Patriotii din sistem sunt una din marile forte pe care se bizuie Neamul Romanesc.

Se simte, dar nu se vede si e bine ca nu se vede, ca actioneaza, subtil. Noi cei ce tinem steagul pe fata stim ca ei sunt acolo, simtim actiunea lor discreta in folosul Neamului nostru, dupa ceva antrenament chiar stim unde sa ne uitam sa si vedem urme fine ale actiunii lor in folosul neamului.

Pana acum vreun an eu nu intelegeam de ce nu se vad si chiar eram critic la adresa lor pentru ca nu li se vedea clar activitatea. Perceptia mea era in intregime vina mea intrucat nu intelegeam munca lor extrem de grea si riscanta ca rezultat al unei totale lipse de cunostinte in domeniu. Cu greu am inteles ca daca un patriot din sistem face ceva vizibil este alungat din sistem de sefii jurati la strainii inamici si nu mai poate fi de folos, motiv pentru care, ca sa fie de folos trebuie sa ramana in sistem. In consecinta, patriotii de oriunde in sistem, trebuie sa actioneze in limitele in care nu ies in evidenta si nu sunt observati de sefii toxici slugi la straini. Sa nu ne grabim sa judecam asa cum am facut-o eu pana cum un an.

Sa facem clara distinctie intre

1) ENTITATILE NATURALE asupra carora omul nu are putere sa le cauzeze existenta, doar sa le distruga fizic: NEAM, TARA, ETNIE,, POPOR, TERITORIU, TRADITII, CULTURA

si

2) ENTITATILE ARTIFICIALE asupra carora omul are putere sa le creeze si sa le modifice, distruga si altera dupa caracterul celor ce formeaza grupul care le constituie din nimic: STATUL cu componentele JURIDIC, EXECUTIV, PARLAMENTAR (ELECTORAL), CETATENIA, NATIUNEA, BANII. (observatie: functie de definitie NATIUNEA poate fi incadrata fie la una fie la celalatata dintre categoriile de entitati dar dupa cum este folosita de strainul inamic, trebuie plasata in acesata categorie)

Astfel, nu e nici o problema cu TARA, tara este minunata, o splendida creatie a lui Dumenzeu, iar NEAMUL ROMANESC, el insusi o splendida creatia a lui Dumenzeu, are obligatia sa se pazeazasca pe el insusi si sa pazeasca tara, traditiile, cultura.

Exista insa o mare problema in prezent cu STATUL ROMAN intrucat a fost preluat prin viclenie si violenta de straini la 1989 dupa care acestia si-au pus slugi obediente in functii de conducere in institutii cu care se straduiesc sa preia in folosul lor, a strainilor, averea Poporului Roman, adica TERITORIUL precum si MUNCA TRECUTA SI VIITOARE POPORULUI ROMAN in serviciul lor , fara ca POPORUL ROMAN sa bage de seama.

MISIUNEA actualei generatii este sa gaseasca metodele prin care sa se anuleze efectele procedeelor utilizate de straini prin care, folosindu-se chiar de POPORUL ROMAN, in timp ce pacaleste POPORUL ROMAN ca isi construieste o lume mai libera si mai buna in folosul sau, deposedeaza POPORUL ROMAN de avere si munca trecuta si viitoare. Iata o GIGANTICA VICLENIE elaborata si perfectionata in secole in zeci de tari, dar care se poate dejuca in ani.

C.Z.Codreanu in Testamentul sau politic a scris ceea ce el nu a mai putut sa termine cu Miscarea Legionara: „Totul se reduce la cunoasterea inamicului si, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaste, îl vom învinge.”

Ptriotii trebuie sa ia aminte ca inaintasii au facut multe lucruri foarte bine dar au fost impiedicati sa termine, de regula prin asasinare si/sau incarcerarea abuziva. Unii au reusit sa ne lase mesaje si instructini cu limba de moarte. Corneliu Zelea Codreanu este unul dintre cei care trebuie ascultati cu cea mai mare atentie, studiat in detaliu, intrucat a avut o experienta de LUPTA SPECIFICA mai completa decat oricine altcineva. Atentie: el nu a spus ca trebuie sa replicam la infinit Miscarea Legionara, ca numai Miscarea Legionara in forma ei originala este vehicului de folosit pentru rezolvaera porblemelor Neamului!!!! El insa a aratat catre ceea ce trebuie sa rezolvam, ceea ce Miscarea Legionara nu a mai apucat sa faca dar nu ne-a arata forma ci doar esenta a ce trebuie facut. Cititi testamentul sau politic si veti gasi clar si exact precizate peste 80% din ce avem de facut. Cum si cand vom face sic e trebuie sa completam la ce a scris el,etse treaba noastra sa cream adaptat la conditiile de moment ale situatiei locale si internationale.