PRINTUL GERMAN RASCULAT ESTE DOAR INCEPUTUL TREZIRII GERMANIEI – INDIFERENT DE CE VA PATI EL !https://www.generalbundesanwalt.de/SharedDocs/Pressemitteilungen/DE/aktuelle/Pressemitteilung-vom-07-12-2022.html

Mesaje primite

rodica bratulescu

00:11 (acum 12 ore)

către CorvinCristianeuVasileDanSCMihaiNiculaeIonCostacheRazvanGeoSorinMihaiMariusVasileMarianGheorghesecretariat@piperea.roVictorGeorge
2 ARTICOLE DESPRE ORGANIZAREA PUTCHULUI GERMAN PROSPECTIV :
PRINTUL GERMAN RASCULAT ESTE DOAR INCEPUTUL TREZIRII GERMANIEI – INDIFERENT DE CE VA PATI EL .
Inline imageInline image
INTREBARE : RUSII VOR AJUTA NEMTII SA SE RASCOALE , SAU NU ?
 
Procuror General (link către pagina de start)

serviciu

Arestarea a 25 de presupuși membri și susținători ai unei organizații teroriste și măsuri de căutare în unsprezece state federale asupra unui total de 52 de suspecți

anul emiterii2022
Data07.12.2022

Arestarea a 25 de presupuși membri și susținători ai unei organizații teroriste și măsuri de căutare în unsprezece state federale asupra unui total de 52 de suspecți

În primele ore ale dimineții de astăzi (7 decembrie 2022), parchetul federal a avut 22 de membri suspectați și trei susținători suspectați ai unei organizații teroriste arestați pe baza mandatelor de arestare ale judecătorului de instrucție al Curții Federale de Justiție.

Presupușii membri ai asociației sunt cetățeni germani

Maximilian E
Michael F
Paul G
Norbert G
Markus H
Frank H
Matthias H
Ruth L
Birgit M-W
Andreas M
Thomas M
Harald P
Heinrich XIII PR
René R
Melanie R
Ralf S
Wolfram S
Thomas T
Marco v. H.
Rüdiger v. Pr.
Christian W. și
Peter W.

Când au fost arestați susținătorii suspecți

Cetățean rus Vitalia B.
cetățean german Alexander Q. și
cetățean german Frank R.

Arestările au fost efectuate în diferite locații din Baden-Württemberg, Bavaria, Berlin, Hesse, Saxonia Inferioară, Saxonia, Turingia și într-un caz în Austria (Kitzbühel) și în Italia (Perugia). Totodată, acolo și în alte state federale (Brandenburg, Renania de Nord-Westfalia, Renania-Palatinat, Saarland) au început măsuri de percheziție dispuse judiciar în peste 130 de proprietăți până acum. Aceste măsuri sunt în derulare. De asemenea, aceștia sunt îndreptați împotriva altor 27 de suspecți. În plus, localurile nesuspecților sunt percheziționate.

Detaliat:

A. Suspecții arestați sunt puternic suspectați de a fi membri ai unei organizații teroriste interne (art. 129a subsecțiunea 1 nr. 1 StGB) sau, în cazul Vitalia B., Alexander Q. și Frank R., susținând o astfel de organizație (secțiunea 129a alin.5 S. 1 StGB). Presupuții membri ai asociației Heinrich XIII PR și Rüdiger v. P. se spune că au acționat ca conducători (§ 129a alin. 4 StGB).

Mandatele de arestare se bazează în principal pe următoarele fapte:

Acuzații aparțin unei organizații teroriste înființată cel târziu până la sfârșitul lunii noiembrie 2021, care și-a propus ca obiectiv depășirea ordinii de stat existente în Germania și înlocuirea acesteia cu propria sa formă de guvernare, care a fost deja dezvoltată în linii mari. Membrii asociației sunt conștienți de faptul că acest proiect poate fi realizat doar prin utilizarea mijloacelor militare și a violenței împotriva reprezentanților statului. Aceasta include și comiterea de omucideri. Acuzații sunt uniți de o respingere profundă a instituțiilor statului și a ordinii de bază democratice libere a Republicii Federale Germania, care de-a lungul timpului i-a făcut să decidă

Membrii grupului urmăresc un conglomerat de mituri ale conspirației constând din narațiuni ale așa-numitelor ideologii Reichsbürger și QAnon. Ei sunt ferm convinși că Germania este în prezent guvernată de membri ai așa-numitului „stat profund”. Potrivit membrilor asociației, eliberarea promite intervenția iminentă a „Alianței”, o societate secretă superioară din punct de vedere tehnic a guvernelor, serviciilor de informații și armatelor diferitelor state, printre care și Federația Rusă și Statele Unite ale Americii. Asociația este ferm convinsă că membrii „alianței” sunt deja în Germania și că atacul lor asupra „statului profund” este iminent.

Lupta împotriva instituțiilor și reprezentanților statului rămași și apărarea puterii urmează să fie preluate de asociație și de o rețea la nivel german de companii de securitate internă fondată de aceasta. Această eliminare violentă a statului constituțional democratic, tot la nivelul comunităților, raioanelor și municipiilor, urmează să fie realizată de membrii unui „braț militar”. Asociația este conștientă că vor fi și morți. Cu toate acestea, acceptă cel puțin acest scenariu ca un pas intermediar necesar pentru a realiza „schimbarea sistemului la toate nivelurile” pe care o urmărește.

În acest scop, asociația urmează să formeze un guvern de tranziție (militar) care, potrivit membrilor asociației, ar trebui să negocieze noua ordine de stat din Germania cu puterile aliate victorioase din cel de-al doilea război mondial, în conformitate cu clasicul Narațiunea cetățeanului Reich. Din punctul de vedere al Asociației, principalul contact pentru aceste negocieri este în prezent Federația Rusă. Acuzatul Heinrich XIII PR a contactat deja reprezentanții Federației Ruse în Germania. Potrivit investigațiilor de până acum, însă, nu există indicii că persoanele de contact ar fi reacționat pozitiv la solicitarea acestuia.

Pe baza acestei ideologii, acuzații au început pregătirile, care au crescut în intensitate cel târziu de la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Acestea includ planificarea structurilor de tip administrativ, achiziționarea de echipamente, implementarea antrenamentelor de tir și recrutarea de noi membri. Organul central al grupului este „Consiliul”, condus de Henric al XIII-lea PR. Este considerat viitorul șef al statului în cadrul asociației. Thomas T este consilierul său personal. Membrii „Consiliului” s-au întrunit regulat în secret din noiembrie 2021 pentru a planifica preluarea intenționată a puterii în Germania și înființarea propriilor structuri de stat. Similar cabinetului unui guvern obișnuit, organismul are diverse departamente, de exemplu, „Justiție”, „Externă” și „Sănătate”. În orice caz, inculpații Birgit M.-W., Paul G., Ruth L., René R. și Melanie R. sunt destinate să conducă astfel de secții.

Atașat „Consiliului” este „Brațul militar”. Unii dintre membrii săi au servit activ în Bundeswehr în trecut. Depinde de această parte a asociației să impună preluarea planificată a puterii prin forța armelor. Acest lucru urmează să fie realizat printr-un sistem care este deja înființat, așa-numitele „companii de securitate națională”, adică prin unități organizate militar și, în planificare, tot armate. În fruntea „brațului militar” se află Rüdiger v. P. Aceasta a înființat un personal de conducere, la care acuzații Maximilian E., Michael F., Frank H., Thomas M., Wolfram S., Marco v. H., Christian W. și Peter W. Printre altele, personalul superior s-a ocupat de recrutarea de noi membri, procurarea de arme și alte echipamente, stabilirea unei structuri de comunicații și informatică rezistente la bug-uri, implementarea practicii țintă și a planurilor de cazare și alimentație viitoare pentru „societățile de securitate națională”. În punerea în aplicare a acestor măsuri au fost implicați și acuzații Norbert G., Markus H., Matthias H., Harald P. și Ralf S..

Principalul obiectiv al eforturilor de recrutare ale asociației au fost membrii Bundeswehr și poliția. Pentru a pune în aplicare acest obiectiv, au avut loc cel puțin patru întâlniri în vara anului 2022, cel puțin în Baden-Württemberg, la care, printre altele, acuzatul Rüdiger v. P. a promovat grupul și scopurile acestuia. În noiembrie 2022, acuzatul Rüdiger v. P., Marco v. H, Michael F. și Thomas M. au vizat ofițerii de poliție din nordul Germaniei pentru a se alătura asociației. În octombrie 2022, membrii „brațului militar” au cercetat barăcile Bundeswehr din Hesse, Baden-Württemberg și Bavaria pentru a le inspecta dacă sunt adecvate pentru a-și găzdui propriile trupe după răsturnare.

B. Vitalia B. este puternic suspectată că ar fi susținut asociația, în special ajutându-l pe acuzatul Henry XIII PR să contacteze reprezentanții Federației Ruse. Alexander Q. este acuzat că a susținut pentru că a promovat public asociația pe forumurile de pe internet. Se spune că Frank R. ar fi fost implicat în sarcinile „brațului militar”.

C. Potrivit investigațiilor efectuate până acum, există și suspiciunea că membri individuali ai asociației au făcut pregătiri concrete pentru a-și forța intrarea în Bundestagul german cu un mic grup armat. Detaliile sunt încă de rezolvat. Investigațiile ulterioare servesc, de asemenea, pentru a determina dacă a fost comisă infracțiunea de pregătire a unui angajament extrem de trădător împotriva guvernului federal (secțiunea 83 (1) din Codul penal).

D. Măsurile de percheziție de astăzi sunt îndreptate nu numai împotriva persoanelor arestate, ci și împotriva altor 27 de suspecți care sunt suspectați inițial de a fi membri sau de a sprijini organizația teroristă în cauză.

E. Investigațiile din acest complex de proceduri s-au desfășurat în strânsă colaborare cu Oficiul Federal de Poliție Criminală, Birourile de Stat al Poliției Criminale din Baden-Württemberg, Bavaria, Berlin, Hesse, Renania-Palatinat și Saxonia, Oficiul Federal pentru Protecție al Constituției, Oficiul Federal pentru Serviciul Militar de Contrainformații și Birourile de Stat pentru Protecția Constituției din Baden-Württemberg, Bavaria, Berlin, Hesse și Turingia. Peste 3.000 de forțe de securitate și ofițeri de poliție de la Oficiul Federal de Poliție Criminală, forțele speciale din Poliția Federală, oficiile de poliție penală de stat menționate anterior și alte forțe de poliție din Brandenburg, Saxonia Inferioară, Renania de Nord-Westfalia, Saarland și Turingia sunt de serviciu pentru arestările și perchezițiile de astăzi.

F. Suspecții arestați vor fi aduși astăzi și mâine (7 și 8 decembrie 2022) în fața judecătorului de instrucție al Curții Federale de Justiție, care va deschide mandatele de arestare și va decide asupra executării arestării preventive.
 
sursa :

Festnahmen von 25 mutmaßlichen Mitgliedern und Unterstützern einer terroristischen Vereinigung sowie Durchsuchungsmaßnahmen in elf Bundesländern bei insgesamt 52 Beschuldigten

Ausgabejahr2022
Datum07.12.2022