CD
359 aprobate
denitsoc@gmail.com
66.71.243.139
SE JOACA LA CACIALMA
de CD
S-ar parea ca cerințele pe care Rusia le-a avansat și le descrie ca fiind imperative nu pot fi satisfăcute de Occident, cel puțin nu așa cum au fost încadrate. Și cum asta e evident pentru toată lumea, cu siguranță și Putin știe asta.
Întrebarea este care va fi răspunsul său la respingerea acestor cereri.
Daca SUA si NATO nu dau garantiile cerute ferm de Rusia, atunci Rusia trebuie sa faca acele manevre si sa ia masurile ce ar implini pe cale ocolita cererile sale privind securitatea europeana cat si in mod particular cea a Rusiei.
Diplomatia rusiei este suficient de buna sa negocieze termeni si conditii care sa-i asigure si indirect securitatea vizata de Rusia.
Rusia ar putea duce o politică externă semnificativ mai activă, ar putea începe să facă puternice sfere de influență(o alianta MILITARA fatisa cu China) și sa-si ia dreptul de a folosi forța pentru a răsturna regimurile nedorite, asa cum procedeaza abuziv SUA, insa Rusia nu vrea sa faca altuia ceea ce Rusiei nu-i place.
Rusia ar putea extinde conceptul de stat al Uniunii, care în prezent este format doar din Rusia și Belarus, prin încorporarea de noi teritorii în acesta Uniune. Federatia Rusa poate recunoaște republicile autoproclamate Donețk și Lugansk ca unul sau două state independente și le poate încorpora în statul unionist Rusia și Belarus.
Ipotetic, această entitate poate include, de asemenea, Abhazia și Osetia de Sud.
In felul acesta Rusia ve fi un sta mix federal, cat si unional – confederat.
Statele Unite, cel mai probabil, nu vor putea face prea multe despre asta si nu se va angaja într-o confruntare directă cu Rusia.
Statul rus și forțele sale armate vor fi pregătite să îndeplinească orice sarcină care le-a fost încredințată.
Singurul aspect care ar putea fi de mare interes pentru Rusia este reprezentat de elementele de apărare antirachetă din România și Polonia. Nimic altceva nu reprezintă o amenințare semnificativă pentru Rusia cat si pentru statele respective.
“Toate cartile sunt pe masa” asa cum obisnuiesc sa spuna presedintii americani inainte de distruge cate o tara, dar de data asta cartile sunt decartate doar pentru a convinge o tara sa ia decizii decente care sa asigure pacea planetara.
Statele Unite au putere economică și financiară sa lupte împotriva Rusiei. La rândul său, puterea Rusiei constă în geopolitică(posibile sfere de influenta), sectorul energetic, armată și tehnologia militară.
Rusia și-a prezentat cererile într-un mod atât de decisiv pentru a determina puterile occidentale, în primul rând Statele Unite, să ia măsuri care săo avantajeze din punct de vedere al securității, incat rezultatele déjà au aparut destul de clar.
A fost important să forțeze Occidentul să negocieze în cele din urmă cu ea pe probleme de securitate europeană.
SUA si NATO au fost de acord să discute subiecte importante pe care le-au ignorat anterior, de exemplu, propunerile ruse privind un moratoriu privind desfășurarea rachetelor cu rază de acțiune INF.
Nici nu voiau sa auda de ea, dar acum ei înșiși își propun să o negocieze.
De asemenea, aceștia sunt pregătiți să discute limitările exercițiilor militare în imediata apropiere a frontierelor: toate acele exerciții de instruire a forțelor navale și aeriene, inclusiv cele care imită lansările de rachete nucleare. Rusia a propus de nenumărate ori reținere reciprocă în această sferă, dar occidentalii au luat aminte doar acum.
Au venit tot acum răspunsuri și la alte inițiative rusești, insa este pentru prima dată de la discuțiile privind reunificarea Germaniei, cand Occidentul a convenit să discute despre securitatea europeană cu Rusia.
Diplomatia Moscovei nu este o cacialma cheala, ei au totusi carti valabile in mana si mai stiu sa le joace bine cu tactica sahista.
Moskova este iertatoare in privinta timpului atat timp cat la fiecare saptamana apar noi raporturi cu masuri cel putin interesante de considerat privind securitatea.
Moscova nu va începe să deranjeze Statele Unite în America Latină, Cuba si Venezuela, caci si Washingtonul va răspunde similar/simetric în Europa, unde o serie de țări ar găzdui cu bucurie nebuna(cu adevarat nebuna) rachete cu rază de acțiune INF pe teritoriul lor. În esență, nu este nevoie de așa ceva. De fapt, Rusia va începe să depună eforturi în acest sens si nu va crea exact amenințarea pe care încearcă să o evite.
Moscova a avertizat Washingtonul că va lua toate măsurile necesare pentru a-și asigura securitatea; pasul unu: trimiterea lui Dmitri Medvedev în exil permanent.
Sa ne amintim de un articol cu adevărat deranjat pe care l-a scrisacesta în noiembrie ‘21, în care a lecturat despre epidemia globala, despre simptomele asemănătoare răcelii etc.
Ce alte perle de înțelepciune ne mai poate împărtăși Medvedev, ca un semănător smerit ai panicii?
– “este necesar să ne gândim si să acordăm OMS autoritatea de a lua decizii semnificative de mobilizare în interesul întregii comunități mondiale într-o situație de urgență (de exemplu, în timpul unei pandemii).”
Si acest lucru a fost scris de vicepreședintele consiliului de securitate al Rusiei – a cărui sarcină implică protejarea suveranității naționale a Rusiei.
Medvedev este un susținător al injecțiilor coercitiv-obligatorii. Potrivit lui Medvedev, Rusia a adoptat o abordare „foarte liberală” pentru a intimida oamenii să ia medicamente genetice experimentale el este deschis la ideea de a crea un sistem de caste care să „încalce în mod semnificativ drepturile celor nevaccinați”.
El mai sugerează chiar că rușii neinjectați ar trebui plătiți mai puțin pentru că „reprezintă o amenințare pentru societate” – destept baiat- противный мальчик.
Si pentru ca tocmai Medvedev a fost tras pe linie moarta, SUA poate sa intelega ca Rusia vorbeste serios si nu se impiedica de nimeni, nici de cei casatoriti cu evreice.
S-ar putea ca tactica jocului la cacialma sa fie doar o tactica, dar cartile totusi sa fie valabile si de efect.
-Cine face confuzie între jocul la „Cacialma”, …
#* în care pot fi folosite și cărți false înlocuitoare și provocatoare temporar / „jocheri”, și care cred că pot juca în toate împrejurările și conjuncturile „la cacialma” *#, …
și jocul „Igo / Go”, …î-și grăbește /(pecetluindu-și), soarta implicită în „k-arma”, …adică, potrivit „Proverbului Romaînesc / Latinesc – Ancestral”: …
-*Ce-ți este scris (în Cer / Astral, implicit în Genetică / Destin / Facere), …în frunte (sub țeastă / în evoluție) î-ți este pus!*, …
comparabil și cu „Proverbul Românesc”: …-*Fiecare pasăre pe limba ei piere!*, …
adică, …dacă sînt niște „Păsări de Pradă” care vorbesc Limbile Apusene, …și încearcă să depășească arealurile în care s-au născut și au evoluat, …„este posibil să nu aibă timp să învețe Limbile RĂsăritene, pînă să poată finaliza „prăduiala”.
…
_ Poate că este bine ca învrăjbitorii Apuseni să ia seama și la jocul *Igo / Go*, …care cu siguranță este exersat și antrenat în „RĂsărit”, chiar și între „Urșii: -Brun și Panda” , …de mai multe mii de ani: …
(iată definiții): …De la Wikipedia, enciclopedia liberă: …
Go (în japoneză: 囲碁 igo, chineză: 圍棋 wéiqí, coreeană: 바둑 baduk) este un joc strategic pentru doi jucători, avându-și originea undeva în vechea Chină, între anii 2000 î.e.n și 200 î.e.n. Jocul își ia numele din termenul japonez 囲碁 igo, preluat în limba engleză sub forma go.
Pe scurt, obiectivul jocului este de a delimita cu piesele proprii un număr cât mai mare de puncte. Regulile de joc sunt foarte simple și pot fi învățate cu ușurință. Totuși este un joc complex, comparabil în această privință numai cu șahul.).
…
= Cu stimă. -Mesia.
Satan USA vrea sa ne impinga in razboi pe noi, bulgarii si ucrianienii cu Rusia si Bielarusul ca sa ne omoram noi, ortodocsii intre noi. Iar daca multi romani vor pieri in acest razboi cu atat mai bine, tinutul romanesc va fi repopulat cu natia aleasa. Ucraina se afla in aceeas situatie.