SALVĂM SATUL NADĂŞ !
sau
CLACA, ca model aplicat în sistemul juridic

Românii sunt solidari, în ciuda propagandei antiromâneşti care încearcă să ne convingă de opusul acestei realităţi. Solidaritatea românească în acțiune, cam așa se poate intitula ceea ce se întâmplă acum la Nadăș, Arad.
CLACA este un străvechi mod de rezolvare a problemelor membrilor comunităţii în Neamul nostru. Cine nu ştie ce e CLACA ? În esenţă este cea mai solidă manifestare a esenţei Neamului nostru de oameni iubitori de oameni, care au înțeles dintotdeauna că o problemă se rezolvă atunci când apare, și se rezolvă de întreaga comunitate prin efortul tuturor, fără limitări sau amânări de vreun fel. Nu este un mod mai frumos de exprimare a relaţiilor firești, umane, necondiţionate: faci ceva pentru cineva doar pentru că acel cineva are o problemă pe care singur nu o poate rezolva. Şi o faci fără a avea nimic de câştigat în afara sentimentului împlirii de sine. CLACA este manifestarea puterii membrilor Neamului nostru căci numai cei puternici îşi rezolvă problemele proprii şi mai au puteri pentru a rezolva şi probleme pentru ceilalţi.
Azi, adică de vreo douăzeci de ani, Neamul nostru este sistematic dezmoştenit de averea sa istorică printr-o largă varietate de tertipuri juridice. În multe cazuri Justiţia este folosită nu pentru a face dreptate, ci pentru a face nedreptate. Pur şi simplu, conform „principiului” că infractorul perfect cunoaște legile mai bine decât un procuror, mafioții de azi au cunoştinţe detaliate despre proceduri şi legi, astfel că se pricep să dea un aspect cât de cât legal unor acțiuni prin care pervertesc procedurile judiciare, reușind să obţină hotărâri judecătoreşti în totală contradicție cu realitatea de fapt. În final, acești scamatori juridici reușesc să facă din autoritățile statului complici ascultători și servili prin care sunt impuse nedreptăți și samavolnicii strigătoare la cer!
Noi suntem un popor statornic şi paşnic. Noi nu putem concepe ca un drept ancestral să poată fi anihilat cu nişte hârtii măsluite care se pretind a fi acte autentice. Dar duşmanii noştri practică acest procedeu. Fără nici un drept, cunoscând procedeele juridice în mare detaliu şi profitând că oamenilor normali nici nu le pot trece aşa prin cap „ingineriile” lor gangsterești, găsesc de multe ori calea de a răsturna ordinea de drept chiar cu instrumentele juridice care au ca rol de menţinerea ordinii de drept.
În acest tip de luptă este nevoie de cunoştinţe profesionale care până de curând nu ar fi fost necesare. În trecut duşmanul venea la hotare cu sabia scoasă din teacă, azi vine cu limuzina si cu pixul şi stampila scoase din servietă, în trecut trăgea cu săgeţi, azi “trage” cu cereri la registratura judecătoriilor şi tribunalelor, în trecut împungea cu sabia sau trăgea cu arma de foc, azi trage cu minciuni şi falsuri în faţa judecătorului.
Dar şi în trecut, ca şi în prezent, duşmanul câştigă un avantaj temporar, de scurtădurată, profitând de o ambuscadă, de „factorul” surpriză. După primul şoc însă, victima se dumireşte, se organizează, ripostează şi câştigă, adică restaurează ordinea de drept.
Şi asta facem noi aici : punem umărul la ripostă ca Neam, venim din colţurile ţării să adăugăm la lupta sătenilor din Nadăş puteri specializate în această luptă specializată. Aşa cum în trecut veneau luptători cu sabia, acum în ajutorul sătenilor din Nadăș, al fraților noștri, vin din toată Țară luptători cu solide cunoştinţe juridice, capabili să riposteze cu profesionalism, în mod adecvat şi ferm, la atacul ticălos.
Duşmanii au profitat că sătenii nu deţin cunoştinte juridice să li se poată opune. Au mai găsit şi nişte complici prin sistemul juridic care sunt dispuşi să folosească sistemul juridic chiar contra însuşi scopului pentru care a fost creat. Temporar au avut succes. Iată însă că Neamul s-a repliat şi contraatacă.
Justiţia nu face dreptate singură şi automat, dar este un loc în care poţi găsi dreptatea cu condiţia să lupţi. Pentru lupta asta trebuie abilități specializate, hotărâre şi perseverenţa, e nevoie de o concertare de forțe și competențe, pe care noi le aducem din București și din alte părți, ca să-I sprijinim pe frații noștri din Nadăș. pe liderul lor Rad Nicolae, cantorul bisericii ortodoxe din Nadăş.
Şi le aducem pe costul nostru pentru că nedreptatea ce s-a făcut la Nadăş trebuie combătută cu orice preţ în folosul întregului nostru Neam.
În sprijinul acestei lupte acţionează multe persoane dintre care menţionez :
1. Doamna avocat Vasilica Coroiu din Bucureşti;
2. Alte persoane din domeniul juridic, care vor fi numite ca atare atunci când prezenţa lor publică va fi necesară;
3. Un întreg grup de persoane care asigură un suport tehnic şi material de diverse feluri după cum este necesar;
4. Un suport jurnalistic asigurat prin diverse articole şi emisiuni :
a. Articolul “Ne-am unit să oprim abuzul asupra sătenilor din Nadăș. Împreună vom reuși.” publicat în http://adevaruldespredaci.ro in 17 decembrie 2012 si interviurile continute in video postat la sfarsitul articolului;
b. Articolul : Bandiții pot fi opriți ! Modelul NADĂȘ ! De urmat și-n alte colțuri ale Țării ! Publicat pe site-ul domnului profesor Ion Coja la 17 aprilie 2013, www.ioncoja.ro;
c. Emisiunea din 03 şi 04 iunie 2013 la Baricadă TV din Arad la care a participat lt. (r) Alexandru Gheorghe;
d. Articolul : “În luptă cu mafia din Arad. Cazul NADĂȘ” publicat pe site-ul domnului profesor Ion Coja la 08 iunie 2013;
e. Emisiunea „Nașul TV îi ia în cătarea puștii pe mafioții din Nadăș – Arad” ţinută de dl. Profesor Ion Coja în 12 iunie 2013
Cu Dumnezeu înainte ! Doamne-ajută !

Adrian Grigoriu, arhitect, Bucureşti 01 iulie 2013.