denitsoc@gmail.com 75.57.36.95 |
@ iulian, Chiar si organismele otravite ale celor ce au mancat alimente nesanatoase ani de zile si au abuzat de dulciuri, fastfood, medicamente(nesanatoase) si alcooluri, pot beneficia de revenirea sistemului imunologic. Se poate cu ajutorul unei hrane sanatoase si a unor suplimente si vitamine, ca vitamina C, K2, D3, complex B si altele recomandate de medici adevarati, care s-au dedicat studiului medicinei si grijii pentru om(pacient) si nu profitului. Lumea medicala este acum scindata in medici adevarati si patrioti si medici criminali, profitori si tradatori de popor si tara. |
NATTOKINAZA POATE DIZOLVA PROTEINA SPIKE A VACCINULUI
„De departe, cea mai frecventă întrebare pe care o primesc de la cei care au luat unul dintre vaccinurile COVID-19 este: „cum pot să scot asta din corpul meu”. Produsele ARNm și ADN adenoviral au fost lansate fără să se știe cum sau când organismul va descompune vreodată codul genetic”, scrie Dr. Peter McCullough
ARNm sintetic transportat pe nanoparticule lipidice pare a fi rezistent la descompunerea de către ribonucleazele umane, astfel încât produsul să fie de lungă durată și să producă produsul proteic de interes pentru o perioadă de timp considerabilă. Acesta ar fi un avantaj pentru o proteină umană normală care este înlocuită într-o stare de deficiență genetică rară (de exemplu, alfa galactosidază în boala Fabry). Cu toate acestea, este o mare problemă atunci când proteina este Spike-ul patogen SARS-CoV-2. ADN-ul adenoviral (Janssen) ar trebui să fie descompus de deoxiribonucleasa, însă acest lucru nu a fost studiat în mod exhaustiv.
Acest lucru lasă dizolvarea proteinei Spike ca obiectiv terapeutic pentru vaccinul lezat. Odată cu infecția respiratorie, Spike este procesată și activată de proteaze celulare, inclusiv proteina serinică transmembranară 2 (TMPRSS2), catepsina și furina. Cu vaccinarea, aceste sisteme pot fi evitate prin administrarea sistemică și producerea proteinei Spike în interiorul celulelor. Prin urmare, se crede că patogeneza sindroamelor de leziuni provocate de vaccinuri este determinată de acumularea de proteină Spike în celule, țesuturi și organe.
Nattokinaza este o enzimă este produsă prin fermentarea boabelor de soia cu bacteria Bacillus subtilis var. natto și a fost disponibilă ca supliment oral. Aceasta degradează fibrinogenul, factorul VII, citokinele și factorul VIII și a fost studiată pentru beneficiile sale cardiovasculare. Dintre toate terapiile disponibile pe care le-am folosit în practica mea și dintre toți agenții de detoxifiere propuși, cred că nattokinaza și peptidele înrudite sunt cele mai promițătoare pentru pacienți în acest moment.
Citiți și: Dr. Damian Baciu menționează nattokinaza și relevă: Ceea ce vedem acum – cu morțile subite – este doar vârful aisbergului. Luc Montagnier ne-a avertizat: ce este mai grav urmează în următorii cinci-zece ani. VIDEO cu Pr. Vlaicu, Dr. Uruioc și Dr. Hagimă
Tanikawa et al. au examinat efectul nattokinazei asupra proteinei Spike a SARS-CoV-2. În primul experiment, aceștia au demonstrat că Spike a fost degradată în funcție de timp și de doză într-un preparat de lizat celular care ar putea fi analog cu un recipient de vaccin. Al doilea experiment a demonstrat că nattokinaza a degradat proteina Spike în celulele infectate cu SARS-CoV-2. Acest lucru a reprodus un studiu similar realizat de Oba și colegii săi în 2021.
Citeste tot articolul si diagramale aici:
https://www.activenews.ro/stiri/Dr.-Peter-McCullough-veste-buna-pentru-vaccinati-Nattokinaza-poate-dizolva-proteina-Spike.-Vatamarile-provocate-de-vaccin-pot-fi-vindecate-desi-greu-179979
*Foarte adevarat ceea ce ati scris!
Organismul, mai ales cel tanar, are capacitatea si inteligenta de a-si reveni miraculos, insa cu o prima conditie: renunta definitiv la alimentatia nociva!
Ex.: am fumat de la 16 ani si fara niciun efort m-am lasat de aproape 3 ani; nu ma deranjeaza fumatorii, nu ma incita fumul si gestul lor, pur si simplu nu mai simt nevoia si totul a fost brusc… Nu mai consum zahar la cafea, pun extras de stevie, insa mai consum dulciuri din comert, dar moderat; mananc doar cate putina ciocolata negra 95%! Voi reduce si consumul de unt…