Redutabilul nostru coleg care semnează CD ne face în ultimul său text postat pe site următorul reproșa:

Interesant cum un articol preluat din evz.ro ce putea fi pus, cel mult in pagina doar cu link-ul de conectare, poate ocupa 15 pagini pe acest blog. Probabil ca propaganda TelAvivului impotriva Islamului are trecere deosebita.
Nu am vazut inca pe acest blog un articol la fel de lung, dar documentat cu fapte si cifre reale despre Imperiul Judaic,
cum este impanzit in toata lumea, mult mai bine decat Islamul cu care incearca sa ne sperie acest manifest propagandistic.
Cititorii trebuie sa-si piarda timpul si atentia cu acest articol si sa uite de problemele reale din peisajul international.

Îi răspundem:

  1. Oricând public, dacă nu cumva am făcut-o deja, texte oricât de lungi despre „Imperiul iudaic”. Îl invit pe domnul CD să ne trimită dînsul un asemenea text. Eu public ce primesc de la comentatorii voluntari.
  2. În ce privește „imperiul iudaic”, am publicat deja texte, ale mele sau ale altor colegi de site, potrivit cărora invazia Islamului este susținută discret de „imperiul iudaic”. Evreii, la nivelul cel mai înalt al deciziei, între creștini și musulmani întotdeauna i-au susținut pe musulmani. Firește, există și evrei normali, cu judecată dreaptă, dar ei nu contează la nivelul amintit.
  3. Domnule CD, aștept textul propus de domnia voastră despre „imperiul iudaic”.

Ion Coja