Petitie pentru

dizolvarea Parlamentului Romaniei

12/12/2013

Categorie: Guvernare, administrativ.

Destinatar: Curtea Constitutionala a Romaniei; Parlamentul Romaniei; Presedintele Romaniei

Consideram ca membrii Parlamentului au depasit orice limita a mandatului incredintat de alegatori si ca nu mai reprezinta aspiratiile si obiectivele generale ale cetatenilor Romaniei. Si-au acordat salarii / pensii nejustificate si drepturi peste drepturi. Au demonstrat o totala lipsa de consideratie fata de populatia Romaniei

Consideram ca prestatia lor din 10.12.2013 reprezinta:

– o abandonare a principiilor Statului de Drept

– o incalcare flagranta a egalitatii in drepturi si obligatii a tuturor cetatenilor Romaniei si un afront iresponsabil la adresa populatiei si agendei acesteia.

Prin urmare, cerem dizolvarea Parlamentului Romaniei (cu consecintele legale ce decurg) si respectarea Constitutiei.

 

 

http://www.petitieonline.net/petitie/10022136   deschideti acest link si semnati petitia !

 


marți, 10 decembrie 2013

UN COMISAR ACUZĂ!


Eu, Col.(r)de politie DIMA PETRICA, cetăţean român,

vă acuz pe voi politicienii ce aţi condus România în ultimii 23 ani de următoarele fapte săvârşite împotriva României şi a poporului român:

1. Aţi înşelat poporul spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.

2. Aţi furat miliarde de dolari din bugetul statului deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.

3. Aţi căpuşat vreme de 23 ani toate firmele de stat, distrugând întreaga economie de stat.

4. Aţi încălcat drepturile omului făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.

5. Aţi privat poporul de dreptul la o viaţă decentă, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.

6. Aţi furat dreptul la o bătrâneţe decentă pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.

7. Aţi distrus toată industria românească aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara, TOT,TOT, TOT.

8. Aţi distrus toată agricultura. România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.

9. Aţi distrus tot sistemul de irigaţii şi toate serele renumite ale României.

10. Aţi distrus toate livezile şi fondul genetic de excepţie al pomiculturii româneşti.

11. Aţi transformat România dintr-un mare exportator într-o societate de consum, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă pînă şi cereale, legume şi fructe.

12. Aţi distrus toată industria turistică a ţării aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare pina în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.

13. Aţi distrus tot sistemul economic privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.

14. Aţi sufocat sistemul economic privat cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.

15. Aţi dat străinilor toate bogăţiile naturale ale ţării, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.

16. Aţi îndatorat această ţară cu peste 100 miliarde de euro fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.

17. Aţi distrus învăţământul românesc care a ajuns în 23 de ani de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.

18. Aţi favorizat aparitia, dezvoltarea si înmulţirea clanurilor interlope care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.

19. Aţi batjocorit istoria acestei ţări impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria si patriotismul.

20. Aţi distrus cultura acestui popor prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.

21. V-aţi făcut facultăţi private prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.

22. Aţi făcut de ruşine numele ţării noastre, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.

23. Aţi provocat cel mai mare exod din istoria acestei tari, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.

24. I-aţi răpit unei întregi generaţii de copii dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la munca în străinătate.

25. Aţi defrişat pădurile ţării ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.

26. Aţi înstrăinat tot sistemul bancar al ţării făcând din români slugi la străini.

27. Aţi distrus tot comerţul românesc aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.

28. Aţi distrus cercetarea românească, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 23 de ani.

29. Aţi distrus un întreg sistem organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.

30. Aţi înstrăinat tot sistemul energetic atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.

31. Ati decimat armata romana, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii, nestiind sa se descurce intr-o economie banditeasca pe care ati creat-o.

32. Aţi făcut din România o ţară murdară şi poluată, după chipul şi asemănarea voastră.
Pentru toate acestea va acuz de crimă împotriva poporului român şi cer organelor de stat îndreptăţite să treacă la anchetarea şi judecarea tuturor celor responsabili de cele mai sus arătate.


În cazul în care organele de stat îndreptăţite nu vor dori sau nu vor putea să facă dreptate, noi poporul român ne rezervăm dreptul de a face toate demersurile necesare, astfel incit cei vinovati sa fie anchetati, judecati si condamnati.


Numărătoarea inversă a început!


Col.(r) DIMA PETRICA