Accesul cretinilor la conducerea Lumii și a Țării trebuie interzis!

Ion Măldărescu. 19 Septembrie 2021

Revoltați de abuzurile, interdicțiile și crimele împotriva umanității săvârșite de conducătorii unor state, slugi ale Noii Ordini Mondiale și a ceea ce se ascunde în spatele acesteia, din ce în ce mai numeroși cetățeni ai planetei cer instituirea unui nou „Tribunal Nürnberg”. Intenție e bună, dar nu tocmai potrivită cu respectarea adevărul istoric, pentru că, așa cum rezultă din valorosul volum al lui Joe Heydecker și Johannes și Leer „Procesul de la Nürnberg” (București, Ed. Politică, 1983, 540p.), între anii 1945-1949, la Nürnberg, în Germania, nu niște judecători neutri au condus procesele. Acolo, după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, „criminalii învingători i-au « judecat » pe criminalii învinși”. Astăzi situația este total diferită. Criminalii din culise, „Biderbergii” nu-și dezvăluie identitatea iar cei abilitați să o facă, sunt fie împiedicați, fie „eliminați”… „cu trup și suflet”.

Joe Heydecker, a făcut parte din grupul de jurnaliști acreditați  la proces timp de 218 zile de dezbateri, un proces-verbal al ședințelor însumând 16.000 de pagini,, peste 20 de tone de hârtie folosită la multiplicarea documentelor, 780.000 de fotografii, 27 de kilometri de bandă de magnetofon, 7.000 de discuri, 550 de birouri, 28.000 de creioane tocite…218 zile la procesele Tribunalului de la Nürnberg.

După „Pauza de vară” anunțată și confirmată printr-o declarație imbecilă, în luna iulie a acestui an a Președintelui României, tensiunile și isteria re-Covid-19 au fost re-declanșate cu tot tacâmul. Sirene asurzitoare declanșate pentru intimidarea ne-vaccinaților, flash-uri roșii-albastre, uniforme combinate (dotate cu armame de asalt, cu sau fără căști de protecție tip S.I.A.S. – un fel de S.W.A.T.-Ro (în cazul cetățenilor protestatari) și bastoane (în cazul „pașnicelor” clanurilor mafiote). La început de septembrie 2021, același președinte, întors de la plajă și preumblări în costum alb cu papion negru, pe banii „dragilor” săi români, împreună cu garnitura de ministrese și miniștri tembeli ai hoardei Cîțu-Zât! au adus „România re-educată” la „starea de normalitate” a sindromului apocaliptic. „Comandantul acțiunii” și-a reluat lanțul elucubrațiilor istetice, reactualizând cunoscuta „deviză” – „Divide et impera!” prin reinstalarea fricii. Dacă pe timpul verii Covidul și-a luat vacanță, odată cu deschiderea noului an școlar „o persoană importantă, nu spui cine” a redeschis și circul pandemic, raportările „infectărilor” făcând pui în progresie artitmetică… mai ceva ca în producțiile „Alliens”.

Autorii actualului holocaust apocaliptic ce se comite împotriva umanității a fost declanșat sub lozinca așa-zisei pandemii Covid-19 „declarată” fără respectarea convențiilor și reglementărilor internaționale de organizația criminală O.M.S., structură intermediară în lanțul „Marii resetări” condusă de o marionetă implicată în moartea a mii de etiopieni. Criminalii vor trebui judecați într-o instanță neplătită de globaliști, o instanță a Justiției independente – deocamdată neînființată – dar nu imposibil de realizat. „Miroase-a carantină peste veac !” Scrisă la 21 ianuarie 2002, poezia „Bolnavi unanim” a fost publicată în ultimul număr al revistei „Flacăra lui Adrian Păunescu”. Astăzi este văzută ca o premoniție tulburătoare a ceea ce se întâmplă în România şi în lumea covidată:  „Şi cear fi dacă,/ Întro zi blestemată/ Neam îmbolnăvi cu toții/ Deodată?/ Si medici, si pacienți,/ Si părinți, si copii?// Ce-ar fi, ce-ar fi/ Dacă, brusc,/ Ne-am îmbolnăvi,/ Dacă n-ar avea/

Cine pe cine să mai trateze,/ Bandaje și paranteze?// Ce-ar fi dacă,/ În urma dreptului legitim/ De a ne îmbolnăvi,/ Chiar ne-am trezi,/ Că ne-am îmbolnăvit/ Și n-avem cui ne adresa,/ N-avem pe cine chema?// Ce-ar fi dacă,/ Într-o zi blestemată/ Ne-am îmbolnăvi/ Cu toții/ Deodată?// Miroase-a carantină peste veac,/ Bolnavii sunt chemați să se supună,/ la încercarea ultimă, comună,/ să li se spună: nu mai aveți leac”.

Premoniția lui Adrian Păunescu se regăsește în faza declanșării războiului bacteriologic prin lansarea Covidului, ca prim pas în războiul total împotriva omenirii. Cel „climatic” ne-a fost arătat prin forța revărsărilor de ape, a uraganelor și tornadelor neîntâlnite până astăzi în acele locuri. Teroarea, abuzurile, dictatura totală abia se instituie, scop pentru care mulți criminali actuali se află la pupitrele de comandă ale multor state – România nu face excepție -, nu în pușcării sau așezăminte pentru tratarea bolilor mintale, acolo unde le este locul. Depopularea e ținta finală a unor dezaxați care se cred dumnezeii planetei. Momentan, profitul marilor concerne farmaceutice a explodat dincolo de așteptări, concurând numai cu neguțătorii de arme, iar pentru asta „scopul scuză mijloacele!”. Cine să-i judece? Suntem astfel obligați să dăm dreptate Reichsmarschallului Hermann Göring, care în urmă cu 75 de ani declara la Tribunalul de la Nürnberg, referindu-se la așa-numitul „Führerprinzip” – echivalentul „Marii Resetări”: „Când cineva este stăpân, n-are nevoie să-și explice, ca atare, calitatea!”. Lipsa echivocului ne scutește de comentarii