MDC
0 aprobate

dumitruscorpion@gmail.com
5.14.136.218
Limba persana are multe afinitati cu romana, din care dealtfel provine(ca si sanskrita), dar asta nu inseamna ca Basarabii sint Persani sau Cumani. Formarea Statelor Romanesti in secolul XIII sau XIV este o enormitate,cea mai mare minciuna istorica ce s-a spus vreodata.Aici statalitatea a fost neintrerupta timp de mii de ani.Ca nu exista(mai exact nu se cunosc) documente din acea epoca,asta e alta poveste.Nu e o dovada ca NU exista aici stat. Asa zisa Intemeiere sau Descalecare n-a fost altceva decit faptul ca dupa retragerea mongolilor,romanii(dinastiile conducatoare) pur si simplu au coborit din munti si si-au luat iar tara in stapinire(au restabilit controlul administrativ). E o aberatie sa spui ca Tarile Romane s-au format abia in sec XIII.Aici a fost o continuitate neintrerupta timp de multe milenii.Istoria din ultimul secol a fost crunt falsificata si mutilata.Scrisa de straini antiromani.
Ocupatia romana a fost ceva pasager.Se foloseste eronat si abuziv sintagma „Cucerirea Daciei de catre Romani”. Domnilor,Dacia n-a fost niciodata infrinta si nici cucerita.Romanii au ocupat cam 1/4 din Romania de azi,dar Dacia era de 5 ori mai mare decit teritoriul de azi al Romaniei.Decebal s-a sinucis dar fiii si nepotii si tot ce inseamna dinastie regala au ramas.In cei 150 de ani de ocupatie romana au fost razboaie continue la intervale de 4-5 ani.Se vorbeste ipocrit de ” retragere”, „abandonarea Daciei” etc. Da, romanii s-au retras pentru ca au fost ALUNGATI. Iar dupa alti 150 de ani Getii, cunoscuti acum ca Goti,cuceresc Roma si pun capat Imperiului Roman de Apus.Pe tema asta istoria oficiala tace malc.
Deci Basarabii erau Casta Regala si in acelasi timp Mari Preoti,Initiati. Crestinismul a fost doar la suprafata,mai mult pentru poporul de rind. (Dar si aici iudeo-crestinismul n-a putut face altceva decit sa schimbe nume,denumiri,deci la nivel formal…; in esenta poporul a ramas fidel crestinismului adevarat,adica zamolxianismul,sau Mithraismul.Nu degeaba seful suprem al clerului se numeste si acum Mitro-polit)
Adevarata crestinare,sau comunizare abia acum se incearca sa se faca.Ce a fost pina acum au fost doar simple repetitii.Va rog sa nu confundati crestinismul( ca suma de inalte valori si principii religioase) cu iudeo-crestinismul,care nu este o religie ci o doctrina,un program politic.Are aparenta unei religii,dar in esenta este o miscare revolutionara comunista.
De la Basarabi am ajuns la comunism si nu intimplator,pentru ca obiectivul principal al comunistilor din toate epocile a fost tocmai distrugerea aristocratiei,a tot ce e nobil. Si pentru ca in ecuatie a intrat si Persia,merita amintit ca prima revolutie comunista a avut loc in Persia prin sec V. Acolo au facut prima repetitie,primul experiment.
Basarabii nu au fost total exterminati, ei inca mai exista,caci ce nu stiu uzurpatorii este ca ei s-au pus cu cine nu trebuie.Nimic violent nu dureaza- spuneau anticii. Tara asta au reusit sa o cam fure cu totul,dar in realitate tot ca au ei sint niste simple hartii fara valoare.Un fals conteaza doar pentru cel care crede. Le reamintesc doar atit: Orice furt e doar un imprumut cu termen lung…

*

Nota redacției – Persana seamănă cu româna deoarece sunt din aceeași familie: limbile ariene, indo-europene! Mai sunt unele asemănări provenite prin limba turcă, plină de cuvinte persane. Ar mai fi și alte observații…