Italia lui Salvini va salva Europa?

2019-04-09T11:03:26+03:009 aprilie 2019|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Partidul lui Salvini anunță: De pe 27 mai, în noua Europă, vom da legi prin care fiecare țară să-și apere propriile tradiții, propriile produse și propria cultură

FacebookTwitterg+Email

Liga Salvini , partidul ce poartă numele vicepreședintelui Consiliului de Miniștri italian, a anunțat că obiectivul său pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este o Europă în care fiecare națiune să-și poată păstra tradițiile și cultura.

„Să ne pregătim, pentru că pe 27 mai, în noua Europă, vom face regulile astfel încât fiecare țară să poată să-și apere, tradițiile, produsele și cultura”, a sunat mesajul apărut pe contul oficial de Instagram al respectivei grupări.

La rândul său, Matteo Salvini a subliniat că e nevoie ca Europa să apere producția fiecărei țări în parte de concurența neloială a altor state, în special Turcia. Anunțul vine în contextul în care mai multe partide naționaliste se vor întâlni la Milano pejntru a face o alianță suveranistă în vederea alegerilor din 26 mai.

„Obiectivul este să fim primii și să fim prezenți în fiecare țară din Europa care merge la vot. Avem un proiect prin care vom privi înainte către noile generații. Cu toții ne dorim să ne alegem ce taxe vom plăti, ce pensii vom primi, unde vom cumpăra, unde vom fi turiști. E necesar să apărăm producția europeană a fiecărei țări în parte (Made in Italy, Made in Deutschland, etc) de acele state care fac concurență neloială, în primul rând Turcia, care nu trebuie să intre sub nicio formă în Europa”, a adăugat el.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top