Analiza imaginilor cu buletinele de vot din județul Georgia arată „Frauda probabilă” în cadrul auditului: grupul de integritate a alegerilor

14 iulie 2021 Actualizat: 14 iulie 2021
mai mare mai mic

Un grup care încearcă să se asigure că alegerile se desfășoară în mod echitabil a spus săptămâna aceasta că o analiză aprofundată a imaginilor scrutinului prin e-mail obținute printr-un ordin judecătoresc arată că auditul numărării mâinilor din județul Fulton , Georgia , anul trecut „a fost plin de erori și fraude dovedibile. ”

Analiza a arătat cel puțin 36 de loturi de buletine de vot prin e-mail, conținând 4.255 de voturi, care au fost adăugate redundant la rezultatele auditului, potrivit alegătorilor organizați pentru rezultatele alegerilor de încredere din Georgia (VoterGA). Aproape 3.400 au fost pentru democratul Joe Biden.

Echipa care examinează buletinele de vot a găsit, de asemenea, șapte foi de contabilitate de audit ( pdf ) pe care le consideră falsificate pentru a conține totaluri de voturi fabricate. Într-un exemplu, a spus grupul, un lot care conține 59 de imagini de vot pentru Biden și 42 pentru fostul președinte Donald Trump a fost raportat ca 100 pentru Biden și zero pentru Trump.

Analiza a relevat că 923 (60 la sută) din cele 1.539 de dosare ale voturilor prin corespondență conțineau voturi care au fost raportate incorect în rezultatul alegerilor oficiale ale județului din 2020, comparativ cu totalul auditului, a spus VoterGA.

„Credem că există erori masive de audit”, a declarat Garland Favorito, fondatorul grupului, într-o conferință de presă din Georgia, pe 13 iulie.

Grupul a primit imaginile ca parte a unui proces în instanță după ce a solicitat la sfârșitul anului 2020 obținerea autorizației pentru inspectarea tuturor buletinelor de vot trimise în județ la alegerile din 2020, susținând că a avut loc o fraudă. Petiția a citat martorii presupusei fraude, inclusiv Favorito și alți observatori și lucrători ai sondajelor.

Judecătorul județului Henry, Brian Amero, care supraveghează cazul, a ordonat în martie ca imaginile scanate să fie puse la dispoziția petiționarilor. Amero la sfârșitul lunii trecute a permis ca o parte a procesului electoral să se desfășoare .

Întrebat despre noile revendicări, o purtătoare de cuvânt a județului Fulton a declarat pentru The Epoch Times prin e-mail: „Aceasta este legată de o chestiune care face obiectul unui litigiu în curs. Prin urmare, nu dorim să răspundem. ”

Un purtător de cuvânt al secretarului de stat al Georgiei, Brad Raffensperger, un republican, a trimis cererile de comentarii către județul Fulton.

Favorito a spus că oficialii aleși știu despre discrepanțe „de mult, mult timp” și le-a acuzat că „au acoperit-o”.

Reprezentantul Jody Hice (R-Ga.), Care îl provoacă pe Raffensperger în secretarul republican de stat primar, într-un videoclip l-a chemat să demisioneze.

„În județul Fulton, există acum dovezi incontestabile ale neregulii electorale, dacă nu chiar fraudă electorală”, a spus el, arătând dovezile prezentate de VoterGA.

Raffensperger a susținut că nu a existat nicio fraudă pe scară largă la alegerile din 2020, care l-au văzut pe Biden învingându-l pe Trump în Georgia cu mai puțin de 12.000 de voturi, din peste 4,9 milioane exprimate.

Trump a declarat într-o declarație din 14 iulie: „Știrile care vin din Georgia sunt dincolo de incredibil. Relatarea mâinilor în județul Fulton a fost o fraudă totală! Au umplut urna – și au fost prinși. Ne vom pierde țara dacă acest lucru este lăsat să stea în picioare. ”

Biden, în observațiile făcute pe 13 iulie, a menționat că rezultatele alegerilor au fost redate de trei ori în Georgia.

„Este curat. Pentru cei care contestă rezultatele și pun la îndoială integritatea alegerilor: nicio altă alegere nu a avut loc vreodată sub un asemenea control și standarde atât de înalte ”, a spus el.

*

Nota redacției: Vorba lui Trump: „Ne vom pierde țara dacă vom accepta frauda de la sectorul 1”! Să vedem ce vor face americanii cu dovezile de fraudă care se tot adună.