Prevederi criminale din legea nr 83 din 21 mai 1997

1.

Formulare criminala ….evaluarea si studiul de fezabilitate au fost realizate de firme particulare / corporatii nu de economisti care sa protejeze interesele natiunii ….
„c) cota maximă de capital social care poate fi dobândită de către persoanele fizice şi/sau persoanele juridice „…Romanilor fie indivizi naturali fie grupuri constituite legal li se ofera cote maxime ,a se intelege minime , din capitalul bancilor ,,,,,,
…………………………………………………………………………………………………………
Art. 7. -(1) Privatizarea societăţilor bancare, prin oricare dintre procedeele şi metodele prevăzute la art. 2 şi 4 din prezenta lege, se va realiza pe baza raportului de evaluare şi a studiului de fezabilitate, întocmite de o firmă specializată, selectată, prin licitaţie, în conformitate cu normele metodologice aprobate prin hotărâre a Guvernului, la propunerea comună a Băncii Naţionale a României, Agenţiei Naţionale pentru Privatizare şi Fondului Proprietăţii de Stat.

(2) Raportul de evaluare a unei societăţi bancare se va întocmi în conformitate cu standardele internaţionale în materie. Studiul de fezabilitate va cuprinde, în mod obligatoriu, şi recomandări privind:

a) procedeul şi metoda/metodele de privatizare care sunt indicate a fi utilizate;

b) structura optimă a acţionariatului care trebuie să rezulte după privatizare;

c) cota maximă de capital social care poate fi dobândită de către persoanele fizice şi/sau persoanele juridice;
…………………………………………………………………………………………………………

*
2.

Art. 14. -(1) Persoanele fizice sau juridice, române sau străine, care acţionează direct sau indirect, individual sau împreună şi în legătură cu terţi, nu vor putea dobândi dreptul de proprietate asupra unui număr de acţiuni care reprezintă mai mult de 20% din capitalul social total al unei societăţi bancare care se privatizează potrivit prezentei legi, cu excepţia instituţiilor financiar-bancare internaţionale reputate.
………………………………………………………………………………………………………………
Acest articol este miezul criminal din aceasta lege criminala …..este picatura de cianura de potasiu din supa .
……………………………………………………………………………………………………………..
Dar nu numai acest articol ci toata aceasta lege este un instrument criminal de distrugere a capitalului romanesc .Romanilor li se interzice prin aceasta lege sa detina puterea financiara in Romania .. Prin acest instrument legal romanii care au creat acel capital ,pe teritoriul propriului stat sint decapitati -capito deminutio MAXIMA -decazuti din drepturi …Deci .-.romanii impreuna cu plevusca straina -sint pusi intr-un grup . nu pot detine mai mult de 20% din capitalul unei banci , restul trebuie predat „instituţiilor financiar-bancare internaţionale reputate.”……E clar ca sintem considerat sub-oameni ! (pe linga faptul ca ….ce lege e asta in care un partener de contract nici macar nu este mentionat pe nume …ci numai cu atributul „reputabil ” ..
..Deci se intelege ca romanii nu au reputatie conform acestei legi ,sint un popor inferior ,un popor cu statut social de colonisti ,niste adunaturi ,fara drept de stapani in Romania ….
…………………………………………………………………………………………………………
Concluzia este evidenta ,prin aceasta lege „s-au intors boierii ” iar romanii au cazut din nou in iobagie ……trebuie sa imprumute bani -adica instrumente financiare ..pentru a desfasura comert , trebuie sa plateasca dobinzi la acei bani ,emisi de straini -..adica trebuie sa munceasca ,sa-si dedice existenta ,productia si creatia pentru imbogatirea strainilor prin acele dobinzi artificiale – apoi taxati la fiecare pas ,dupa care ca robi netrebnici sa pastreze si pentru ei resturile cazute de pe masa bancherilor straini ….
Deci este INTERIS ca romanii sa creeze capital prin productie sau comert .
Deci aceste instrumente trebuiesc declarate ilegale si abrogate fie de curtea suprema , fie de parlament ,fie de popor ,care teoretic ar avea aceasta putere .
Normal orice sat ar trebui sa aiba dreptul sa aiba propria banca .

Nota redacției. Mulțumim dlui NICU COHEN pentru abnegația și devotamentul său pentru adevăr și interesul național românesc.