Italia în pericol!

2021-10-07T00:06:01+03:007 octombrie 2021|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

 

A apărut o eroare la redarea acestui videoclip.

3 Comments

 1. ioan jorza 7 octombrie 2021 la 11:57 pm - Raspunde

  Total de acord cu Surena!!
  Am constatat si eu aceste adevăruri!
  Faceti, va rog, d le profesor ceea ce cred(em)ca se impune!

 2. surena 7 octombrie 2021 la 9:53 am - Raspunde

  Ion Coja în pericol? Nu e vorba de persoana lui Ion Coja, este vorba de blogul prof. Coja, ioncoja.ro.
  Ieri ca și azi încercând să intru pe site am primit avertismentul de securitate (probleme cu certificatul de securitate), adică blogul, site-ul nu este sigur pentru telefonul meu. Aceasta, după cum știu și din cazul altor site-uri, este prima etapă după care urmează blocarea.
  Din câte cunosc, nu este opera Marelui Manipulator, paradoxal este opera unui roboțel, a unui progrămel informatic al cărui algoritmi au identificat prezența permanentă a unor troli ruși ce postează aceleași aiureli.
  Ar fi păcat pentru materialul valoros de pe acest site, din păcate tot mai rar în ultima vreme, ca acesta să fie blocat pentru că a fost umplut până la saturație de aceleași inepții.
  E timpul ca prof. Coja să posteze și articolele unor specialiști, adică a unor medici cu privire la Covid și chiar ale unor medici legiști. Îmi este greu să cred că prof. Coja nu cunoaște asemenea oameni valoroși pentru că (încă) mai avem.
  E absolut necesară prezența unor articole de calitate ale unor oameni pregătiți pentru că „pricepuții în tot și la toate” de la medicină, la istorie și cu precădere la cea antică, armată și servicii secrete, economie și filosofie au dus acest site, sub privirea blândă a prof. Coja, în pragul blocării.
  E timpul ca prof. Coja să acorde mai multă atenție autorilor și „operelor” lor postate.
  A nu se înțelege că vorbim de cenzură, dar o filtrare a postărilor și a ridicării calității articolelor este absolut necesară dacă mai dorim ca blogul ioncoja.ro să poată fi accesat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top