Ioana Ramona Bruynseels (AUR): Ofițerul SRI ”favorit” în sondaje la Sectorul 1 sau cum furi voturile AUR și le pui în sacoșa PSD-PNL
Photo of Cimpoi Adrian Cimpoi AdrianUltima actualizare 15/05/20240 1.454 1 minut de citit

În contextul actualelor alegeri, observăm cu îngrijorare o tendință clară de manipulare a opiniei publice prin intermediul sondajelor electorale. În mod inexplicabil pentru cei mai puțin familiarizați cu politica națională, vedem cum candidați necunoscuți, precum ofițerul SRI George Tuță, sunt promovați agresiv în sondaje, ajungând favoriți deși nu sunt cunoscuți publicului larg și au un număr redus de susținători reali. În noua realitate ofițerii SRI în floarea vârstei părăsesc serviciul și trec în civil, iar în baza cunoștințelor acumulate fac foarte mult rău societății românești. Avem suficiente exemple.

E simplu: îi furi la voturi pe cei de la AUR și le pui în sacoșa PSD-PNL.
Aceasta este o operațiune a structurilor secrete cu care ne-am obișnuit în anii electorali. E ales doar cine trebuie. Este o tentativă de a ne fura voturile, de a ne reduce influența și de a favoriza partidele comasate. Pe 10 iunie, când se va vedea o scădere artificială a AUR și o creștere a PSD-PNL, explicația va fi clară: sondajele manipulate au pregătit terenul pentru acest rezultat.

Aceste tactici subversive ale sistemului nu sunt noi. De 34 de ani, ele au distrus democrația din România, promovând doar oamenii sistemului și excluzând orice alternative reale.

În plus, trebuie să menționăm că decizia intempestivă de comasare a alegerilor a avut loc imediat după eșecul proiectului fumigenă „Șoșoacă-SOS”, cauzat de divorțul Dianei de Silvestru. Este evident că aceste mișcări sunt strategii deliberate pentru a menține status quo-ul actual și a împiedica schimbarea reală pe care AUR o propune.