Cornel-Dan NICULAE
17 aprobate
carpathia_rex@yahoo.com
95.76.1.218
România a fost împinsă de partea Ucrainei de diplomaţii evrei khazari ai SUA.
Astfel, România a fost angajată total în jocul pro-Ucraina şi anti-Rusia de către Alfred Moses, membru al unor organizaţii evreieşti americane şi ambasador evreu al SUA la Bucureşti din 1994 până în 1997, care şi-a continuat sforăriile la Bucureşti şi după ’97. Reiese despre modul cum a dictat şi tratatul României cu Ucraina, nefavorabil nouă, din cartea sa „Jurnal de Bucureşti. Drumul României…“ (apărută în 2019), în care îşi descrie activitatea de ambasador-dictator la Bucureşti. Astfel, khazarul Moses – după cum relatează – se ducea personal la Kiev să discute tratatul la cel mai înalt nivel, apoi se întorcea la Bucureşti unde dicta oficialilor români ce să facă. Unul din cei care i se mai opunea era Adrian Severin (care are sânge rusesc „alb“), deşi istoria l-a scos vinovat pe acesta, ca ministru de Externe. Moses vorbea peste capul lui Severin la Cotroceni cu Emil Constantinescu (evreu dupa mama sa din Basarabia, cf. unor surse pertinente) unde se aranja totul.
*
Un alt sforar khazar, şi mai din spate, este Norman Eisen (şcolit la „ghestapoul evreiesc“ Anti-Defamation League, creat din 1913 de ordinul masonic evreiesc B’nai B’rith, căruia îi este total subordonat, oficial, actualul ministru de Externe „român“, Bogdan Aurescu-Goldenberg), Eisen fiind cel care a impus de la Casa Albă, ca ambasadori ai SUA în România, în afară de prietenul său Alfred Moses, şi pe co-etnicii lui evrei Mark Gitenstein şi Adrian Zuckerman (Eisen fiind şi partner la firma de avocatură şi lobby Zuckerman Spaeder LLP).
*
Norman Eisen era parte şi din echipa Victoriei Nuland (evreică khazară şi ea), care s-a ocupat de la Casa Albă de Ucraina încă din 2014, când au declanşat acolo „revoluţia Maidan“, marca George Soros (alt khazar), împotriva liderilor politici apropiaţi Rusiei.
*
Ei sunt toţi din aceeaşi echipă evreiască care s-a ocupat şi de distrugerea Iugoslaviei, tot în anii ’90, apoi au trecut la geopolitica uraineană.
Alfred Moses, ambasadorul SUA în România, era în anii ’90 şi începutul anilor 2000, deşi stătea mai mult prin Europa, şi preşedinte al Comitetului Evreiesc American (AJC), filiala New York, dar şi lider al B’nai B’rith, iar American Jewish Committee (AJC) a fost cea mai implicată organizaţie evreiască americană angajată în lobby-ul împotriva Iugoslaviei şi a Serbiei, chiar şi David Finn, fondatorul firmei de PR angajată pe sume grele de bani de croaţi, bosniaci şi de kosovarii musulmani (firma Ruder & Finn Global Public Affairs), fiind unul dintre membri marcanţi şi sponsori ai AJC.
Iugoslavia a fost distrusă mai întâi politic de către lobby-ul evreiesc al Ruder & Finn (în asociere cu American Jewish Committee / AJC), şi apoi militar de SUA şi aliaţii ei.
*
Iar Moses şi-a păstrat influenţa asupra decidenţilor politici români şi după ce nu a mai fost ambasador. Astfel, de exemplu, în septembrie 2001, după ce nu mai era ambasador la Bucureşti, el îi organiza o vizită în SUA preşedintelui Ion Iliescu.
Iar mâna dreaptă a lui Alfred Moses la Bucureşti în perioada 1995-1998, evreul american Michael Myron Einik, consul al SUA (de care m-am ciocnit personal când acesta s-a implicat favorizând una din privatizărilee frauduloase ale Hotelului Bucureşti, cea în favoarea miliardarilor israelieni Ofer, eşuată), s-a şi stabilit în România din 2002, după ce şi-a încheiat mandatul de ambasador în Macedonia, Einik devenind „om de afaceri“, în timp ce soţia lui, Sarah Einik, şi-a deschis o galerie de artă în Bucureşti.
*
Einik a rămas apropiat ca prieten de Dudu Ionescu, care până în 2000 a fost ministru de Interne (şi îl avea la cabinetul său ca mână dreaptă pe Edi Hellvig, actualul şef al SRI), iar apoi „Dudu“ (Constantin Ionescu în acte) a lucrat până în 2016 exclusiv pentru nişte companii israeliene instalate în România, pentru ca din 2016 să devină consilier de stat al preşedintelui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: https://www.presidency.ro/ro/administratia-prezidentiala/consilierii-presedintelui/ionescu

Aprobă