Radu 7 hours ago   

Durerea fireasca a fost deturnata in revolutia lui Bafomet

Revoluție cu voie de la poliția globalistă

DE IULIAN CAPSALI

Asistăm la o mişcare „anarhică” bine dirijată, care deja prin atacul asupra BOR are în plan două direcţii clare: dirijarea energiei masei manipulate spre o ţintă laterală (cum bine observa un prieten, sloganul „Vrem spitale, nu catedrale” succede celui de acum 25 de ani al FSN, „Noi muncim, nu gândim”) şi, mai ales, este urmărită distrugerea unităţii poporului, pentru că marea masă de credinciosi nu se va regăsi în niciun caz reprezentată de aceste porniri neobolsevice.

Nu am văzut niciodată în imagini de arhivă din perioada comunistă atroce a anilor ’50 oameni care să huiduie când trec pe lângă biserică, aşa cum am văzut în imagini aseară, chiar în Iaşi, când câţiva demenţi au început circul lor demonic exact când treceau pe lângă biserica mănăstirii Trei Ierarhi, un simbol de credinţă şi un monument de cultură unic în Europa, ctitorit de domnitorul Vasile Lupu.

În fond, forţele care dirijează aceste comportamente gregare şi care folosesc, e clar asta, experţi în psihologie şi sociologie, mai ales în mass media şi pe facebook, iar în stradă au activiști pregătiți, știu foarte bine că fără Biserică acest popor va fi transformat imediat în populaţie, o masă de manevră pe care poţi face absolut orice experiment social.

Biserica și Familia sunt cele două ținte principale ale ideologilor Noii Ordini Mondiale. Nu mai e cazul sa explic motivele.

Nota mea :
M-am cutremurat cind am citit aceasta relatare pentru ca mi-am dat seama de un adevar groaznic.
Comunistii cominternisti ai anilor 50 n-au reusit sa ne aduca pe noi copiii de atunci ,pionieri asa cum eram,in stare sa huiduim biserica.
Ne spuneau ca religia e un lucru depasit care tine de trecut ,ca e pentru babele de la tara , ca noi trbuie sa privim lumea in lumina realizarilor stiintifice si ca religia inseamna misticism.
Mai tirziu cind mi-am dat seama ca mistica inseamna partea ascunsa a unor lucruri ,a unor fenomene la care nu au acces cei neinitiati am inteles ca comparatia cu misticismul nu era chiar asa de nelalocul ei.
Dar niciodata nu au reusit sa ne aduca in transa satanista in care sa huiduim biserica .
Daca astazi ,in zilele noastre asta s-a intimplat cu tinerii nostri ,cu o parte din ei ,este groaznic ,e foarte grav,e inspaimintator !

Doamne apara si pazeste !