Cât mai stăm sub amenințarea cu moscheea lui Ponta?!
Contains Link

radu Stefan10 hours ago
.
AUDITIE OBLIGATORIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr. László Bogár(economist)
https://www.youtube.com/wat…
Hungarian Top Economist: CIVIL WAR IS COMING 2016. 01. 08
FILMUL ARE TRANSCRIEREA IN ENGLEZA SCRISA PE PELICULA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Traducere mecanica in romaneste
Există o putere globală , care caută să distrugă tot ceea ce este uman și ceea ce are demnitate. Și , după cum omul alb european are încă prea mult de ea, această putere va face omul alb european finalizat. Din acest motiv, au inundat Europa cu o masă de migranți străini, care utilizează resurse uriașe. Pentru oricine care are încă un minimum de bun simț, ar trebui să fie evident în faptul că este nevoie de o serie de lucruri , în scopul de a navei într – un timp relativ scurt de milioane de oameni în mii de kilometri ținuturi îndepărtate.

În primul rând, este necesar pentru finanțarea operațiunii, estimată de cel puțin zece miliarde de dolari. În al doilea rând, aveți nevoie pentru a gestiona și a controla acest inundații cel puțin câteva mii de agenți secreți care operează secrete de top, iar dacă acum și apoi anumite aspecte ale acestei operații ingenios deghizat a venit la lumină, au fost dependente de mass – media reparat prejudiciul rapid. În al patrulea rând, sindicatul criminal la nivel mondial a trebuit să fie mobilizat pentru a organiza operațiunea, care are zeci de mii de oameni contrabandiști. Și , în sfârșit, totul nu a putut fi realizată fără colaborarea liderilor europeni cinici , cum ar fi prim – ministru britanic, care ne -a făcut o vizită de astăzi, și liderii Franței și Germaniei , care a lucrat împreună cu privire la distrugerea Libia și Siria . Acești lideri nu numai că au provocat un dezastru, dar a anunțat cu mândrie, în plus, că ei fac acest lucru în numele Europei, cultura occidentală, democrația. Acești oameni sunt adevărații vinovați de groază pe care tocmai le – am experimentat în Köln, și nu pot să nu simt că toate acestea sunt doar un preludiu la ceva chiar acum Finstererem …

Cert este că Europa este atrasă într – un conflict, care este la fel de brutal ca și primul și al doilea război mondial, de la aceeași putere la nivel mondial. De fapt, Europa se poate angaja într – un al treilea război mondial. Invazia migranților este doar rezultatul final al unui proces vast ascuns. Acum puteți lua într – adevăr , măsuri de apărare împotriva oroarea care vine la sfârșitul acestui proces, dar dacă nu înțelegem procesul și opriți – l la rădăcină în cadrul structurii de putere la nivel mondial, dezastre , cum ar fi invazia de imigranți urmeze cursul. Acest lucru necesită o cooperare internațională, dar , din păcate , este un fapt că liderul maghiar Viktor Orban este literalmente pornit pe cont propriu. Ca Libia a fost bombardat moloz, el a fost aproape singurul politician european care a manifestat îngrijorarea și -a exprimat temerile cu privire la consecințele strategice. Foarte, foarte puțini alți politicieni și- au exprimat aceeași preocupare. Prin urmare, Ungaria a trebuit să acționeze singur, și de aceea suntem sub atac constant. În Ungaria, nu avem nevoie de un război civil lupta afară pentru că avem granițele noastre închis, dar acum trebuie să aștepte până când celelalte națiuni ale Europei face același lucru.

Când vine vorba de a aduce procesul sa oprit, fructele putrezite sunt comise de infracțiuni migranților în orașele din Europa, Europa, trist deoarece poate fi să spunem așa, a suferit deja o înfrângere peste bord. Acest proces poate duce doar la un război civil. Dar exact acesta este scopul. Asta vrea aceste putere la nivel mondial. Puterea globală vrea mai presus de toate brutal, fără sfârșit treizeci de ani de război, urmând exemplul devastatoare treizeci de ani de război în secolul al 17 – lea (care a fost opera aceeași putere la nivel mondial). Ea nu vrea nimic mai mult decât un război civil de câteva decenii în Europa.

Kyrie eleison.