LISTA  P R M

 

Textele publicate pe site-ul nostru în legătură cu retrocedările ilegale către Forumul Democrat al Germanilor din România, care s-a declarat urmaș și moștenitor al Grupului Etnic German din Transilvania, organizație declarat nazistă și desființată în toamna anului 1944 prin decret regal valabil și azi, ne inspiră o idee: Partidul România Mare va avea în vedere în viitorul imediat deschiderea acestui dosar penal, dosarul retrocedărilor ilegale primite de FDGR la Sibiu.

Firește, asta se va întâmpla dacă vom ajunge în Parlament și vom avea posibilități mult mai mari de a face lumină și dreptate în acest dosar. Și altele!

Evident, abuzurile săvârșite la Sibiu nu sunt dintre cele mai mari și mai stridente! Dar le trecem și pe acestea pe lista de obiective cu care PRM revine în viața politică a Țării!

Complet, ideea pe care ne-o inspiră dezbaterile de pe site-ul www.ioncoja.ro face apel la cititorii site-ului să ne propună și alte obiective care ar putea să intereseze activitatea PRM.

PRM-ul și-a alcătuit o listă de obiective punctuale, pe care o va publica la momentul oportun. Această listă o declarăm deschisă, suntem gata să o lărgim, să o completăm cu propuneri din partea publicului internaut!

Așteptăm, deci, propunerile dumneavoastră, stimați colegi!

Tot binele!

 

Ion Coja, membru PRM