CD
43 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

A început vaccinarea pentru covid19 cu un vaccin de generație nouă; chiar dacă ar ai să credem că testul de depistare covid 19 – PCR-ul a fost elaborat anul acesta, să știți că el este elaborat inca din 2015 și intrat în distribuție comercială pentru pacienti din 2018 – 2019. La fel e și cu vaccinul anticovid19, contrar a ce ni se spune, el a fost elaborat în 2018, a fost testat și corespunde așteptărilor creatorilor lui, dar nu și cu așteptările celor care mai cred în efectele benefice ale unui vaccin, ale celor care mai creditează sistemul sanitar ca salvator și susținător de vieți; deja există mii de morți, cu decese între 3 și 90 zile de la administrarea acestui nou tip de vaccin, mii de paralizați în urma reacțiilor care au produs inflamații ale structurilor nervoase periferice sau central, zeci de mii de cazuri de alergii survenite postvaccinal; între efectele lui se numără modificarea ADN-ului, anihilarea sistemului imun în proporții variabile (40-80%), pierderea sarcinilor, geneza rapidă a cancerelor.
Trebuie facuta diferența dintre sistemul medical și medic; sistemul medical pare anti-uman; dar există și oameni printre medici, așa cum există plante de leac printre buruieni, oameni dedicați vieții, dar sunt puțini.
Informatiile de mai sus nu trebuie să alarmeze, ci ca să ne ajute să devenim responsabili, să nu mai punem medicii, medicina sau vreun oricare alt sistem deasupra noastră și să nu mai așteptăm ca alții să aibă grijă de noi; suntem responsabili pentru ce și cum alegem să trăim!
Să nu uităm că toate se manifestă conform credințelor noastre profunde.
Și iata poate avem deja o noua solutie:
LACTOFERINA
De Dr Mihaela Bilic

Descoperirea lactoferinei s-ar putea să fie un eveniment cu mult peste cea a Vitaminei C.
Poate puțini oameni știu – vitaminele au fost descoperite în anul 1900, deci de peste o sută de ani, iar acum pe piață, suplimentele cu vitamine fac o cifră de afaceri de o sută de miliarde de dolari pe an.

Gândiți-vă că această lactoferină este o glico-proteină din familia transferinelor. Ea transportă fierul. Are o capacitate aparte de a se lega de fier.
Ea există în lapte și în secrețiile oricărui animal, în lichidele secretate de organism.
Deci, pe lângă lapte, la orice mamifer există în salivă, în secrețiile nazale, în lacrimi, în tot ceea ce înseamnă sucuri digestive.

De ce este prezentă?
Pentru că are capacitatea incredibilă – ca un fel de agent de pază la toate aceste orificii de intrare a agenților patogeni în organism. Ea blochează multiplicarea virusurilor, bacteriilor, paraziților, agenților microbieni. Lactoferina vine și ne asigură această protecție.
Toate studiile au arătat că la pacienții care suferă de boli grave – de la HIV, hepatita C, inclusiv cei cu ulcer și gastrită, afecțiuni tumorale – nivelul lactoferinei e scăzut.
Ajută pacienții infectați cu noul coronavirus
Au fost făcute multe multe studii care au arătat aceste efect miraculoase ale lactoferinei, fără niciun efect secundar sau efect de supradozaj. De la Agenția Europeană a Medicamentului, până la FDI-ul american, toată lumea a recunoscut fără niciun fel de reținere că această lactoferină este miraculoasă.
Avem efect imunostimulator, fură fierul agenților patogeni care nu se mai pot multiplica.

Deși lactoferina a fost descoperită în anii 60, a apărut în prim-plan pentru că s-au făcut studii care arată că ajută pacienții infectați cu noul coronavirus. Și s-au făcut studii pe ambele tulpini, știindu-se de acest efect antiviral al ei. Are efect antiviral pe toate virusurile grele. Pe HIV, hepatita C, herpes.

Rezultatele studiilor sunt atât de încurajatoare, încât mi-e ciudă și zic „de ce nu o folosim?”, „de ce nu am învățat despre ea în facultate?”.
Nu numai că ajută să crească imunitatea, dar scade și riscul de infecție.
Puține lucruri m-au entuziasmat asa de mult în cariera mea de medic.
Este descoperirea anului 2020
Dragi români, avem lapte pe toate drumurile. Consumați lapte!
Lactoferina e distrusă doar prin tratementul UHT, altfel, în fiecare litru de lapte există 150 de miligrame de lactoferină. UHT este acea cutie de lapte care stă pe raft fără să aibă nevoie de frigider.
Din acest motiv in SUA este interzis a se comercializa lapte si produse lactate din lapte nepasteurizat. Se urmaresta a se face la fel si la noi in tara spre bucuria si profitul Farmei.
Lactoferina se află în tot ce înseamnă produse fermentate din laptele bun – din lapte crud nepasteurizat, iaurt, lapte bătut, smântâna, brânzeturi.

Dacă vrem să fim sănătoși trebuie să consumăm 3 produse de la lactate zilnic – fie că e vorba de iaurt, o cană de lapte, o bucățică de brânză, sau două linguri de smântână. Avem nevoie nu numai de calciu, acel gram pe zi pe care îl aduc aceste produse.
Sfatul meu este să dați organismului acel calciu, și în acest fel o să-i dați și lactoferină.
Este descoperirea anului 2020.