gudovan@upcmail.ro

12:37 (acum 2 minute)
către gudovan

Bomba anului în România!

 

Guvernul, Parlamentul și partidele politice au OBLIGAȚIA să răspundă: este adevărată susținerea Rusiei ca în România începand din anul 2017, au fost construite BIOLABORATOARE de producere a virusurilor mortale pentru om, finanțate de USA?

De asta a ieșit Iohannis președinte în al doilea mandat ?

Cum este posibil ca în România, FĂRĂ ACORDUL ȘI ȘTIINȚA POPORULUI ROMÂN să existe asemenea biolaboratoare?

Guvernul, Iohannis, Parlamentul și partidele politice sunt OBLIGATE să își exprime poziţia fata de acuzațiile aduse de Rusia.

Înțelegem noi acum în sfârșit de ce Arafat a fost de NEÎNLOCUIT în toţi acești ani? Știa sau nu Arafat de aceste biolaboratoare? De aia vine Kamala Harris la Bucureşti ?

AȘADAR SINGURELE ȚĂRI EUROPENE în care USA au finanțat și susținut existența de biolaboratoare sunt Ucraina și România!

 

https://tomisnews.ro/video-rusii-sustin-ca-sua-au-construit-laboratoare-de-arme-biologice-in-romania-americanii-confirma-existenta-lor-in-ucraina/

*

Nota redacției – Ar fi grav dacă s-ar adeveri! A cerceta subiectul armelor biologice este contrar oricărei tradiții militare românești. În perioada interbelică, în anii 1930, serviciile secrete românești au descoperit că în Ungaria se făceau asemenea cercetări, în vederea următorului război în care se prefigura o adversitate între Ungaria și România, Atât au fost bozgorii de ticăloși! Vor guvernanții de la București să-i întreacă?