Israelul versus Soroș!

2016-11-03T16:19:26+02:003 noiembrie 2016|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Mesaj fără precedent din Israel: Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului

FacebookTwitterg+Email
Despre George Soros și rețeua pe care a creat-o se vorbește foarte des în ultima perioadă. Numele magnatului apare în campania electorală din SUA. Nici România nu a fost ocolită de interesele lui Soros, existând mulți politicieni care au beneficiat de fondurile unor ONG-uri în spatele cărora se află acesta.

Ziarul israelian Jerusalem Post a publicat o serie de dezvăluiri despre George Soros. Iată articolul din presa israeliană:

„Lumea noastră: Campania de haos global a lui Soros

Primul lucru pe care îl vedem este natura megalomană a proiectelor filantropice ale lui Soros. Niciun colț al lumii nu a scăpat de eforturile sale.

Presa din SUA a ignorat scurgerea a mii de emailuri de la Open Society Foundation a lui George Soros. FSD este vehiculul prin care Soros a canalizat miliarde de dolari de-a lungul ultimelor două decenii pentru organizații non-profit din Statele Unite și în întreaga lume.

Conform documentelor, Soros a dat mai mult de 30 milioane $ pentru grupuri de lucru pentru alegerea lui Hillary Clinton, în noiembrie, făcându-l cel mai mare donator al campaniei sale. Așa că este înțeles de ce presa care o sprijină pe Clinton a îngropat povestea.

Este posibil, de asemenea, ca unii editori de știri să nu înțeleagă motivul pentru care documentele dezvăluite ar merita să fie publice.

Cele mai multe dintre informațiile apărute erau deja cunoscute publicului. Soros a finanțat masiv grupuri de extremă din stânga în Statele Unite și în întreaga lume, lucru cercetat de mai mult de un deceniu.

La suprafață, numărul mare de grupuri și oameni pe care îi sprijină par independenți. La urma urmei, ce schimbările climatice trebuie să facă cu imigrația ilegală din Africa pentru Israel? Ce are Ocupați Wall Street pentru a face cu politicile de imigrare din Grecia? Dar de fapt este că proiectele Soros-sprijinite împărtășesc caracteristicile comune de bază.

Toți au de lucru pentru a slăbi capacitatea autorităților naționale și locale în democrațiile occidentale să respecte legile și valorile națiunilor și comunităților lor.

Aparent, numărul vast al grupurilor și persoanelor pe care le sprijină pare ireal. Până la urmă, ce legătură are schimbarea climei cu imigrarea ilegală a africanilor în Israel? Sau ocuparea Wall Street cu politica legată de imigranții din Grecia? Adevărul este că proiectele lui Soroș au un numitor comun. Scopul lor este să slăbească abilitatea autorităților naționale și locale din Vest de a-și păstra legile și valorile națiunilor și comunităților.

Toate aceste proiecte ale miliardarului au menirea să împiedice piețele libere, indiferent dacă aceste piețe sunt financiare, ideologice, politice sau științifice. Iar acestea proiecte , într-un mod înșelător, sunt făcute în numele democrației, drepturilor umane, economie și alte „scopuri” nobile.

Cu alte cuvinte, scopul finanțărilor lui Soroș este de a distruge democrația din Vest și să devină imposibil ca guvernele să mențină ordinea sau societățile să-și păstreze indentitatea unică și valorile.

Mișcarea activistă „Black Lives Matter”, care a primit 650.000 de dolari de la grupurile controlate de Soros în ultimul an, este un exemplu clasic a acestor eforturi ale miliardarului. Până nu demult, poliția a fost admirată în SUA, era privită ca echivalentul domestic al militarilor.

Disputa principală este că, în Statele Unite, poliția nu este o forță care reprezintă binele, obligând astfel societatea să funcționeze singură menținându-și legea și ordinea. Mai degrabă poliția este o unealtă a represaliilor albilor asupra persoanelor de culoare.

Agitația Black Lives Matters, care a fost acuzată că a contribuit la moartea unor polițiști în mai multe orașe americane, a scos la lumină două răspunsuri legate de poliție.

Mai întâi, polițiștii au fost demoralizați deoarece au fost incriminați pentru faptul că încearcă să-și țină orașele sigure, ferite de infractori.

În al doilea rând, folosirea forței de către polițiști, s-a diminuat, chiar și în situații care necesită acest lucru. Teama că ar putea fi acuzați penal pe de-o parte și condamnarea publică ca fiind „rasiști”, pe de altă parte, îi îndeamnă pe polițiști să aleagă lipsa de acțiune, chiar și atunci când situația o cere.

Demoralizarea și intimidarea polițiștilor e, cel mai probabil, cauza pentru creșterea abruptă a infracțiunilor și violențelor.

Nu trebuie scăpate din vedere nici acțiunile lui Soroș legate de imigrările ilegale. Din SUA, Europa și Israel, Soros a implementat un impuls global folosindu-se de imigrări pentru a submina identitatea națiunilor. E-mail-urile scurse evidențiază faptul că aceste grupuri au intervenit în alegerile europene pentru ca să fie aleși politicienii care sprijină granițele deschise pentru imigranții arabi și a susținut financiar, sau prin alte metode, jurnaliști care s-au arătat de acord cu imigranții.

Grupurile lui Soroș sunt pe teren facilitând intrarea imigranților ilegali în SUA și Europa. Ele au urmărit să influențeze deciziile Instanței Supreme a SUA legate de imigrările ilegale din Mexic. Aceste grupuri au cooperat cu musulmanii și alte grupuri pentru a-i demoniza pe americanii și europenii care se opun granițelor deschise.

În Israel, de asemenea, Soros s-a opus eforturilor guvernului de a opri valul de imigranți ilegali din Africa prin granița cu Egipt.

Dacă pentru greci este rasist că doresc să-și protejeze identitatea națională prin blocarea intrării a milioane de sirieni pe teritoriul lor, atunci este rasist pentru Grecia sau Franța, Germania, Ungaria, Suedia, SUA sau Polonia să existe.

Pe lângă aceste eforturi, mai sunt și alte eforturi orientate spre refuzarea drepturilor din democrațiile Occidentale pentru a susține normele sociale existente de mult timp. De exemplu, Soros a ajutat grupuri care au susținut nu doar căsătoria între persoane de același sex, dar și înființarea toaletelor publice unisex.

În ceea ce privește Israelul, grupurile lui Soroș lucrează să decredibilizeze fiecare aspect al societății israeliene. Soros se folosește de palestinieni pentru a acuza Israelul ca este un stat rasist. Miliardarul a finanțat grupuri moderate de stânga, grupuri radicale de stânga, grupuri israeliene arabe și grupuri palestiniene. În diferite moduri, aceste grupuri transmit audienței lor faptul că Israel nu are niciun drept să se apere sau să-și impună legile spre cetățenii care nu sunt evrei.

În SUA, Soros a ajutat grupuri din BLM pentru ca organizația non-profit J Street să facă acceptabilă opoziția cu Israel, atât social, cât și politic.

Soros a făcut aceste eforturi din Ferguson, Berlin până la Ierusalim pentru a induce haosul prin paralizarea autorităților locale, făcând ca autoritățile să nu mai poată să-și apere societățile.

În multe feluri, campania lui Donald Trump este un răspuns direct, nu către Clinton, dar către Soroș însuși.

Prin faptul că a cerut înălțarea unui zid la graniță, susținând Brexit-ul, susținând Israelul, susținând interdicția temporară a musulmanilor imigranți și susținând poliția împotriva BLM, Trump acționează împotriva eforturilor multimilionarului.

DCLeaks a expus vasta campanie a lut Soroș de a finanța politicile de stânga, politici împotriva liberalilor. Mișcările de „democrație directă” pe care Soros le susține nu pledează pentru altceva decât pentru o conducere a mulțimilor.

Persoanele care locuiesc în Vest trebuie să recunoască scopurile acțiunilor lui Soros. Trebuie, de asemenea, să-și dea seama că singurul răspuns al acestor campanii premeditate ale lui Soroș este ca oamenii să își susțină drepturile naționale și individuale la siguranță. Ei trebuie să apere instituțiile care le garantează securitatea, conform legii și să susțină și să apere valorile naționale și tradițiile”.

Oamenii lui Soros din România

Primul reprezentant direct al lui George Soros în România a fost Sandra Pralong (Sandra Marilyn Andreea Budiș), persoană care, nu întâmplător, a emigrat din România în anii ’70. Andreea Pralong a fost consilierul președintelui Emil Constantinescu.

Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de „societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

Enumerăm doar câteva din ONG-urile apărute după 1990: „Soros Advising and Placement Center”, „Soros Educational Advising Center” , „Uniunea pentru Reconstructia Romaniei”, „Centrul de Parteneriat pentru Egalitate”, „Centrul pentru Dezvoltare Economica”, Fundatia „Concept” , „Centrul pentru Drepturile Omului – București”,  „Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)”, „Asociația „Pro Democrația”, „Societatea Academică Română” etc, care la rândul lor au „născut” alte ONG-uri.

Printre membrii acestor organizatii găsim foști miniștri, consilieri ai președinților României, directori de instituții ale statului, jurnaliști influenți. De remarcat este că trei din cei patru președinți ai României au sau au avut consilieri oameni din cercul lui Soros.*

*
*
Nota redacției: Semne bune! Tot mai multe și mai lucide sunt forțele și entitățile evreiești care contestă aberațiile și diversiunile care se produc în lume pe banii mrdari ai lui Soroș. Se confirmă astfel pronosticul pe care l-am dat cu ani în urmă: se apropie momentul când printre evrei se va auzi glasul adevărului și al rațiunii. Deja generațiile tinere ăși pun întrbări la care părinții și bunicii lor nu găsesc răspuns. Bunăoară mirarea că a fost uciși 6 milioane de evrei fără ca vreunul dintre acești evrei să fi opus ce mai mică rezistență!!! Citez  mesjuk unui fost coleg, stabilit în Israel: „Băi, Ioane, dacă descoperi un document care să dovedească că evreii duși la gazare și incinerare s-au opus regimului de exterminare din lagăre, te umpli de bani! La Yad Vashem se caută cu înfrigurare un asemenea document! Iar tinerii din Israel îi iau la rost pe bunici: Cum de v-ați lăsat duși ca vițeii la abator fără să vă revoltați?! Fără să vă opuneți în vreun fel?!”

4 Comments

 1. calcan albastru 8 noiembrie 2016 la 11:34 am - Raspunde

  Diversiune hebreiasca…

 2. Calin Kasper 5 noiembrie 2016 la 2:56 pm - Raspunde

  „Băi, Ioane, dacă descoperi un document care să dovedească că evreii duși la gazare și incinerare s-au opus regimului de exterminare din lagăre, te umpli de bani! La Yad Vashem se caută cu înfrigurare un asemenea document! Iar tinerii din Israel îi iau la rost pe bunici: Cum de v-ați lăsat duși ca vițeii la abator fără să vă revoltați?! Fără să vă opuneți în vreun fel?!”

  Analizand logic situatia, apare fara sa vrei o alta intrebare: Dar daca gazarea nici n-a existat si este o inventie? Nu cumva de asta se cauta opozanti, ca sa faca plauzibila existenta camerelor de gazare? Apar in ultima vreme tot mai multe semne care arata ca aceste camere n-au existat. De ce sa fie inchis si persecutat un om care crede sincer ca Holocaustul n-a existat? Aici nu mai este valabil dreptul omului la opinie?

 3. radu Stefan 3 noiembrie 2016 la 6:53 pm - Raspunde

  Neils Schnecker – agent Mossad, n-am dubii – a zis una tare despre Basescu ieri seara la Romaniatv la emisiunea lui Ciutacu:

  Basescu NU!!!! va intra la inchisoare dar isi va pierde miliardele. A zis ca i se ataca familia pentru infractiuni ca sa se lase extorcat .

  Neils Schnecker a pus problema asa : cei (adica borfasii) cu care Basescu si ceilalti megainfractori si-au savarsit jafurile faraminoase , care initial au primit si ei, sa zicem un miliard la trei miliarde furate de Basescu sau de catre ceilalti, acum nu mai vor doar un miliard ci doua miliarde din trei, si vor progresa pana la saracirea totala a infractorilor!
  Schnecker a zis ca e vorba de niste sume absolut inimaginabile : DE ZECI SI ZECI SI ZECI DE MILIARDEEEEE!!!

  Or sa-l si omoare pe Basescu, l-a intrebat Victor Ciutacu.
  NU .
  Nu-l vor ucide , a raspuns expertul Mossadului, Neils Schnecker.
  Dar il pregatesc sa dea tot ce a furat atacandu-i familia.

  Eu nu am avut nicio indoiala ca flota a fost furata de Basescu cu ajutor „dinafara” si impartita cu borfasii respectivi.
  Cand am vazut avalansa de borfasi insfacati si bagati in inchisori pe usa din fata spre a fi eliberati in timp ridicol de scurt, pe usa din spate – adica cu usuratate comica facuta pe baza de judecati hokus-pokus, mi-am dat seama ca au platit pentru asta si ca de fapt aceasta pantomima a fost o extorcare masiva concertata „de la centru” – adica de sindicatul gangsterilor.

  Iata deci ca Neils Schnecker graieste la fel!!!!!!

  DECI BORFASII AU FOST LASATI SA LUCREZE SPRE A COMITE CRIMELE PENTRU A SE PUTEA COLECTA JAFURILE ACESTEI ARMATE DE BANDITI, de catre „CENTRU”

 4. radu Stefan 3 noiembrie 2016 la 6:39 pm - Raspunde

  Sebastian Ghita a zis acum doua seri la Romaniatv ca sunt deja vreo 20.000 de romani implicati in societatile lui Soros si pentru Soros!
  Trebuie dat afara din Romania inainte sa copleseasca tara!
  Sunt enorm de multi!
  Tot el a zis ca se distrug doar companiile romanesti si intreprinderile romanesti prin culpabilizarea persoanelor cheie sau posesorilor lo!
  Niciuna straina nu a patit nimic pentru infractiuni si mai mari decat ale romanilor bagati la inchisoare pentru a le distruge companiile

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top