Riga Crypto
391 aprobate
.
.
Habsburgii au brevetat metodele moderne de subjugare și desființare a popoarelor, metode care se practică azi în întreaga lume. Nicolae Păulescu socotea la 1913 că imperiul bicefal e obârșia viitorului stat talmudic mondial, iar Bucovina un groaznic cimitir al neamului românesc în care ultimii conaționali mor săraci și roși de boli datorită alcoolismului, prostituției și cametei. Unde sunt războinicii de altădată, călugării, târgoveții, obștile sătești? Sic transit gloria mundi…

În răgazul de 50 de ani pe care l-a avut, cu sprijinul vulturului german și a băncilor jidovești, Ungaria Mare a făcut o politică de constituire a „statului național modern” prin exterminare, deznaționalizare și colonizare. Nu e clar că la 1918 tot Imperiul Habsburgic era o rană vie cu dovezi de genocid pe care nimeni nu le-a ridicat în fața lumii? În alți 50 de ani nu se mai alegea nimic din Ardealul nostru, nici un apel folosind marotele modernismului și liberalismului n-ar fi avut ecou deoarece Occidentul are mâinile murdare de sânge și nu-i pasă de „drepturile omului” atunci când n-are legătură cu interesele sale perfide. Ce mi-e Ardealul sau Boemia la 1918, și ce mi-e Irlanda?

Cu ce au diferit Prusia/Germania, Austria, Franța, Spania, Sardinia/Italia, Japonia? Prusia a distrus definitiv poporul istoric prusac(de la sudul Mării Baltice), a devastat Poznan și Silezia, înlocuind autohtonii cu coloniști germanofoni proști ca gardul(exact ca ai noștri), iar pământurile au fost acaparate de junkeri; cu forța armelor a supus celelalte state germanice și a umilit Franța dând ca model național militarismul și autoritarismul. Sardinia i-a asuprit deopotrivă pe sardinieni și pe locuitorii din vecinătatea Alpilor, și deși a ocupat toată peninsula, identitatea „italiană” nu se putea impune din flerul iudeomasonic al lui Cavour, așa că au preluat cultura și limba Toscanei.

Spre deosebire, Turcia a deznaționalizat și ucis în masă mai mult în Asia Mică decât în Pen. Balcanică. Cu toate abuzurile nu ne-a amenințat ființa națională(mai ales atunci când puteam negocia direct), prezența Turciei a reprezentat o garanție pt. supraviețuirea românilor sud-dunăreni, iar cedările teritoriale de pretutindeni au pus bazele genocidului antiromânesc.