Vasile I. Zărnescu
6 aprobate

vasile.zarnescu@gmail.com
78.96.211.52

 

Toți marii jidani cinstiți care au dezvăluit cîte ceva despre talmudism, dacă nu au fost uciși, ca pe Spinoza, au fost denigrați ca fiind „jidani care se urăsc pe sine”: cel mai mare jidani antisemit este considerat ca atare Karl Marx. Asta-i o nouă boală descopeită de unii apologeți ai talmudiamului.
Talmudismul, redenumit iudaism , ca să fie mai ușor ingurgitat de proști, are ca dogmă principala dogma „poporului ales”! De aici, ei împart lumea în două părți absolut inegale: ei, jidanii, și restul lumii, goyimii. Această dogmă reprezintă extremismul și terorismul absolut. Sionismul reprezintă forma actuală de mișcare a acestui terorism. De altfel, pînă acum cîteva decenii, O.N.U. a declarat sionismul ca doctrină teroristă. Între t imp, unele state, ca U.R.S.S., pînă la prăbușirea ei, și alte cîteva state dependente de S.U.A., s-au răzgîndit și directiva O.N.U. a fost anulată.
Dar, evident, sionismul a rămas la fel de terorist. Sunt cunoscute războaiele duse se statul Israel contra Libanului și a palestinienilor din fîșia Gaza. De aceea, Lumea trebuie să se unească și să scoată iudaismul în afara legii și să pună consecvent în realitate această măsură.
De fapt, această idee a emis-o, filozofic, însuși marele Karl Marx: „Emanciparea socială a jidanului înseamnă emanciparea societății de jidănism!” Cf. https://www.marxists.org/romana/m-e/1844/problema.htm
Domnule prof. Ion Coja: publicați, vă rog, în serial aceste text al lui Karl Marx și nu idioțeniile acestui „carol”! Studiul lui Karl Marx a fost publicat, acum vreo 70 de ani, de Editura Politică, în Marx-Engels, OPERE, vol. 1. Dar l-a citit careva, în afară de mine?!