Fwd: Andrei Groza, 11.2.20, FB: PENTRU UN SINGUR CANDIDAT EUROPEAN
Mesaje primite
x

Costas(Kostash) Ion
13:36 (acum 8 ore)
către Niculae, Ioan-Aurel, tfrunzeti, tiginyanu, Mihai, tmelescanu, Razvan, Cronicarul, iurenita, Ion, Ion, ionopri, canaris_general, diego_dyk@yahoo.co.uk, dinugindu, Александр, ma.bal, nordmob1963, motpanchiril58, Societatea, eu, Ionel, ioan.lascar, Igor, pavaluca.iurie, ianus.erhan, constantin.ionescu, Nicolae, Gheorghe, Andrei, costastudor, Costin, Valeriu, victorcatan

E bine de stiut!! CIG

––– Пересылаемое сообщение –––
От кого: Grigore Grigorescu
Кому: Anatol Petrencu , Zina Gane , Andrei Turcanu , Costas(Kostash) Ion
Дата: Вторник, 11 февраля 2020, 12:54 +02:00
Тема: Andrei Groza, 11.2.20, FB: PENTRU UN SINGUR CANDIDAT EUROPEAN

Andrei Groza, 11.2.20, FB: PENTRU UN SINGUR CANDIDAT EUROPEAN
LA ALEGERILE PRIZIDENȚIALE
În urma analizei situației create din perspectiva alegerilor
prezidențiale care urmează să se desfășoare în toamna acestui an am ajuns la concluzia că niciunul din posibilii candidați
proeuropeni la funcția de Președinte al Republicii Moldova
(în ordine alfabetică – Chirtoacă Dorin, Costaș Ion, Ilașcu Ilie,
Năstase Andrei, Oboroc Constantin, Reniță Alecu, Sandu Maia,
Sturza Ion, Țâcu Octavian ș.a.) nu are șanse de a câștiga în fața
reprezentantului stângii, dacă toți aceștia se vor implica în bătălia electorală. Ca acest lucru să nu se întâmple, noi, memrii unui grup civic, am început pregătirile pentru a convoca, la 22 martie 2020, o adunare republicană a alegătorilor proeuropeni(între 500 – 600 persoane, într-un local din Chișinău), la care prin vot secret să fie selectat candiatul cu cele mai reale șanse de a obține victoria. Vom depune toate eforturile pentru ca la această adunare să participe reprezentanți din toate raioanele republicii. Totodată, ne adresăm către toți cei ce cred, că anume în așa mod vom putea rezista ofensivei forțelor de stânga, să susțină inițiativa noastră, să vină în fiecare duminică, între orele 11.00- 13.00, în fața liceului „Gheorghe Asachi” din Chișinău, pentru a fi inclus în lista participanților la adunare și, după posibilitate, să ajute la selectarea participanților din alte localități ale republicii. Realizarea acestei intenții, în opinia noastră, este unica șansă de a ne regăsi, peste câțiva ani, cu tot neamul împreună, în marea familie europeană.

Noi nu mai avem nimic de spus!
Voi brațele jurând le-ați pus
Pe scut! Puterea este-n voi
Și-n zei! Dar vă gândiți eroi,
Că zeii sunt departe, sus,
Dușmanii lângă noi!
George Coșbuc

Vasile Onceanu Doar printr-o unificare a forțelor de dreapta putem scăpa de ciuma roșie
Constantin Lazar Sa înțeleg, ca e necesar un praimeriz, care are ca scop identificarea unui candidat competitiv. Ei bine, dacă e așa atunci acesta se realizează după anumite norme.
Ilie Bratu O precizare: doar Unioniștii sunt proeuropeni, iar cei care susțin că RîMî se poate integra în UE de una singură, ca „stat independent”, sunt farisei, nu proeuropeni!
Aurelia Catruc fie si farisei, numai sa voteze candidatul unic!
Ilie Bratu Unic, dar Unionist! E f. important!
Andrei Groza ȘI unioniștii și eurointegraționiștii vor pierde, dacă nu vor lăsa cearta și nu vor avea un singur candidat. Acest lucru este clar și copiilor.
Ilie Bratu Nu cîștigăm nimic, dacă vom înscăuna tot un separatist, chiar dace se consideră „proeuropean”… A fi proeuropean înseamnă a fi UNIONIST, să fie clar!
Andrei Groza Pentru aceasta trebuie să dăm dovadă de înțelepciune.
Vasile Iaz Ilie Bratu, o să aduc niște citate și poate Dta î-ți vei aminti a cui sunt cuvintele:
„…repet, în această conjunctură doar unitatea forțelor unioniste, antioligarhice și proeuropene ne poate scoate din dezmățul ăsta plahododonist! Doar împreună pu…
Victor Odochiciuc Parca e asa dar daca l-ai varat aici pe andriusa, ticu maya e clar
Andrei Groza Veniți la adunare și votați pentru cine doriți.