CD
46 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Problema care se pune si nu a fost niciodata lamurita este ca KGB-ul la fel ca si Securitatea era impartit in doua tabere.
Una fidela tarii si alta tradatoare. KGB-ul tradator care l-a sustinut initial pe Gorbaciov, iar mai apoi l-a adus pe punte/tank pe Eltin, este KGB-ul care a colaborat cu toate serviciile secrete occidentale, inclusiv CIA, NSA si chiar MOSAD. Tot acest corupt si tradator KGB a lucrat si in Romania sa-l detroneze pe Ceausescu cum bine se stie, dar trebuie facuta precizarea ca a fost KGB-ul tradator.
Tabara loiala a KGB-ului este cea care nu au luptat direct impotriva tradatorilor, ci au stat infiltrati printre tradatori si cand au avut prilejul potrivit l-au adus pe Putin la putere.
Asa ca dand vina pe rusi in general, ca popor, este o ineptie pe care o remarca fara menajamente domnul Nicu Cohen -Popa(in traducere din ebraica), iar distingerea celor doua tabere este esentiala, mai ales ca in prezent se poate vedea politica externa precauta si strict bazata pe reglementarile legale ale Cartii ONU, ce o practica Rusia in prezent.
Sa nu uitam ca rusii ca si noi au fost victima imperialismului sagace exercitat de sionistii care avandu-l pe coetnicul Eltin la putere au jefuit cat de mult au putut Rusia. Dar ei s-au trezit si au fost salvati de Putin prin KGB-ul loial.
Daca nu facem aceste distinctii inseamna ca suntem orbi si nici Imnul de Stat nu ne v-a mai putea trezi vre-o data.
Noi nu am invatat la scoala politica „marilor state” sau imperii. Noi am judecat intotdeauna prin prisma tarii noaste cu puteri limitate si cu aliante prost alese, mai ales in ultimele 2 secole. Tarile mari au alta perspectiva si daca noi nu o cunoastem diplomatia noastra nu va fi capabila sa faca aliantele de care avem nevoie in conditii demne si care sa ne asigure protectia.
Tarile mari au nevoie de vecini PUTERNICI, cu o politica stabila si previzibila cu care sa aibe relatii de aparare,
vecinii mai mici sunt cei ce pot asigura un buffer/scut tarii mai mari. Tara mai mare poate ajuta cu tehnica militara si training ca acest scut sa fie cat mai rezistent si sa acorde spatiu de refugiu in cazul in care inamicul dovedeste sa traca de scut.
Noi am avut in ultimele 2 secole o politica externa instabila si alunecoasa, ne-am increzut mult prea mult in fratii si surorile din Ginta Latina si am avut astfel o orientare gresita.
Dupa cum se manifesta simpatiile romanilor la aceasta data nu exista nici o sansa ca cineva sa ne ajute – xenofobie prost orientata.
Cei pe care ii simpatizam si chiar admiram nu au interesul politic si economic ca sa ne ajute, ba din portiva.
Cei pe care ii uram sau hulim, desi au interesul de a avea vecini puternici si stabili nu simt nici o unda de simpatie sau prietenie care sa duca la consolidarea intereselor REALE.
Deci din nou domnul Nicu Popa are dreptate, nu numai ca suntem orbi, dar nu ne cunoastem nici vecinii, nici interesele lor si nici macar interesul nostru, situatie care ne aduce foarte aproape de termenul medical folosit de dl. Popa.
Si ca o dovada cat de putin isi cunosc romanii istoria si vecinii am sa dau un exemplu usor de verificat in arhivele istorice. Am ridicat la grad de cult curajul extraordinar de care au dat dovada soldatii romani la Marasesti si foarte bine am facut. Dar daca urmarim datele de arhiva militara putem observa ca si armata Rusa, tarista a luptat alaturi de noi si cu mult curaj si determinare, fiind echipati mai bine decat soldatii romani si totusi avand un numar de victime aproape la fel de mare. Drept care au avut parte la timpul potrivit de cinstirea cuvenita ce nu a mai fost pomenita insa dupa cel de al doilea razboi mondial.
Cand se judeca un popor dupa politica pe care o duce guvernul este o mare greseala, sa nu uitam ca si rusii au fost napaditi si dovediti de bolsevici si asta nu pentru ca ei si-au dorit-o. In materie de cinstire si comemorare romanii nu au dat dovezi stralucite si nu au luat masurile necesare ingrijirii mormintelor eroilor cazuti la Stalingrad, desi rusii ne-au invitat si noi am raspuns palid si neglijent. Ar trebui sa admiram cultul eroilor practicat de rusi, ortodocsi si ei.
Se pare ca noi romanii le avem in materia comemorarilor mai mult cu parastasele.
Raman critice, ca un fier inrosit, cele doua intrebari pe care le pune domnul Popa:
„Cine sunt dusmanii nostrii ?
Cine sunt Agentii dusmanilor nostrii ?”
Agentii care ne-au pacalit de 30 de ani incoace, printre ei fiind si oligarhii rusi. sunt aceiasi cu bolsevicii care au venit pe tankuri, doar ca si-au schimbat culoarea politica, dar tot circumcisi au ramas.
Se pare ca cei ce nu-si cunosc dusmanii si agentii nu au nici o sansa sa iasa din sclavie.
Sa speram totusi ca Imnul de Stat isi va face pana la urma efectul si s’or trezi si cei cazuti in admiratii absurde.