adevar
0 aprobate
wegwe@wegweg.gw
104.244.73.193
israelienii sunt niste gunoaie de oameni, la Camarasu au pus o placa comemorativa si un cimitir evreesc inhumand toti taranii romani executati de catre Waffen SS in toamna anului 1944 odata cu retragerea Horty-ista din ardeal.

Si asta s-a putut intampla numai pentru ca institutiile Romaniei sunt intesate de interesele corupte si criminale ale israelului.

In judetul Iasi toti militarii morti pe front la Sabaoani si alte localitati, care in vara lui 1944 luptau cu sovieticii si au decedat, au fost luati si inhumati ca ,,mari evrei victime ale holocaustului,, lui Hitler si Antonescu in timpul pogromului de la Iasi din 1941.

O mare minciuna istorica si o vrajeala ordinara. Evident prosti sunt romanii.

Mii de copii romani au fost omorati in israel pentru trafic de organe. Si alaturi de ei alte mii de ucraineni, palestinieni si alte nationalitati.

Acest popor infect, criminal genocidar israelian nu merita sa mai traiasca pe suprafata pamantului pentru genocidul monstruos pe care il comite! in Fasia Gaza au omorat recent 20.000 copii palestineni…… ce sa mai spui la asemenea grozavie!?