Comentariu prmit de la Nick

 

 

Faptul ca esalonul conducator nazist german si finantatorii lui era format din crypto evrei sionisti , incepind cu Hitler ,Goebels ,Schact si terminind cu Mengele , Prescot Bush etc este destul de bine cunoscut si de evrei si documentat si de istoricii lor cinstiti , dar acum haideti sa va zic una din religia evreiasca aflata de la un evreu cinstit – un tsadik ,un evreu sfaradic din Bagdad cunoscator al scrierilor biblice la perfectie . E de coma !
Cica prin Deuteronomul 9;13,14 exista o profetie amenintatoare ,sint doua versete in care Dumnezeu satul de miselia alesilor sai , mai ales a celor numiti , anshe egel -adoratori ai vitelului de aur ,idolul construit de khartoumim -magicienii kabalisti in frunte cu Aron , culmea fratele lui Moise ,ii ameninta ca o sa le faca de petrecanie .Acum urmeaza faza interesanta ,Dumnezeu ii ameninta ca o sa-i omoare dar nu oricum, ci in mahanot hahashmada care in evreieste inseamna nici mai mult nici mai putin decit .. exterminati in lagare de concentrare .
Domnul (El ) mi-a zis ( vorbea cu Moise ) : 9;13;Eu văd că poporul acesta este un popor tare încăpăţînat. 14; Lasă-mă să -i nimicesc (practic inseamna sa-i extermin) şi să le şterg numele de sub ceruri; iar pe tine te voi face un neam mai puternic şi mai mare la număr decît poporul acesta.„

Citirea si traducerea corecta a acestor versete creaza o panica si o groaza in sinagogi cind sint citite ,de acea se evita atingerea acestui subiect .Chiar si amicul meu i-mi mentiona cu jumate de gura sa nu le zic la ashkenazi nimic ,ca se agita prea tare .Deci si in mijlocul evreimii exista discutii aprinse despre ce si cum ,cine a provocat shoa si cu ce motiv ,dar cind se uita cu lupa si cind vad consternati ca planificatorii nenorocirii au fost din neamul lor ,li se topesc genunchii .
Totusi marea lor groaza consta in faptul ca ( zic ei ) ca fara aprobarea lui Dumnezeu nu s-ar fi intimplat nimic si ca ei prin rautatea , lacomia si inselaciunile lor i-au provocat mânia . Evreii se tem de profetiile biblice mai tare ca de orice .
Aceste nenorociri abatute asupra evreilor ar trebui sa ne dea si noua romanilor de gindit ,caci daca se abate asupra noastra o nenorocire de otravire GMO in masa , sau un regim care sa ne sclavizeze ,poate ca l-am mâniat pe Dumnezeu si poate ar fi cazul sa ne pocaim in sac si cenusa de rautatile noastre , de pofta noastra de animale omorite ,de carne , nici o masa fara cadavru pe masa si s-ar putea sa patim ca evreii ,caci se zice din batrini ca omul i-si sapa mormintul cu dintii.
Se mai zice ca atunci cind omul se umileste ,se pocaieste ,atunci Dumnezeu i-l ridica .