Ion Coja <ioncoja13@gmail.com>

excelenta intuitie !!! traducere mecanica https://lacrunadellago.net/2021/08/01/il-governo-militare-e-lassalto-finale-del-nuovo-ordine-mondiale-allitalia/

rodica bratulescu <rodica3be@yahoo.com> 3 august 2021, 23:37
Către: „ioncoja13@gmail.com” <ioncoja13@gmail.com>, SC <contact@incorectpolitic.com>, Mihai Cosmin Serban <manlevi1978@yahoo.fr>, Corvin Lupu <corvinlupuro@yahoo.com>, Vasile Zarnescu <vasile.zarnescu@gmail.com>, Ion Maldarescu <ion_maldarescu@yahoo.fr>, „vasile88888@yahoo.ro” <vasile88888@yahoo.ro>, Miron Manega <miron.manega@certitudinea.ro>

https://lacrunadellago.net/2021/08/01/il-governo-militare-e-lassalto-finale-del-nuovo-ordine-mondiale-allitalia/

Guvernul militar este asaltul final al Noii Ordini Mondiale asupra Italiei

 1 august 2021  Cesare Sacchetti  0 comentarii

Il governo militare è l’assalto finale del Nuovo Ordine Mondiale all’Ita…

di Cesare Sacchetti

191
29
7
7
29
302

Sign in

Login to LinkedIn to keep in touch with people you know, share ideas, and build your career.

de Cesare Sacchetti

Probabil mulți au crezut că Marcello Sorgi, fost director al TG1 și articole din „La Stampa”, suferea de o insolatie din cauza căldurii de vară de la sfârșitul lunii iulie când a scris ultimul său articol intitulat „ De ce nu va fi o criză în August „ .

În piesa în cauză, cele două cuvinte care plutesc în arena politică italiană și dincolo de ceva timp sunt pronunțate deschis. Cele două cuvinte sunt „guvern militar”.

Cu toate acestea, înainte de a continua cu această analiză, trebuie avut în vedere un fapt foarte specific. La Stampa este ziarul deținut de una dintre cele mai puternice familii din Italia și Europa, Elkann istoric legat la rândul său de o familie de bancheri și mai puternici, Rothschild.

Dacă acest ziar permite scrierea cuvintelor cu un potențial chiar mai subversiv decât scenariul actual, atunci înseamnă că aceste puteri vor să trimită un mesaj foarte specific anumitor medii.

Destinatarul mesajului pare a fi sistemul politic italian care a intrat de mult în amurgul celei de-a doua republici născută din lovitura judiciară Mani Pulite inspirată și dirijată de cercurile guvernului ocult din Washington.

Partidele arată din ce în ce mai mult nemulțumirea față de apartenența la guvernul Draghi. Lasă-mă să fiu clar; nu este o chestiune de nemulțumire de natură substanțială, deoarece aceste părți au fost capturate de o conversie bruscă și pripită pe drumul spre Damasc și acum simt dorința irepresionabilă de a se retrage din planul deja scris de realizare a Marii Resetări în Italia .

În mare parte, acestea sunt doar manevre pe care părțile încearcă să le facă pentru a recupera un consens pierdut în ultimul an și jumătate.

De exemplu, există M5S care se reduce acum la a fi fotocopia decolorată a partidului fostului procuror Di Pietro, Italia dei Valori.

Întrucât M5S a devenit de fapt un partid justicialist de stânga radical, trebuie, prin urmare, să organizeze o cortină pentru a arăta o opoziție fațadă față de reforma justiției pe care regimul Draghi urmează să o pună în aplicare.

O reformă a justiției care are ca unic scop final acela de a elimina închisoarea ca închisoare și de a aduce astfel la împlinire „visul” partidului radical al lui Marco Pannella.

În acest sens, este interesant de observat cum decăderea spirituală, morală și economică a Italiei a mers mână în mână cu implementarea programului acestui partid.

În ceea ce privește economia, de fapt, radicalii au fost cei mai feroce purtători de cuvânt ai agendei neoliberale care au privatizat practic întregul patrimoniu de stat vândut de oameni ai eurocrației, cum ar fi Draghi și Prodi, finanțelor anglo-saxone.

În ceea ce privește moralitatea, radicalii au fost în prim-plan în promovarea demoralizării societății italiene prin sprijin pentru avort, droguri, pornografie și divorț. Acest set de valori negative a dezrădăcinat și deconstruit identitatea creștină tradițională a Italiei pentru a o înlocui cu o ideologie liberal-marxistă care nu are nicio legătură cu istoria și cultura milenară a acestei națiuni.


Definiția „respingător” pe care filosoful Costanzo Preve a rezervat-o pentru radicali pare să se potrivească în totalitate în acest sens.

În orice caz, nemulțumirile menționate mai sus de partidele guvernului Draghi sunt doar o simplă farsă, dar au fost mai mult decât suficiente pentru a irita cercurile financiare și masonice care au dorit acest guvern.

Faptul că francmasoneria i-a permis lui Draghi să intre în Palazzo Chigi nu este doar o speculație sau un zvon.

Cercurile masonice au fost cele care și-au revendicat concepția prin unul dintre cei mai renumiți exponenți ai săi, Gioele Magaldi , omul care și-a dat binecuvântarea formării acestui guvern și același personaj care repetă povestea francmasoneriei de ani de zile „bine” .

Masoneria în acest sens folosește o tehnică foarte rafinată de direcție greșită. Trimite în mod intenționat unii dintre membrii săi pentru a face publicul să creadă că există două curente opuse în francmasonerie și în acest fel unii, chiar cu bună credință, se apropie de francmasoneria „bună” convinsă cu adevărat că există loji care doresc binele „ umanitate.

În acest fel, disidența celor care caută o evadare din sistem ajunge în brațele masonice ale sistemului în sine și nimic nu s-a mișcat.

Regimurile lui Conte și Draghi au deschis calea către Marea Resetare

Cu toate acestea, pentru a înțelege de ce Sorgi și anumite cercuri globaliste și-au pus cărțile pe masă chiar acum, este necesar să ne întoarcem la planul care a condus guvernul Draghi atunci și la ceea ce a făcut Conte înainte.

În ultimul an și jumătate, Italia a fost copleșită de o operațiune internațională sub masca unei pandemii false pe care colonelul rus Kvachov a definit-o efectiv ca „operațiunea teroristă coronarivus” .

Această operațiune are scopul precis de a destabiliza scenariul politic internațional, provocând prăbușirea statelor naționale care vor lăsa ulterior loc unui singur guvern mondial administrat de liderii globalismului și de instituțiile sale de referință precum clubul Davos.

Rezultatul scenariului pandemic de pandemie a fost descris de o publicație a familiei Rockefeller, „Operațiunea Lockstep” , unde lockstep înseamnă „marș în rânduri apropiate”.

Un marș strâns care, după ce a condus la autoritarism global, anulează libertățile individuale din cauza răspândirii unui virus și, ulterior, duce la prăbușirea economiei mondiale.

Prăbușirea economiei mondiale este cauzată în mod deliberat de eșecul a zeci de mii de activități comerciale pentru a permite apoi stabilirea legii marțiale care va fi metoda de guvernare concepută pentru a permite nașterea acestui superguvern mondial.

Prin urmare, manualul militar este rezultatul final al acestei crize artificiale.

Ceea ce a dezvăluit documentul Rockefeller coincide perfect cu informații care s-au scurs de la un informator al guvernului canadian anul trecut .

Potrivit acestui informator, cercurile globaliste au transmis directivele precise diferitelor guverne mondiale.

Primăvara trecută ar fi trebuit să se efectueze închideri forțate chiar mai stricte decât cele anterioare efectuate în martie și octombrie 2020 de guvernul Conte.

Scopul închiderilor în masă a fost de a provoca o recesiune globală masivă care ar duce la o penurie artificială de alimente.

Lipsa hranei ar fi forțat apoi masele acum disperate și înfometate să se revărseze pe străzi și să se răzvrătească, oferind astfel guvernelor pretextul de a pune în aplicare legea marțială.

Atunci cetățenii ar fi trebuit să se confrunte cu acest scenariu. Ori acceptă condițiile regimului și inocularea vaccinului experimental în schimbul unei pomane guvernamentale numite „venituri universale”, sau altfel soarta disidenților este aceea a lagărelor de detenție COVID. Domenii pe care unele țări, precum Germania , Noua Zeelandă și Canada au început deja să le construiască.

 

Tucker Carlson: COVID internment camps, coming soon to a country near you

Tucker Carlson

‘Tucker Carlson Tonight’ host Tucker Carlson reacts to Canada’s forcing citizens to quarantine in ‘government fa…

 
 
 

Victor Davis Hanson laments New Zealand’s COVID-19 quarantine ‘camps’ as…

Charles Creitz

Hoover Institution senior fellow Victor Davis Hanson condemned New Zealand’s institution of coronavirus quaranti…

 
 

 

Marea Resetare concepută de arhitectul Davos, Klaus Schwab, a fost în esență aceasta.

Planul a eșuat. Marea Resetare nu s-a manifestat. Elitele au eșuat în intențiile lor din ceea ce par a fi trei motive substanțiale.

Primul este că sistemul nu a reușit încă să recâștige controlul Statelor Unite, care în acest moment pare a fi comandat de forțele armate încă în mare parte loiale președintelui Trump.

Orice scop de a construi o nouă ordine mondială nu poate fi implementat fără participarea primei superputeri. Această condiție este pur și simplu esențială din acest punct de vedere.

Al doilea este că cealaltă mare putere mondială, Rusia, nu are intenția de a renunța și de a permite nașterea Noii Ordini Mondiale.

Rusia a abandonat toate restricțiile COVID și a trimis un mesaj clar către forumul de la Davos transmis de însuși Putin în ianuarie 2021 . Încercarea de a trage lumea spre un nou autoritarism global în care cetățenii sunt reduși la rangul de automate predate voinței tiranilor globali a eșuat.

Al treilea este că China nu pare prea dornică să facă parte dintr-o ordine mondială dominată de elite occidentale, mai degrabă decât China însăși.

În ultimele decenii, finanțele internaționale occidentale împreună cu instituțiile neoliberale, precum Organizația Mondială a Comerțului, au permis explozia puterii economice chineze prin libera circulație a bunurilor sale de calitate scăzută produse la costuri neglijabile.

Puterea Chinei a fost construită de aceste aparate cu scopul expres de a transfera întreaga industrie occidentală în țara dragonului.

În viziunea lui Davos și a Clubului Romei, Occidentul trebuie să fie complet dezindustrializat și trebuie să devină piața de desfacere a mărfurilor chineze și a altor țări asiatice.

Ceea ce aceste cercuri și George Soros însuși nu au luat în considerare sau au trecut cu vederea este că China nu este interesată de o ordine mondială dominată de Davos, Londra și New York, ci de o ordine mondială dominată chiar de Beijing.

China vrea să stea pe tron, nu vrea să ia ordine. Acesta este motivul fricțiunii dintre Beijing și puterea occidentală.

Deși nu există condițiile minime necesare pentru a putea realiza „reorganizarea” societății internaționale, elitele încă studiază alte sisteme pentru a putea provoca o altă criză globală și par să fi identificat în atacul cibernetic una dintre căile privilegiate. pentru a atinge acest obiectiv.

Exercițiul lui Davos, Cyber ​​Polygon , pare să anunțe exact acest obiectiv. Să trimită sistemul de aprovizionare cu alimente în criză prin pirateria internațională masivă pentru a trage mai multe țări în haos și pentru a ajunge la legea marțială.

Până acum, punctul de referință al acestor puteri este de a merge până la capăt, chiar și dincolo de limită, fără a se uita nici măcar la probabilitatea reală de succes a operației.

Vrei doar să distrugi și nimic mai mult.

Acesta este principalul motiv pentru care Italia și Europa de Vest vor fi câmpul de luptă al globalismului, deoarece în această zonă a lumii occidentale elitele financiare dețin controlul complet asupra UE și a guvernelor europene.

Italia, în special, va fi unul dintre câmpurile de luptă „privilegiate” ale Noii Ordini Mondiale.

Și aici trebuie căutat motivul care l-a determinat pe Sorgi să scrie acel articol.

Noua Ordine Mondială va încerca să lanseze asaltul final asupra țării pe care o urăște cel mai mult, ca leagăn al civilizației creștine și romane, bazate pe valori antitetice anti-civilizației masonice a lumii liberale moderne.

Este probabil cel mai recent capitol al unui război care a început cu mulți ani înainte, când Clubul Romei, fondat de familia Rockefeller, a ordonat distrugerea Italiei și dezindustrializarea ei completă în anii 1970.

În acest plan, Draghi a jucat un rol esențial.

Acest blog vorbise deja anul trecut despre motivul pentru care capitala transnațională a ales-o pe Draghi pentru a finaliza distrugerea Italiei.

Motivul este că probabil nu există în lume un asasin economic mai eficient decât fostul guvernator al BCE. Nimeni nu a reușit să demonteze inima industriei publice italiene cu precizie chirurgicală și să o predea finanțelor anglo-saxone în 1992 la bordul iahtului Britannia.

În acea noapte de 2 iunie 1992 și la câteva zile după moartea lui Falcone care investiga fondurile negre ale PCI, s-a realizat cea mai mare trădare din istoria Italiei, săvârșită de slujitori infideli ai patriei și slujitori credincioși a puterilor pe care doreau să le demoleze. această țară.

A fost un atac extraordinar și feroce al Noii Ordini Mondiale, care acum aproape 30 de ani mai târziu se pregătește să lanseze ultimul asediu asupra acestei națiuni.

Guvernul militar: planul globalismului pentru Italia

Prin urmare, scenariul acestor puteri pentru Italia pare să fie acesta. În toamnă, va exista o puternică destabilizare cauzată de posibile atacuri cibernetice sau de imigranți ilegali pe care Draghi îi debarcă fără încetare de șase luni în urmă.

De fapt, sub regimul Draghi s-a înregistrat o sosire recordă a debarcărilor în ultimii trei ani și cercurile instituționale au dat deja semnalul de alarmă cu privire la un posibil risc de destabilizare a securității naționale .

 

RT

Italy fears WAVE of Tunisian MIGRANTS as political crisis unfolds (Report) Italian authorities are concerned th…

 
 

 

În această perspectivă a haosului provocat, imigranții ilegali ar deveni un fel de miliție neregulată care va fi folosită împotriva celor care nu se aliniază.

Matterella ar putea demisiona chiar înainte de expirarea mandatului său în 2022 și astfel să accelereze predarea către Draghi la Quirinale, care a fost deja decisă de puterile importante.

Opțiunea guvernului militar în acel moment ar fi pusă în aplicare fie de Mattarella, așa cum se teme Sorgi, fie de succesorul său, Draghi, cu toate probabilitățile, de a face față unei destabilizări cauzate de sistemul însuși.

Destabilizarea controlată servește pentru a produce rezultatul guvernului militar care va avea sarcina de a gestiona și executa Marea Resetare.

Ordo ab haos este întotdeauna principiul fondator al francmasoneriei.

Cu toate acestea, există trei factori pe care sistemul îi neglijează și care ar putea duce la eșecul definitiv al acestui plan.

Primul este că limbul politic în care se află Statele Unite nu pare destinat să dureze mult.

Rapoartele electorale continuă și demonstrează frauda împotriva lui Donald Trump.

Întoarcerea oficială a lui Trump la Casa Albă pare să fie din ce în ce mai aproape. Elitele sunt, așadar, într-o cursă contra timpului.

Dacă Casa Albă va reveni să fie ocupată de un dușman de această magnitudine, statul profund italian, strâns legat de cel american care se opune lui Trump, ar suferi o lovitură fatală.

Prăbușirea guvernului ocult al Washingtonului ar însemna prăbușirea clasei politice italiene care depinde acum de acest sistem de mai multe decenii.

Al doilea factor este că forțele armate nu sunt doar generalul Figliuolo, bărbatul din Bergamo, sau generalul Graziano, acuzat că a luat parte la Italiagate, hack-ul împotriva alegerilor din SUA.

Forțele armate sunt mai presus de toate trupele și cei care au scurs la unele surse toată disidența lor împotriva acestui plan subversiv de a trage Italia către un haos de neliniște și violență niciodată văzut în istoria republicană.

Al treilea factor este strâns legat de primul și se referă la prezența armatei americane în Italia, al cărei contingent total se ridică la 13 mii de unități.

O mare parte din armata americană este încă loială lui Trump, iar propriii săi oameni, precum șeful său de cabinet Mark Meadows , arată clar că fostul (?) Președinte este încă la conducere și că armata îi este loială.

Prin urmare, armata americană din Italia ar putea fi un aliat suplimentar al armatei italiene opuse planului de destabilizare al Italiei.

Dacă statul profund italian și familiile care îl guvernează, așadar, încearcă să tragă Italia către guvernul militar, situația, din ce în ce mai precară, ar putea cu siguranță să scape de sub control.

Aceste puteri se joacă cu focul și riscul de a fi ars apare din ce în ce mai concret.

Cu toate acestea, nu ar trebui să fii intimidat sau panicat. Trebuie să fim conștienți că ne confruntăm cu o camarilă de psihotici care detestă omenirea și vor să o vadă redusă la mizerie și disperare.

Cu toate acestea, încercarea disperată de a aduce lumea către o Mare Resetare globală pare să fie eșuată, deoarece nu există condițiile minime pentru a o duce mai departe.

Această putere va încerca asaltul asupra Italiei și va încerca să facă cât mai multe daune posibil înainte de înfrângerea sa finală.

În toamnă, va trebui să ne menținem nervii și mai ferm, deoarece vine un test minunat și un moment decisiv pentru istoria Italiei și a lumii.

Trebuie amintit întotdeauna că planul material al acestei bătălii este indisolubil legat de cel spiritual.

Aceste medii îl urăsc pe Dumnezeu și pe om și nu pot face altceva decât să distrugă.

Acum, de ce trebuie să ne amintim că nu vor reuși niciodată, oricum se va sfârși. Acum și întotdeauna se aplică aceeași regulă. Nu vor prevala !