CD
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

LISTA PEDEPSITILOR DE PANDORA
de CD

„Dosarele Pandora”, „Pandora Papers” sunt cele mai recente dezvăluiri dintr-o serie a ultimilor şapte ani, incluzând „LuxLeaks”, „FinCen Files”, „Paradise Papers” şi „Panama Papers”. Aceasta este cea mai amplă examinare de documente realizată de Consorţiul Internaţional al Jurnaliştilor de Investigaţie, ICIJ. Pentru această anchetă au fost verificate 12 milioane de documente obţinute de la 14 companii de servicii financiare cu sedii în Insulele Virgine Britanice, Panama, Belize, Republica Cipru, Emiratele Arabe Unite, Singapore şi Elveţia,” scrie “The Guardian”.
Chiar asa, cand bancile sunt legate prin contracte serioase sa nu divulge secretele depunatorilor, oare ele cu placere si umila submisivitate dau dosarele unor parliti de jurnalisti, care nu au nici o autoritate sau drept de control in materie bancara?
Chiar asa? Cat de manipulabil trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva.

Averile secrete şi afacerile unor lideri politici cunoscuţi la nivel internaţional au fost dezvăluite printr-o serie de documente secrete denumite „Dosarele Pandora”, conform postului “BBC News” şi cotidianului “The Guardian”, doua trompete ale Globalizarii bankare.
“Aproximativ 35 de actuali sau foşti lideri politici şi peste 300 de funcţionari publici figurează în documente obţinute de la companii offshore.”
De ce nu se spune ca in spatele jurnalistilor se ascund Bankerii Kosher, care vor sa extorcheze sau pedepseasca pe liderii si sculele lor care nu raspund prompt la comenzile date de Marea Finanta Kosher.

Asta este pedeapsa pentru nesupunere oarba, kosherii nu glumesc, ei au bancile si practică acest joc de secole, ca sa acceseze la puterea absoluta, la Globalizare.
Un alt aspect al jocului murdar practicat de bankerii Kosher si cand spun murdar, ma refer la faptul ca ei nu doar desconspira, ci si si inventeaza conturi false si le atribuie liderilor inamici, dar celalat aspect si mai murdar este furtul banilor din conturile secrete ale unor lideri sau mari depunatori care au disparut, au fost ucisi si discreditati in ochii populimii ca sa nu se mai intrebe nimeni unde’s acei bani.
Un exemplu elocvent este cazul ultimului Tar, Nicolaie al II-lea al Rusiei. Cele 6 banci din America, Anglia, Franta, Italia, Germania si Elvetia nu au returnat banii tarului catre guvernul sovietic, urmasul politic al tarului, caci familia lui a fost déjà omorata in intregime tocmai sa nu ramana vreun membru care sa pretinda restituirile.

“Preşedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, şi şase membri ai familiei sale deţin în secret companii in afara tarii. Una dintre firme are active de circa 30 de milioane de dolari.” Oare detinerea unor companii in alte tari trebuie sa fie un secret, doar kosherii au voie sa aibe companii multinationale si conturi financiare offshore, oriunde in lume?

“Membri ai anturajului premierului Pakistanului, Imran Khan, au companii în valoare de milioane de dolari.” Evident prea multa prietenie si colaborare cu China, prea mare implicare, mai ales cu serviciile secrete excelente in Afganistan si impartasirea inteligensului cu chinezii. Nu se iarta, pedepsiti pe loc.

“Conform documentelor, regele Abdullah al II-lea al Iordaniei are proprietăţi secrete în valoare de aproape 100 de milioane de dolari în Malibu, Washington şi Londra.” Apropierea Iordaniei de noul regim ales din Iran cat si amicalitatea cu China pentru “Drumul Matasii”, trebuiesc pedepsite.

“Fostul premier britanic Tony Blair şi soţia acestuia au beneficiat de reduceri notariale în valoare de 312.000 de lire sterline (422.600 de dolari) la achiziţionarea unui imobil în Londra.” Tony este pedepsit nu pentru ca nu se supune, el si nevasta raspund foarte rapid la comenzi, ei insa sunt pedepsiti ca nu mai dau randament, ca s-au last pe tanjeala si fiind cam idioti au pierdut tractiunea la populime, caci cine altcineva se mai uita in gura lor.

“Documentele relevă legături între preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi active secrete din Monaco, deşi numele liderului de la Kremlin nu apare în documente.”
OK, pai daca nu au probe sa le puna pe masa cum zic americanii, atunci de unde vin inventiile astea? Doar pentru ca Putin este un lider inconvenient bankerilor el
trebuie murdarit cu acuzatii false?

“De asemenea, premierul Cehiei, Andrej Babis, care va candida într-un scrutin săptămâna viitoare, pare să fi ascuns investiţii prin companii offshore pentru cumpărarea a două vile în sudul Franţei, cu o valoare estimată între 16 şi 22 de milioane de dolari.” Chiar si liderii mai mici trebuiesc pocniti si ei, ca sa nu uite cine e stapanul lor, preventive si fara culpa.

“Firma de avocatură înfiinţată de preşedintele Republicii Cipru, Nicos Anastasiades, pare să fi ascuns numele proprietarului real, un fost politician rus acuzat de fraudă.” Cand nu sunt probe doveditoare se arunca cu pareri murdare in stilul kosher dupa reteta talmudice.

‘Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, şi-a transferat activele deţinute într-o companie secretă cu puţin timp înainte de a fi ales în funcţie, în 2019.”
De fapt sunt platile in avans catre clovn, facute de aceiasi bankeri Kosher pentru servicii ulterioae si pentru ca liderul sa nu uite cine este bossul.

“Preşedintele Ecuadorului, Guillermo Lasso, fost bancher, a înlocuit o fundaţie din Panama care efectua lunar plăţi către rudele sale cu un trust din statul american Dakota de Sud.” Orice zvon vag si clandestin e bun sa murdareasca pe cei ce nu dau supusenie desavarsita.

“Familia preşedintelui Azerbaidjanului, Ilham Aliev, pare să deţină în secret proprietăţi în Marea Britanie prin intermediul unei firme offshore.” Pai chiar asa; cum isi permite el sa mearga pe mana Turciei si sa nu asculte de stapanii Kosher?

Lista nu este altceva decat un document relevant al extorsiunilor practicate de bankerii ce vor sa impinga Lumea spre totala Globalizare, dar in acelasi timp si spre o reducere substantiala a populatiei neproductive.
Cine spunea ca’s destepti?
Trebuie doar sa stii sa’i citesti si sa realizezi scopurile lor criminale.

*
Nota redacției – Cineva le-a spus acum 2000 de ani: „Voi sunteți fiii minciunii!”