CD
1.426 aprobate

denitsoc@gmail.com
154.47.28.183

 

OPȚIUNEA SAMSON
– Singura natiune in istoria omenirii care amenintă să lanseze lovituri nucleare si să distrugă intreaga civilizatie umană dacă Israel este invins in vre-un război

De Ajit Vadakayil

La 11 septembrie 2001, o aripă a Pentagonului a fost lovită de o rachetă americană, care a distrus toate dosarele clasificate (și 195 de bărbați) cu privire la evreii americani ashkenazi care înarmau pe ascuns Israelul – acesta a inclus președintele american evreu german Lyndon B Johnson dând în secret Israelului M-28/M. -29 Davy Crockett sistem de arme nucleare tactice și detalii despre Samson Option unde 26 de mega orașe, inclusiv New Delhi, ar fi bombardate.

Sistemul de arme tactice Davy Crockett a fost dezafectat, iar miezurile trimise în Israel de evreul trădător Lyndon B Johnson. Aceste miezuri sunt focoasele W-54-2. Programul secret de arme nucleare al Israelului a primit toate cele 2.130 de arme
Davy Crockett a constat dintr-un proiectil XM-388 lansat fie de la o pușcă fără recul de 120 de milimetri (XM-28) fie de 155 de milimetri (XM-29) (versiunea de 120 de milimetri este prezentată mai sus).

Această armă avea o rază maximă de acțiune de 1,24 mile (120 milimetri) până la 2,49 mile (155 milimetri). Carcasa XM-388 (inclusiv focosul și ansamblul aripioarelor) cântărea 76 de lire sterline, avea 30 de inci lungime și măsura 11 inci în diametru (în punctul cel mai lat). Focosul W54 folosit pe Davy Crockett cântărea doar 51 de lire sterline și era cea mai mică și mai ușoară bombă cu fisiune (de tip implozie) dislocată vreodată de Statele Unite, cu un randament exploziv variabil de 0,01 kilotone (echivalentul a 10 tone de TNT sau două de patru ori mai puternică decât bomba cu nitrat de amoniu care a distrus clădirea federală Alfred P. Murrah din Oklahoma City la 19 aprilie 1995) sau 0,02 kilotone-1 kilotonă.

O variantă de 58,6 lire sterline, B54, a fost folosită în Muniția Specială pentru Demolare Atomică (SADM), o mină terestră nucleară desfășurată în Europa, Coreea de Sud, Guam și Statele Unite între 1964-1989.
Davy Crockett a adus infanteriei capacitatea nucleară. A tras un obuz nuclear puternic cu un pericol acceptabil de radiații pentru trupe. Sistemul de arme M-28/M-29 Davy Crockett, care era un mortar nuclear sau, pentru a fi mai precis din punct de vedere tehnic, o pușcă nucleară fără recul.

La sfârșitul anilor 1970, Israelul nu numai că a furat informații de recunoaștere de la cel mai secret dintre sateliții Americii, KH-11, dar a folosit acele date pentru a ajuta la țintirea Uniunii Sovietice. Israelul a creat o cameră de control falsă la reactorul nuclear de la Dimona pentru a le oferi inspectorilor americani impresia falsă că instalația era exclusiv pentru cercetare

Israelul l-a amenințat pe Richard Nixon cu folosirea armelor nucleare în a treia zi a războiului de Yom Kippur din 1973, șantajând cu succes Casa Albă pentru a transporta cu aer proviziile atât de necesare.

Opțiunea Samson este în cele din urmă o narațiune a modului în care bomba a influențat relațiile diplomatice dintre Israel și America mult mai mult decât a fost văzut sau înțeles de public.

De la înființarea sa, unii dintre liderii săi, inclusiv David Ben-Gurion și Ernst David Bergmann – savantul puțin cunoscut care a fost părintele bombei israeliene – au fost hotărâți că niciun viitor inamic nu va mai putea executa încă „șase milioane” Mantra talmudică Holocaust. Așa cum Samson a doborât templul și s-a sinucis împreună cu dușmanii săi, tot așa și Israelul i-ar distruge pe cei care căutau să-l distrugă.

Mesajul Opțiunii Samson este dur: următorul război din Orientul Mijlociu ar putea fi foarte bine nuclear.
W54 (cunoscut și sub numele de Mark 54 sau B54) a fost un focos nuclear tactic dezvoltat de Statele Unite la sfârșitul anilor 1950.
https://en.wikipedia.org/wiki/W54

În timpul unui interviu cu jurnalistul Alan Hart, premierul israelian de la acea vreme, Golda Meir, a declarat de două ori că Israelul este pregătit să distrugă întreaga lume cu arme nucleare dacă Israelul se confruntă vreodată cu o înfrângere militară.
Ea și alți evrei psihopati ashkenazi au folosit acest șantaj obscen, justificându-l cu crezul talmudic că toți am fost creați doar pentru a-i sluji pe ei și că, dacă nu ne îndeplinim vreodată această datorie, atunci vom fi pedepsiți cu toții în mod justificat de exterminare.

Singurul scop al non-evreilor este să-i slujească pe evrei, potrivit rabinului Ovadia Yosef, șeful Consiliului Înțelepților Torei din Shas și un arbitru principal evreu.
„Goyim[neevreii] s-au născut doar pentru a ne sluji. Fără asta, ei nu au loc în lume – doar pentru a sluji poporului Israel.”

„Fericiți vor fi pierduții lui Israel, pe care Sfântul, binecuvântat fie El, l-a ales dintre goyim, despre care Scripturile spun: „Lucrarea lor nu este decât deșertăciune, este o iluzie de care trebuie să râdem, ei vor toți pierd când Dumnezeu îi vizitează în mânia Sa. În clipa în care Sfântul, binecuvântat să fie El, va extermina pe toți Goyim-ii lumii, numai Israel va subzista, așa cum este scris: „Domnul singur se va arăta grozav in acea zi! …’” Zohar[1], Vayshlah 177b.

„Anihilați pe amaleciți (ne-evrei) de la început până la sfârșit. Omorâți-i și smulgeți-le din posesiunile lor. Nu le arătați milă. Omoara continuu, unul după altul. Nu lăsați copii, plantă sau copac. Ucide-le fiarele, de la cămile la măgari.”

Amaleciții nu sunt o anumită rasă sau religie, ci mai degrabă toți cei care nu sunt evrei din motive religioase sau naționale. „Amaleciții vor rămâne atâta timp cât vor fi evrei. În fiecare epocă, amaleciții vor apărea din alte rase pentru a-i ataca pe evrei și, prin urmare, războiul împotriva lor trebuie să fie global.”

Aceasta este boala mentală tipică evreiască bazată pe Tora, folosită pentru a justifica obsesia continuă de a ucide toate celelalte rase și chiar și creaturi non-umane, într-adevăr foarte tristă.
Iudaismul insistă asupra unei patrii pentru evrei, iar sionismul este expresia directă a acesteia, o expresie care se va dezvolta în mod firesc din când în când, atâta timp cât se va practica iudaismul.

Istoricul militar și strateg israelian Martin Van Creveld a declarat că nu are nicio îndoială că, în cazul în care Israelul se va confrunta cu vre-o înfrângere militară, Israelul va distruge lumea cu arme nucleare, afirmând că capitalele europene sunt ținta preferată de alegere pentru forțele aeriene israeliene, acesta fiind șantaj nuclear flagrant.

El doar repeta aceeași amenințare pe care a făcut-o fostul lider israelian Golda Meir, când ea a declarat exact aceeași amenințare nu o dată, ci de două ori, în timp ce era intervievată de Alan Hart.
Aceasta este, desigur, politica militară standard a Israelului și este o risipă completă de bani pentru guvernele din întreaga lume să mențină forțele care doar sprijină Israelul, deoarece aceasta este o politică sinucigașă, deși pe deplin de înțeles, având în vedere că aceleași guverne sunt alcătuite. în mare parte din evrei, în special în cele mai înalte poziții.

Sursa: https://www.theinteldrop.org/2023/11/26/the-samson-option

Nota traducatorului:
1. Zoharul – „Splendoarea” sau „Strălucirea” este o lucrare de bază a literaturii cabalistice. Este un grup de cărți care includ comentarii asupra aspectelor mistice ale Torei, cele cinci cărți ale lui Moise și interpretări scripturale, precum și materiale despre misticism, cosmogonie mitică și psihologie mistică. Zoharul conține discuții despre natura lui Dumnezeu, originea și structura universului, natura sufletelor, mântuirea, relația Eului cu Întunericul și „adevăratul sine” cu „Lumina lui Dumnezeu”.

Traducerea: CD