Surena
1.759 aprobate
Vazand jihadul declarat de Gâdea (nume predestinat) si Antene (1,2,3) impotriva DNA ma face sa ma intreb ce s-ar fi intamplat daca Antenele si Gâdea ar fi trait in SUA in vremea lui Al Capone? Renumitul criminal si mafiot Al Capone nu a putut fi condamnat pentru crimele comise,dar procurorii au gasit cale sa-l infunde si sa-l condamne pentru evaziune. Sa inteleg ca Gâdea si Antenele ar fi infierat procurorii americani si justitia pentru condamnarea simpaticului Al Capone pentru o banala evaziune ? Procurorii americani stiau,ce stia toata America, ca Al Capone este un infractor,un criminal notoriu si ca locul lui este la inchisoare, dar nu aveau probe suficiente. Asasinii prinsi nu recunosteau cine era in spatele asasinatelor, martorii fie nu vorbeau, fie mureau si nu riscau sa mearga in instanta si sa piarda. Asa ca s-a gasit pana la urma o fisura la Al Capone, o incalcare a legii pentru care existau probe suficiente si putea fi judecat si condamnat fara nicio sansa de scapare. Chiar daca cei 7 ani dati lui Al Capone pentru evaziune fiscala par putin, in comparatie cu pedeapsa cu moartea pe care o merita, faptul ca a executat aceasta pedeapsa, i s-a confiscat aproape toata averea a facut ideea de justitie sa triumfe si sa nu fie trimisa in derizoriu. Mitul ca un smecher cu multi bani poate sa infranga si sa umileasca justitia unui stat s-a prabusit . Insusi statul a iesit mai puternic din aceasta confruntare, exista suficienti cetateni onesti si responsabili care nu pot fi cumparati, care isi fac datoria a.i smecherii sa raspunda ca orice cetatean.
Faptul ca procurorii DNA incearca sa gaseasca temeiurile legale pentru condamnarea nemernicilor din politica romaneasca, indivizi care nu-si pot justifica averea decat prin coriuptie, furtul banului public, nenorociti care se fac vinovati de dezastrul Romaniei si indatorarea viitorului copiilor nostri, ar trebui apreciat si nu criticat.
Ideea de justitie trebuie sa triumfe, chiar daca nemernicii sunt judecati si condamnati pentru infractiuni mai blande. Acesti oameni sunt vinovati, ca si Al Capone, nu vorbim de persoane oneste care si-au castigat banii prin munca, prin creatia lor intelectuala ori antreprenoriala. Acesti oameni sunt infractori, nocivi si contagiosi, si in orice stat civilizat din lume ar fi condamnati la ani grei de inchisoare si confiscarea averii.
Daca prof.univ. Voiculescu si-ar aminti ca le preda studentilor decenta si buna credinta in afaceri si ar uita pentru o clipa ca inainte de a fi securist, a fost dascal intr-o Academie, Antenele nu ar mai fi varful de lance al marilor corupti din Romania. Dar, Dan Voiculescu nu poate sa-si aminteasca pentru ca toata imaginea lui este o minciuna. Delapidarea si deturnarea fondurilor ICE Dunarea sta la baza constituirii Antenelor. Apoi el nu este un Soros, tulburat de matrapalzacurile din afaceri, sa contribuie cu sume pentru ONG care sa promoveze un anume curent filosofic altoit pe un curent economic care sa lupte sub steagul democratiei. Dan Voculescu este lipsit de scrupule, un rechin preistoric care nu ii apara pro bono pe corupti, ci pe bani grei, pe sponsorizari de milioane. Fiind un rechin preisoric, scopul lui este sa supravietuiasca, cu orice pret, si o face cum stie el mai bine… atacand si muscand.
Trist este ca Mihai Gadea un baiat tanar, fost, actual pastor adventis uita de pildele Bibliei, uita ce le spunea el adventistilor, uita, ca istoric, ca cea mai mare pedeapsa a ingratilor este damnatio memoriae
Gadea daca nu ar fi fost dupa chipul si asemanarea mentorului lui , Voiculescu, o masca oriblia nu avea ce sa caute la Antena 3. Aici face, ce faceau si stramosii lui, executa, la nivel mediatic, persoane trimise spre executie de seful lui.