insidioasă și perfidă!

Și ingenioasă, trebuie să reunoaștem! Ce-i al lor e al lor! Le merge mintea la coțcării, la mințit și păcălit lumea!…

Voi reveni! Până atunci, liber la comentarii!

Ion Coja