Text primit de la domnul FLORIN ZAMFIRESCU

Daca nu va-ti saturat ca i-a-ti sponsorizat saptamanal, timp de cinci ani, deplasarea coloanei prezidentiale (si nu era deloc mica) la Sibiu sa-si vada „capatana de cal ranjind”, atunci mai acordati-i inca un vot pentru cinci ani si nu va mai plangeti caci, ne meritam soarta!

–– Forwarded Message ––
Subject: Întrebări fără răspuns
TEXT ELIMINAT DE PE NET DE FRICOȘII SI LASII CARE SUGRUMĂ ROMÂNIA!

Domnule Klaus Iohanis vă solicit să răspundeți la următoarele intrebări:

1.- Ati renunțat la datoria istorică a Germaniei față de România așa cum mentioneaza editorialistul Ziuanews Radu Golban, care argumenteaza cu documente ce atesta că statul condus de Angela Merkel ne datorează aproape 19 miliarde de euro.

2.- In baza unei solicitari scrise de Compania austriacă Schweighofer Holzindustrie ati retrimis legea aprobata de Parlament, solicitand scoaterea din lege a pragului de 30% motivand ca legea ar fi de natură să limiteze concurența și să creeze pe piață avantaje arbitrare ignorand cu premeditare protejarea fondului forestier national, denumit metaforic „aurul verde al Romaniei”

3.- Sunteti membru al Organizației Progresiste ‘European Council of Foreign Relations’ un Think-Tank fondat de GEORGE SOROS” și condus de Carl Bildt.”

Active News” arata ca ati încălcat GRAV, Constituția României: „În timpul mandatului, Președintele României.. nu poate îndeplini nici o altă funcție publică sau privată”.

4,- Cum se explica si pentru care fapte ati fost decorat de puteri straine, astfel:

2006: Crucea Federală de Merit a Germania

2007: Cavaler al Ordinului Național Steaua României

2008: Ordinul Național Italian – Steaua Solidarității Italiene

2009: Ofițer al Ordinului de Merit al Marelui Ducat de Luxemburg

2009: Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” din partea Austriei

2009: Ofițer al Coroanei Belgiene

2011: Cavaler al Ordinului Național al României „Pentru Merit”

2014: Diploma și medalia Steaua de Onoare a Federației Sașilor Transilvăneni

2014: Crucea de Ofițer al Ordinului de Merit al Germania[52]

2016: Ordinul Republicii[53]

2016: Ordinul Vulturul Alb[54]

5.- Daca in anul 2017 ati fost decorat cu medalia Sf. Gheorghe din Dresda- Germania pentru contractul de achizitionare de armament fara aprobarea Parlamentului din Romania si fara licitatie, in valoare de 1,9 miliarde de EURO.

6.- Recunoasteti ca, în conformitate cu motivarea Deciziei civile nr. 310/R, din 30 iunie 2005 a Curţii de Apel Braşov s-a anulat Certificatul de moştenitor ca fiind obţinut pe bază de documente false.

Trei escroci (Baștea Ioan, Iohanis Carmen Georgeta și Lăzurca Georgeta) au obținut prin instigare la fals și uz de fals două imobile masive în centrul Sibiului în anul 1999, după ce eșuaseră într-o altă tentativă, din anul 1997, cu un testament olograf declarat fals la expertiza grafologică.

7.- Recunoasteti ca impreuna cu sotia, Carmen Johanis vati implicat si facilitat prin influenta, infierea a trei copii din localitatea Rasinari, unei Familii- Lalande din Canada? Conform unor vești alarmante trimise de un preot canadian de origine română în primăvara anului 1997, confirma zvonul că aceștia copii au fost vânduți la graniță de familia Lalande pentru trafic de organe.

8.- Recunoasteti ca marele istoric Ioan Scurtu va inaintat o cerere de anulare a sentinţei din 2007, rezultat al unui șir de complicități, care a repus în drepturi o organizaţie hitleristă

„Prin decretul-lege din 21 noiembrie 1940 — semnat de generalul Ion Antonescu a luat fiinţă Grupul Etnic German (GEG) din România, organizaţie care avea la bază ideologia naţional-socialistă promovată de Adolf Hitler”.

În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea,recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German nu doar în România, ci pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial”

9,- Recunoasteti ca actionati prin orice mijloace pentru desfiintarea SIIJ vizand stoparea continuarea cercetarilor,asupra celor doua judecatoare din Sibiu care au emis o hotarare judecatoreasca prin care se recunoaste calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei F.D.G.R faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.

10.- Recunoasteti ca urati Romania si poporul roman si ca singurul scop al activitatilor desfasurate consta in ditrugerea teritoriala , dezbinarea poporului roman si dezmembrarea România ca stat unitar, ca factor de destabilizare și de expansiune regională.In acesti 5 ani de mandat cate vizite ati facut in Republica Moldova.

11.- Cum ati reusit sa vindeti resursele de gaze naturale din Marea Neagra in conditii total dezavantajoase pentru Romania. Analistul politic Sorin Roşca Stănescu, susţine că preşedintele Klaus Iohannis a oferit la Washington gazele naturale din Marea Neagră fără să primească în schimb ceva concret din partea omologului său american, Donald Trump.

Klaus Werner Iohannis ar vrea să fie reales președinte al României. Oare nu ar trebui ca înaintea votului săi se pună fără ocolișuri aceste întrebări?

– SA NE SPUNĂ CE A FĂCUT CONCRET PENTRU ROMÂNIA ÎN ACESTI CINCI ANI , ÎN AFARA DE TURISM PERSONAL ?

– CARE AU FOST MANDATELE CU CARE A PARTICIPAT LA CONSILIUL EUROPEAN , UNDE NU A LUAT CUVÂNTUL NICIODATĂ . CE S-A HOTARÂT ACOLO ÎN FAVOAREA ROMÂNIEI , UNDE ȘI CÂND A PREZENTAT CONCLUZIILE PARTICIPARII SALE LA ACESTE REUNIUNI IMPORTANTE ?

– ÎN CE ȚARĂ UN PREȘEDINTE MEDIATOR ÎNDEAMNĂ DESCHIS LA DISTRUGEREA UNUI PARTID, ÎN SPEȚĂ PSD, CARE ESTE ÎNCĂ CEL MAI MARE DIN PARLAMENTUL ȚĂRII ȘI ESTE SPRIJINIT DE UN IMPORTANT SEGMENT DIN POPULAȚIA ROMÂNIEI?
CUM SE NUMESC ASEMENEA ACȚIUNI, DACĂ NU ANTICONSTITUȚIONALE ?

– CÂND ÎȘI VA ACHITA K. W. IOHANNIS DATORIA DE 320.000 EURO PE CARE O ARE FAȚĂ DE STATUL ROMÂN, reprezentând impozite pe chiriile încasate de el pentru casele dobândite de el prin fals și uz de fals ?

– CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE ACELAȘI K.W. IOHANNIS NU A RENUNȚAT LA IMUNITATE, ASA CUM A DECLARAT / A PROMIS ÎN CAMPANIA ELECTORALA PRECEDENTĂ ?

IATĂ CÂTEVA ÎNTREBĂRI ȘI ÎNGRIJORĂRI legate de acest personaj toxic pentru România.

NU EXISTĂ PENTRU PATRIOTII ROMÂNI ALTĂ CALE decât aceea de a SE UNI PENTRU A PUNE CAPĂT ACESTEI NENOROCIRI PENTRU ȚARA NOASTRĂ, CARE SE NUMEȘTE k.w.iohannis.

NU-L VOTATI PE ACEST IMPOSTOR !!!

Inline image