Si acum marea veste! In urma cu doua zile a murit, la 101 de ani, „patriarhul” neamului Rockefeller, David – super-bancher, super-magnat petrolier, „filantrop” globalist etc…
Asta n-are Dumnezeu, asa ca nu-mi vine-n minte ce sa zic decat „Schimbar-ar Cel de Sus gandurile coclite ale urmasilor lui!”

https://www.google.ro/webhp?so urceid=chrome-instant&ion=1&es pv=2&ie=UTF-8#q=david+rockefel ler+died&*

–––- Mesaj redirecționat –––-
De la: Antonescu Marian
Data: 22 martie 2017, 04:51
Subiect: NIMIC NU ESTE INTAMPLATR
Către:

FELICIT GUVERNUL NOSTRU CA A AVUT CURAJUL SA INFRUNTE SI SA REFUZE CU ARGUMENTE PE REPREZENTANTII FMI SI BANCII MONDIALE ,CARE AU VENIT SA-SI INUNA PARERILE LOR CHIAR DACA NU MAI AVEM CONTRACTE INCHEEATE CU EI.
Ca sa pot sa inteleg cum stau lucrurile,cauzele venirii lor in Romania,a trebuit sa merg in trecut pana-n epoca sumeriana.
Recent decedatul reprezentant din familia Rokefeler era un mason si unul dintre ILUMUNATI.

In antichitate pronuntarea ,,OCTOGONULUI” din teoria Pythagora era pedepsita cu moartea. Octogonul este cheia pentru a intelege ,,MERCABAH”-care este denumirea campului magnetic al omului..Mer-ka-bah=doua campuri luminoase ce se invartesc invers,transportand spirit si materie.Secretul este o FORTA..El da posibilitatea de a conduce operatiuni fara adversari. Date stiintifice de mare importanta raman numai in cerc restrans.

Activitatea ILUMINATILOR a inceput inca din epoca sumeriana. Este de ajuns sa studiem ultimii trei sute de ani, deoarece chiar daca numele si institutiile se schimba de-a lungul istoriei, puterea care sta in spatele acestora este aceeasi.

Merita sa fie menionata o scena din piesa regretatului Umberto ECO:
De ce este atat de periculos daca OAMENI RAD SI SE AMUZA? Calugarul orb ii raspunde lui Bascherville: ,,Rasul ucide frica si fara frica nu exista credinta. Cine nu se teme de Diavol, nu are nevoie nici de Dumnezeu”.
Masoneria este una din cele vechi organizatii care exista pana-n zilele noastre.Foi de papirus gasite in Libia cu ocazia unor sapaturi din 1888 mentioneaza intalniri secrete inca inainte de Cristos. Masonii organizati in bresle au luat parte si la construirea templului lui SOLOMON si aveau menirea sindicatelor de astazi.Sunt multe de spus,dar sa revenim la faptul de ce au venit reprezentantii FMI condus de iIluminati.

Doresc faptul ca poporul roman care-i un popor vesel le-a dt multa bataie de cap si doreau sa nu creasca pensiile si salariile, pentru a nu se mai veseli. E, numai prin faptul ca suntem un popor vesel suntem un popor puternic Acestai secretul nostru.Priviti ce fac romanii de sunt puternici. Se veselesc.Si actualul guvern ii ajuta sa se veseleasca.
https://www.youtube.com/watch? v=irlVJqXdQZs

GRUP de Sustinere Publica se simte zurliu (zurlie).
15 ore ·
Dupa ce in pieptul lui au batut 8 inimi !
A fost supus de 7 ori la transplant de inima. Toate operatiile reusite !

A MURIT gunoiul mason David Rockefeller, putrezi-ar hoitul in pamant – mancat de viermi albi! HAI SA PETRECEM!
NATIONALISTI.RO